• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Rütbe Önerisi (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rütbeler, Söylediğim Gibi Değişsin Mi ?

• Evet!

Oy: 18 41.9%
  • Hayır!

Oy: 25 58.1%

• Kullanılan toplam oy
    43

LaX

Asistan
Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi, rütbe isimlerinin değişmesini istiyor musunuz?

Dipnot: Geç oldu ama.. Güç olmaz inşallah :(

Malesef yine, "Rütbe Önerisi" arkadaşlar. Bu sefer ki anket.

Şu sebepten dolayı bu anket gerçekleşti;

Ben anket göremiyorum.Aman ALLAH'ım kör mü oldum? :)
Kardeş anket yok

Düzenleme:Tamam mesajı tazdıktan sonra gördüm :)

Düzelttim arkadaşlar. Kafa karışıklığı (:

Önce rütbe isimleri değişsin mi diye sor evetler çok olursa yeni rütbe önerileri için yeni bir anket açarız .:)

Haftasonu haftasonu iyi eğlence bulduk kendimize :)

DÜZENLEME:

Anket sadece yeni rütbe isimleri olsun mu şeklinde olmalı..

Kendi önerin olan rütbe isimlerini ilk mesajdan kaldırmalısın bence.

evet diyen çıkacağını zannetmiyorum

Yahu daha güzel böyle kaliteli farklı yakışır birşeyler olur .Bence bunlar biraz çocuksu olmuş.Yanlış anlaşılmasın :)

Önce rütbe isimleri değişsin mi diye sor evetler çok olursa yeni rütbe önerileri için yeni bir anket açarız .:)

Haftasonu haftasonu iyi eğlence bulduk kendimize :)

Boşver nasıl olsa çoğunlukla "Hayır" çıkar.

- Eee.. Ne diye açtın o zaman anketi ?
- Boşver eğlence oldu işte.

Biz hepimiz "Evet" desek bile, yöneticilerin anket oylarını değişmeyeceği ne malum ? Sonuçta onlar beğenirse, olcak birşey değil mi?..

Vaay oylar başa baş, "evet" dedik, vatana millete hayırlı olması temennisiyle :dirol:

Evet oyları öne geçti olamaz.
Bir zamanlar lakabım Gigabyte idi, ama istemem öyle bir unvan. :D

Valla ben rütbe isimlerine evet demedim..sadece yeni rütbe isimleri belirlensin diye evet dedim..arkadaşa tavsiyede bulundum rütbe önerisini bari ilk mesajdan kaldır diye..Pek antipatik görünüyor bu haliyle:)

rutbe ısımlerı hos olmamıs

Değil mi ama..:)

Ayrıca senin avatarı kullanan bir üyemiz var zaten..Kendine farklı bir avatar bulsan güzel olur renkdaş:)

Laaax son kez sesleniyorum..Lütfen ilk mesajdan kaldır isim önerini evet diyecek olan varsa bile senin önerileri görünce çark eder vallahi:)

Laaax son kez sesleniyorum..Lütfen ilk mesajdan kaldır isim önerini evet diyecek olan varsa bile senin önerileri görünce çark eder vallahi:)

Artık çok geç..
Kapağı aç ve Tekrar dene gibi olcak herhalde bu konu :)

Çünkü benim, anket sorusunu değiştirebilme gibi bir iznim yok.

Ve de uğraşılmaz artık. Geçti (:

Değil mi ama..:)

Ayrıca senin avatarı kullanan bir üyemiz var zaten..Kendine farklı bir avatar bulsan güzel olur renkdaş:)

Evet bence de kaldır isim önerilerini. Önce şu anki rütbeler değişsin mi kalsin mı buna karar verelim ondan sonra bakarız rütbe önerilerine !:blink:

Artık çok geç..
Kapağı aç ve Tekrar dene gibi olcak herhalde bu konu :)

Çünkü benim, anket sorusunu değiştirebilme gibi bir iznim yok.

Ve de uğraşılmaz artık. Geçti (:

Anket sorusunda sorun yok sen mesaja eklediğin isimleri sil ortak:)

Misal..Anket sorusu ''rütbeler söylediğim gibi değişsin mi''

Mesaj:Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi rütbe isimlerinin değişmesini istiyor musunuz?

gibi yazabilirsin..:)

bencede ya asker rütbesi olsun yada bu arkadaşımızın yazdığı rütbeler olsun şuanki rütbeler pek iyi değil uzun sürede değişiyor

Anket sorusunda sorun yok sen mesaja eklediğin isimleri sil ortak:)

Misal..Anket sorusu ''rütbeler söylediğim gibi değişsin mi''

Mesaj:Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi rütbe isimlerinin değişmesini istiyor musunuz?

gibi yazabilirsin..:)

Değiştim nasıl durmuş ? :sneaky2:

Evet daha sık değişmesi lazım ve daha renkli simler olması lazım..En son rütbeye gelenin rütbe adı :MOR olabilir yanii...

Bu durumda ilk ben morarıyorum:)

Şaka bir yana bu ankete bağlı olarak rütbe önerilerini de oylayabiliriz..

ben de evet oyladım ama yazılan rütbelere değil, rütbe değişimine evet diyorum :D

bu şekilde kalsın daha iyi sdn nin bir farkı var o yüzden buradayız

doktorluk gibi sistemin farkı nasıl olur bence sık rütbe daha çok renk getirir

Kilobyte olduğumdan, evet! :D

Düzenleme: Aa, MB olmuşum! Haaayyııırrr! :D