Bu Norton, bir kredi kartı bilgilerini istemiyorhmy:
Doğrusu merak ettim indiren arkadaşlar tamamını doldurdumu tlf. vs.
Bu Norton, bir kredi kartı bilgilerini istemiyorhmy:
Doğrusu merak ettim indiren arkadaşlar tamamını doldurdumu tlf. vs.
tamamını dolduradık bilgiler sallama ama
panda'nın en altta yazan şu cümle işleri karıştırıyor gibi
---------
*Please note this offer is only valid to U.S. residents only
bunu nasıl aşacağız
Amerika'ya kayıtlı adres ver olsun bitsin...
yeni hotmail hesabı alsak memleketi amerika yapsak olur mu o zaman![]()
Aslına bakarsan Panda Kasper veya Norton'dan daha başarılı bir antivirus programı. Bence bir şans tanı ona.Panda'nın ismi oldum olası bana itici geldi. Hiç denemedim bile. İşim olmaz.
10u 2 geçiyor açılmadı. Şikayet edelim Telekom engellesin siteyi.
Panda'nın ismi oldum olası bana itici geldi. Hiç denemedim bile. İşim olmaz.
http://spftrl.digitalriver.com/pub/symantec/2004/NIS10NDTK.exe
Bende ilk defa indirdim ama kurmadım. Avira kullanıyorum sağolsun avira kampanyaları.
Bu arada forumlarda yapılan yorumlardan bildiğim kadarıyla Kaspersky çok güçlü ama PC'yi kasıyormuş Norton ise dahada ağırmış. Konunun günceline dair bahse konu yazılımları kullanan arkadaşlar izlenimlerini burada bizimle paylaşırlarsa memnun oluruz.
frmvalidator.addValidation("fname","req","Please enter your first name.");
frmvalidator.addValidation("lname","req","Please enter your last name.");
frmvalidator.addValidation("country","req","Please enter your Country.");
frmvalidator.addValidation("email","req","Please enter your email address.");
frmvalidator.addValidation("email","email","Please enter a valid email address.");
frmvalidator.addValidation("host_email","req","Please enter your host's email address.");
frmvalidator.addValidation("host_email","email","Please ensure your host's email address is valid.");
kasperskyin kaynağı görüntüke dediğinizde bakın içinde ne war yani şuan hazır ama biz ulaşamıyoruz
Kod:frmvalidator.addValidation("fname","req","Please enter your first name."); frmvalidator.addValidation("lname","req","Please enter your last name."); frmvalidator.addValidation("country","req","Please enter your Country."); frmvalidator.addValidation("email","req","Please enter your email address."); frmvalidator.addValidation("email","email","Please enter a valid email address."); frmvalidator.addValidation("host_email","req","Please enter your host's email address."); frmvalidator.addValidation("host_email","email","Please ensure your host's email address is valid.");
Norton 2010 da kasma yok. En az 1 GB ram olması şartıyla. Kaspersky 2 GB da bile kasabiliyor. Benim tercihim norton.