Aşığım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [BU]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
aşk mı heves mi heves ise geçer aşık isen zaten istediğini öyle yada böyle bir şekilde elde edersin

[BU]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önerisi olanları bekliyorum :(

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Abicim yaş önemli değil. Ben kendimden 2 yaş büyük bi kızla çıktım zamanında . Ayrıca liseye giderken kendimden 4 yaş büyük bi kızla çıkabilirdim ama yalan söylemedim :D Yaşımı yalan söyleyip üniversiye gidiyorum deseydim çıkardım kızla. Ve pişmanım açıkası kız öğretmen oldu :D

Daha yaşın kücük romantik ol azcık bi gül al çık karşısına açık açık seviyorum seni de gönlü varsa ayara gelir zaten

rockwar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne güzel bir duygu aşık olmak, umarım sonu istediğin gibi olur....!

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Hızlı olcaksın, atik olcaksın, oratik olcaksın, utanmıcaksın... v.s..v.s...

Arkadaşların da dediği gibi lisede aşk bir başkadır ama boştur, ama arkadana dönüp düşündüğünde de mükemmel birşeydir, bizzat yaşadım ve biliyorum, arkadaş edinmeye bak, zevkini çıkart lisenin, ben 5 sene okudum hala da okumak isterim liseyi, lise gibsi var mı bee :)

theahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
[BU];979342 dedi ki:
Kendimden 1 yas buyuk kızı seviyorum.Aynı servisteyiz o 11 ben 10. sınıf:unsure: tabi boy pos olarak uzunum ondan :D

kız bana baya baya bakıyo her fırsatta ama bilmiyorum bu işin sonu nolucak :wub:

aslanım be :biggrin: yürü be koçum kim tutar seni :flowers::flowers::flowers::flowers:

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
1 yaş sorun değil
3 aşağı 5 yukarı farketmez derler

theahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu arada öneri istemişsin...ğer hala geçerliyse bir nlp ci olarak sana şunları öneririm ;

1-kız senden büyük bu yüzden arkadaşlarına karşı mahcup olmaması için ilan-ı aşkını veya samimiyetini sakın okulda gösterme kız utanır arkadaşlarından...

2-samimi olan,sakın yalan söyleme...hanım kısmı severse herşeyiyle kabullenir ama yalan bir yerde ortaya çıkarsa bütün dağlar yıkılır...

3-onun için derslerini ihmal etme....yeri geldiğinde onunla konuşmalarında arana mesafe koy...bütün kızlar ilgi alaka beslemekten hoşlansada erkeğinin zaafı olmasını veya fazla yılışık olup körü körüne kendisine bağlı olmasını sevmez...

4-yeri geldiğinde kırıcı olmadan rest çekmesini bil...herşeye evet deme....hatunlar kendilerini sahiplenen erkekleri severler...güzel sözcükler öğren ve çok sık olmamakla beraber ona ara sıra söyle...yanında mutlaka bir şiir kitabı olsun...hanımlar kendileri için yazılan şiirlere bayılırlar :)

[BU]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada öneri istemişsin...ğer hala geçerliyse bir nlp ci olarak sana şunları öneririm ;

1-kız senden büyük bu yüzden arkadaşlarına karşı mahcup olmaması için ilan-ı aşkını veya samimiyetini sakın okulda gösterme kız utanır arkadaşlarından...

2-samimi olan,sakın yalan söyleme...hanım kısmı severse herşeyiyle kabullenir ama yalan bir yerde ortaya çıkarsa bütün dağlar yıkılır...

3-onun için derslerini ihmal etme....yeri geldiğinde onunla konuşmalarında arana mesafe koy...bütün kızlar ilgi alaka beslemekten hoşlansada erkeğinin zaafı olmasını veya fazla yılışık olup körü körüne kendisine bağlı olmasını sevmez...

4-yeri geldiğinde kırıcı olmadan rest çekmesini bil...herşeye evet deme....hatunlar kendilerini sahiplenen erkekleri severler...güzel sözcükler öğren ve çok sık olmamakla beraber ona ara sıra söyle...yanında mutlaka bir şiir kitabı olsun...hanımlar kendileri için yazılan şiirlere bayılırlar :)

Çok teşekkür ederim

Daha kızla bi konusamadım bile yani iletişim kuramadık dogru düzgün.Ne yapmam lazım :helpsmilie::helpsmilie:

theahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sabırlı ol...hiçbir zaman acele hareket etme...en basit yapacağın şey servise binerken ve inerken günaydın demek...saedece 2 hafta istisnasız hergün binerken ve inerken selam ver :) gerisi kendiliğinden gelecek emin ol...

[BU]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sabırlı ol...hiçbir zaman acele hareket etme...en basit yapacağın şey servise binerken ve inerken günaydın demek...saedece 2 hafta istisnasız hergün binerken ve inerken selam ver :) gerisi kendiliğinden gelecek emin ol...
sabırsız biriyim ama sabrımı zorlayabilirim.ama düşününce çok mantıklı geldi dediklerin.biraz ağırbaşlı biraz tok alıcı olmak lazım dimi :mrgreen:

arpa boyu yol alamadık neyse zamanla inş

laax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bak olay şurada ben liseyi 5 yılda bitirmiş bir adam olarak tok olucaksın ona ihtiyacın yok gibi davranman lazım ve bir tarzın olsun ( giyim,konuşma,hareketler) neyse

arkadaşların söylediği günaydın olayı başarılı bir yöntem ancak günaydın dan sonra otur kendi yerine istersen yanına otur hiç ilgilenme ara sıra gözgöze gelmek iyi olur eğer hatun klasikse bir süre sonra mutlaka birşeyler söyliycektir örnek(ders çalışıyosan bişey söyler sorar bi şekilde sen ilgi göstermeyince o giricektir dediğim gibi tok ol içine düşme kızın Ben lisedeyken şöyleydim giyim olarak herkes gömlekler dışarda takılmayı spor ayakkabı giymenin artislik olduğunu zanneder ve büyük erkeklerle takılmayı sever kızlar ben rugan ayakkabılarım (parlak deri tipi çok önemli) gömleklerim içerde dar kesim pantalon parlak tokalı bir kemer (aşırıya kaçmamak kaydıyla) dar gömlek yani oturan kesim gömleğimin üstüne attığım kazakla bir karizma yaratmıştım zorunlu traştan dolayı çok yakışıklı bir adam değildim ama ortada çok gözükmezdim arasıra takılırdım koridorda bağırarak konuşmak gülmek bence uygun bir durum değil biraz ağır olmak lazım 5 tenefüsün 2-3 ünde ortaya çıkardım ve bütün kızlarda bakardı okulun en iyi kızı ilgimi çekerdi başta yüz vermemiştim ama oda güzelliğiyle orantısız bir zekaya sahipti bu nedenle ilgilenmedim genelde büyük ve okuldan olmayan insanlarla takılırdım

Toparlıyorum Kıza tek kızmış gibi bakma arada gözgöze gel ama ilgilenme yakınında ol ama dediğim gibi arasıra gözgöze geliceksin ama çok uzun değil yani onu çok istediğini farkederse muhtemelen ilgisinden vazgeçicektir

Bu arada en önemli kural rahat olmak bende çok zorlanıyordum rahat olmakta ama zaten genelde alkollü giderdim okula :))

alamut72

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu devirdeki aşklar da artık çocuk oyuncağına döndü

[BU]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak olay şurada ben liseyi 5 yılda bitirmiş bir adam olarak tok olucaksın ona ihtiyacın yok gibi davranman lazım ve bir tarzın olsun ( giyim,konuşma,hareketler) neyse

arkadaşların söylediği günaydın olayı başarılı bir yöntem ancak günaydın dan sonra otur kendi yerine istersen yanına otur hiç ilgilenme ara sıra gözgöze gelmek iyi olur eğer hatun klasikse bir süre sonra mutlaka birşeyler söyliycektir örnek(ders çalışıyosan bişey söyler sorar bi şekilde sen ilgi göstermeyince o giricektir dediğim gibi tok ol içine düşme kızın Ben lisedeyken şöyleydim giyim olarak herkes gömlekler dışarda takılmayı spor ayakkabı giymenin artislik olduğunu zanneder ve büyük erkeklerle takılmayı sever kızlar ben rugan ayakkabılarım (parlak deri tipi çok önemli) gömleklerim içerde dar kesim pantalon parlak tokalı bir kemer (aşırıya kaçmamak kaydıyla) dar gömlek yani oturan kesim gömleğimin üstüne attığım kazakla bir karizma yaratmıştım zorunlu traştan dolayı çok yakışıklı bir adam değildim ama ortada çok gözükmezdim arasıra takılırdım koridorda bağırarak konuşmak gülmek bence uygun bir durum değil biraz ağır olmak lazım 5 tenefüsün 2-3 ünde ortaya çıkardım ve bütün kızlarda bakardı okulun en iyi kızı ilgimi çekerdi başta yüz vermemiştim ama oda güzelliğiyle orantısız bir zekaya sahipti bu nedenle ilgilenmedim genelde büyük ve okuldan olmayan insanlarla takılırdım

Toparlıyorum Kıza tek kızmış gibi bakma arada gözgöze gel ama ilgilenme yakınında ol ama dediğim gibi arasıra gözgöze geliceksin ama çok uzun değil yani onu çok istediğini farkederse muhtemelen ilgisinden vazgeçicektir

Bu arada en önemli kural rahat olmak bende çok zorlanıyordum rahat olmakta ama zaten genelde alkollü giderdim okula :))
okula içkili gidesim geldi denemem lazım:devil:

öneriler için teşekkürler

Arthassin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eee hikayenin devamı nasıl?:lol: Yakınlaştın mı kızla?

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
İçinde tutma git söyle sonradan pişman olursun.

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İçinde tutma git söyle sonradan pişman olursun.

Kişiden kişiye değişir. Bunu söyleyebilmek için iyi bir deneyim olması gerekir. bu sözler en iyi üniversitede olur veya 11. sınıf sonu ile 12. sınıfta :lol:

bthnktn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum yaş hiç problem değil. Sevgilimde benden 1 yaş büyük. Farklı şehirlerde olsakta birbirimizi çok seviyoruz ve ara ara görüşmemize rağman gayet mutluyuz. Yaş hiç önemli değil :)

[BU]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kızın bana hep baktıgını farkediyorum.Zaten okulda hep karşılaşıyoruz ve hep bana bakıyor kız.Ama yakınlaşamadık.Kız çekingen zaten. :/