aymelek981
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Evet arkadaşlar Windows 7 kullanıyorum ama orjinal değil yapabilir miyim.
Kesinlike bi sorun olmazHepsine aynı ürün kimliği veriyor sorun olabilir....
Evet arkadaşlar Windows 7 kullanıyorum ama orjinal değil yapabilir miyim.
OlduMicrosofttan Windows 7 Lisansı satın alıyorsun ve onunla kuruyorsun direk orjinal oluyor. Onun dışında istediğin cracki yap orjinal olmaz.
7100 kullanıyorsan cracklemene gerek yokben de 7100 beta kullanıyorum. özelden link atabilir misin
özelden verilen bilgilerde yasak değil herhalde:lol::lol:illegal paylaşım yasak değilmiydi![]()
Kul hakkı diye bir şey var sabahlara kadar sen kafa yormadın değil mi Windows 7 ye orjinal almıyacaksan Linux a geç . Ama test amaçlı mesala 6 aylık bir dilim içinse crackle ama sürekli olmaz adamların hakkını vermek lazımözelden verilen bilgilerde yasak değil herhalde:lol::lol:
bu arada tamam illegal yollara başvurmanın iyi olmadığının zaten farkındayızda bazı arkadaşlar nedense kraldan kralcı oluyor microsoftla ortakmış veya gelir payı alıyormuş gibi davranıyorlar :hammer::hammer:
bence soruna microsoftla ortak olma bazında bakmamak gerek kimse kimsenin ne kullandığına karışamaz ama her siteninde belli bir kuralı olması gerekir ve bu site bende warez yasak diyor. saygı duymak gerekir.özelden verilen bilgilerde yasak değil herhalde:lol::lol:
bu arada tamam illegal yollara başvurmanın iyi olmadığının zaten farkındayızda bazı arkadaşlar nedense kraldan kralcı oluyor microsoftla ortakmış veya gelir payı alıyormuş gibi davranıyorlar :hammer::hammer:
Olur Olurrr:yes:Microsofttan Windows 7 Lisansı satın alıyorsun ve onunla kuruyorsun direk orjinal oluyor. Onun dışında istediğin cracki yap orjinal olmaz.
Kul hakkı diye bir şey var sabahlara kadar sen kafa yormadın değil mi Windows 7 ye orjinal almıyacaksan Linux a geç . Ama test amaçlı mesala 6 aylık bir dilim içinse crackle ama sürekli olmaz adamların hakkını vermek lazım
bence soruna microsoftla ortak olma bazında bakmamak gerek kimse kimsenin ne kullandığına karışamaz ama her siteninde belli bir kuralı olması gerekir ve bu site bende warez yasak diyor. saygı duymak gerekir.
Ancak pc kullanan arkadaşlarda ( eger kendini yeni bir işletim sistemi kurabilecek kadar pc yi bildigini sanıyorsa ) lütfen artık google kullanmayıda ögrensin google kullanmayı öğrenip araştırmalarımızı oradan yaparsak kimseye bişey sormaya gerek yok bence
Kul hakkı diye bir şey var sabahlara kadar sen kafa yormadın değil mi Windows 7 ye orjinal almıyacaksan Linux a geç . Ama test amaçlı mesala 6 aylık bir dilim içinse crackle ama sürekli olmaz adamların hakkını vermek lazım
Başlık biraz hatalı açılmış sanırım. Zaten korsan dediğiniz programın kendisi de orijinaldir. Windows 7'nin orijinalden bir kopyasıdır. Orijinal yapmak diye birşey söz konusu değildir. Ancak yazılım, üzerinde herhangi bir oynama yapılırsa orijinalliğini yitirir. Lisanssız yazılım kullanmak ile orijinal yazılımı birbirine karıştırmayalım.