Windows 7 yiyi orjinal yapabilirmiyim

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar Windows 7 kullanıyorum ama orjinal değil yapabilir miyim.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hepsine aynı ürün kimliği veriyor sorun olabilir....

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar sade bir dille anlatacak biri yok mu ?

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
ben de 7100 beta kullanıyorum. özelden link atabilir misin

hkncetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Microsofttan Windows 7 Lisansı satın alıyorsun ve onunla kuruyorsun direk orjinal oluyor. Onun dışında istediğin cracki yap orjinal olmaz.

jaydeejoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
http://www.bigandfree.com/168372

---------- saat 16:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:40 eklenmişti ----------

Evet arkadaşlar Windows 7 kullanıyorum ama orjinal değil yapabilir miyim.

Microsofttan Windows 7 Lisansı satın alıyorsun ve onunla kuruyorsun direk orjinal oluyor. Onun dışında istediğin cracki yap orjinal olmaz.
Oldu
w7 kullanıcıların yarısı korsan kullanıyo
satın almaya gerek yok- w7 korsan kullanımı satın alınan w7 den fazladır- bu konuyla ilgili bi başlıkta var.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar illegal içerik yayınlamak ve istemek yasaktır dikkat edelim lütfen.

LAZER

Asistan
Reaksiyon puanı
6
illegal paylaşım yasak değilmiydi :D
özelden verilen bilgilerde yasak değil herhalde:lol::lol:
bu arada tamam illegal yollara başvurmanın iyi olmadığının zaten farkındayızda bazı arkadaşlar nedense kraldan kralcı oluyor microsoftla ortakmış veya gelir payı alıyormuş gibi davranıyorlar :hammer::hammer:

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tBİKİ KULAnabilirisn kardeşim googlede arayabılırsın

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
400 küsur $ verip orjinal alabilirsin, crack ile orjinal yapabilirsin ama yasak.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
bu arada tamam illegal yollara başvurmanın iyi olmadığının zaten farkındayızda bazı arkadaşlar nedense kraldan kralcı oluyor microsoftla ortakmış veya gelir payı alıyormuş gibi davranıyorlar :hammer::hammer:
Kul hakkı diye bir şey var sabahlara kadar sen kafa yormadın değil mi Windows 7 ye orjinal almıyacaksan Linux a geç . Ama test amaçlı mesala 6 aylık bir dilim içinse crackle ama sürekli olmaz adamların hakkını vermek lazım

maxmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence soruna microsoftla ortak olma bazında bakmamak gerek kimse kimsenin ne kullandığına karışamaz ama her siteninde belli bir kuralı olması gerekir ve bu site bende warez yasak diyor. saygı duymak gerekir.
Ancak pc kullanan arkadaşlarda ( eger kendini yeni bir işletim sistemi kurabilecek kadar pc yi bildigini sanıyorsa ) lütfen artık google kullanmayıda ögrensin google kullanmayı öğrenip araştırmalarımızı oradan yaparsak kimseye bişey sormaya gerek yok bence

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kul hakkı diye bir şey var sabahlara kadar sen kafa yormadın değil mi Windows 7 ye orjinal almıyacaksan Linux a geç . Ama test amaçlı mesala 6 aylık bir dilim içinse crackle ama sürekli olmaz adamların hakkını vermek lazım

Acaba bilgisayarında hiçbir illegal program bulunmadığına emin misin? Hepsi lisanslı mı? Örneğin office ne bileyim Photoshop, 3d max vb.

---------- saat 22:09 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:08 eklenmişti ----------

bence soruna microsoftla ortak olma bazında bakmamak gerek kimse kimsenin ne kullandığına karışamaz ama her siteninde belli bir kuralı olması gerekir ve bu site bende warez yasak diyor. saygı duymak gerekir.
Ancak pc kullanan arkadaşlarda ( eger kendini yeni bir işletim sistemi kurabilecek kadar pc yi bildigini sanıyorsa ) lütfen artık google kullanmayıda ögrensin google kullanmayı öğrenip araştırmalarımızı oradan yaparsak kimseye bişey sormaya gerek yok bence

google kullanmayı bana da öğretebilir misin arkadaşım

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7

Tamam kul hakkı konusunda haklısın. Peki işletim sistemlerinin fiyatı sence normal mi? Onlar bize karşı dürüst olsun bizde onlara. 50 dolar olsun fiyatı böylece kimse korsan kullanmaz.

keyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlık biraz hatalı açılmış sanırım. Zaten korsan dediğiniz programın kendisi de orijinaldir. Windows 7'nin orijinalden bir kopyasıdır. Orijinal yapmak diye birşey söz konusu değildir. Ancak yazılım, üzerinde herhangi bir oynama yapılırsa orijinalliğini yitirir. Lisanssız yazılım kullanmak ile orijinal yazılımı birbirine karıştırmayalım.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Başlık biraz hatalı açılmış sanırım. Zaten korsan dediğiniz programın kendisi de orijinaldir. Windows 7'nin orijinalden bir kopyasıdır. Orijinal yapmak diye birşey söz konusu değildir. Ancak yazılım, üzerinde herhangi bir oynama yapılırsa orijinalliğini yitirir. Lisanssız yazılım kullanmak ile orijinal yazılımı birbirine karıştırmayalım.

+1 :)

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Anlamadığın şey neden bu topic kilitli değil ve ilgili üyeler hala uçmayı öğrenmemişler? Windows7 beta olmaktan çıkıp resmen piyasaya sürülmüş bir ürün. Onun için lütfen key/crack tartışmalarını forumdan uzak tutalım.

Rapx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
valla benim pc kaldırmadığından windows 7miş vistaymış hiç o konulara girmedim :D:D windows xp media center'imle çok mutluyum :D