Aimp Müzik Player 2.60 507 TR

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
şimdi yükledim baktım güzel bişeye benziyo teşekkürler:D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
herkesin ellerinden bal damlıyor :D :D bende yükleyeyim hemen, beğenirsem winampı silerim.

az önce baktım beğenmedim mp3 parçalarımı yükledim aimpe ama hiç birisi çalışmıyor hata veriyor neyse winamp en iyisi hem winampda şablon değiştirebiliyorsun beni en çok memnun eden odur winamp

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
herkesin ellerinden bal damlıyor :D :D bende yükleyeyim hemen, beğenirsem winampı silerim.

az önce baktım beğenmedim mp3 parçalarımı yükledim aimpe ama hiç birisi çalışmıyor hata veriyor neyse winamp en iyisi hem winampda şablon değiştirebiliyorsun beni en çok memnun eden odur winamp

Bende ikisi de (hatta daha fazlası da) mevcut.
Hepsinin marifetleri farklı, Winamp tecrübe ve kararlılık demek, ondan kuşkumuz yok. Aimp ise hız ve yeni bazı özellikler demek. :yes:

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bende ikisi de (hatta daha fazlası da) mevcut.
Hepsinin marifetleri farklı, Winamp tecrübe ve kararlılık demek, ondan kuşkumuz yok. Aimp ise hız ve yeni bazı özellikler demek. :yes:
aimp zaten kulağıma hiç yabancı gelmiyor, zamanla inşallah daha iyi olacaktır, ben aimpi yüklediğimde winampı sildim daha sonra aimp programı mp3 parçalarımı açmadığı için bide türkçe olmadığı için sildim daha sonra tekrar winampı yükledim :D

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ana! winampın pabucunu hemen dama atmışsınız:)
neyse bir bakalım nasılmış...

Core 2 duo 2.2 GHz, 4 GB ram, Ati HD 4650 1 Gb ekran. Bu özelliklere sahip makinamı kasıyosa winamp, niye kullanayım ki :) 1 seneden beri pabucu damda winamp'ın. Aimp yokken de windows media player kullanıyodum. Winamp'tan hızlı olduğu kesin :laugh:

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Valla dün burda görüp yüklemiştim (temayı da Rise'dan arakladım) ve kesinlikle tavsiye ediyorum..Winamp çöpe :D :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Çok güzel bir program. Aimp'i indirip kurduğumdan beri winamp'ı hiç açmadım bile.

Bordo-Mavi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aimp bence çok iyi yazılım ! Son derecede benim eski işlemcili PC'yi bile kasmıyor !

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
güzel pragrama benziyor eve gidince indirmek lazım.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Sen indir kurulumda Türkçe olur ..:)

emirhancandan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok güzel bir yazılım oldukça kullanışlı ve birçok tema sı vardır.

systemengineer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aımp le tanıstıktan sonra birçok müzik oynatıcılarına veda ettim :D süper bi programdır... ***** yıldız benden...tavsiye ederim

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
bunun dsp olayı çalışmıyormu, seçenkler gözüküyor ama tıklanmıyor.

---------- saat 20:50 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:39 eklenmişti ----------

tamam sorunu hallettim canavar oldu, winampdaki enhancer ı kullanmak isteyen yazdıklarımı uygulasın.

Eğer winamp kullanıp önceden enhancer kurduysanız, ''C:\Program Files\Winamp\Plugins'' içindeki ''dsp_enh.dll'' adlı dosyayı kopyalayıp ''C:\Program Files\AIMP2\PlugIns'' içine yapıştırın.

Daha sonra aimp playerdan enhancer ı aktif etmek için, aimp player ı açın ve programın sol üst köşesindeki ana menüye tıklayın, oradan dsp yöneticisini açın ve açılan ekranda en alt solda ''winamp dsp plug-ins'' kısmından ok işaretine tıklayıp enhancerı seçin.

Daha sonra belli bir parça belirleyin winamp ve aimp i açın aynı şarkıyı her iki programdada deneyin.

Sonuç Aimp winampa büyük fark atıyor. Aimp enhancer, winamp enhancerdan daha iyi sonuç veriyor.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Media Player tarzı bir skin buldum sadece aimp 2.60 sürümüyle çalışıyormuş, indirdiğim yerde öyle yazıyordu. Skin'i kullanmak için rardan çıkan dosyayı programı kurduğunuz yerdeki skin dosyasına atın ve aimp player açıp en sol üstteki menüden(resimdeki en sol üst ok butonu) temaları seçin, ordan gelecek menüden skin'e çift tıklayıp uygulayın, işlem tamam.

Download Skin: http://rapidshare.com/files/321909995/B1oodUltimatumWMP.rar

tanerim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
girlaimpp_sm.jpg

Size: 1600 x 1200
Download [260 Kb]

---------- saat 08:36 eklendi ---------- önceki mesaj saat 08:34 eklenmişti ----------

Alın size kullandığım Aimp temaları...(11 adet)
DOWNLOAD