Batman: Arkham Asylum Video İnceleme

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Yılın en çok satan oyunlarından biri olan Batman: Arkham Asylum bu hafta video inceleme bölümümüze konuk oldu.

Batman: Arkham Asylum konusu, grafikleri ve oynanış sistemiyle daha şimdiden klasikler arasındaki yerini aldı. Kara Şövalye'nin bir hastane dolusu akıl hastası ve ölümcül düşmanlarıyla kapıştığı oyunu montaj masamıza yatırdık. Oyunun tüm grafik ayarları ve Pyhsx açık şekilde izlemek istiyorsanız bu video tam size göre.

[SDNTV]2009_10_16_Batman_arkham.mp4 [/SDNTV]

Arkham Asylum'a doyamayanlar için bir de iyi haber verelim. Çok yakın bir zamanda yapım DLC'lerle genişlemeye devam edecek. İnternetten indirebileceğimiz bu bölümlerle Batman, Riddler ve Bane'in peşine düşecek.
:: Batman: Arkham Asylum beklentilerinizi karşıladı mı?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hastane hapishane birbirine girdi :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bak Ma Arkama Asiliyum :D

Bakış açısı :D

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
16 kişi ile dövüştüğümüz yer var 5-6 olsa iyi

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla oyunun sonundaki videoda batman uçan arabasıyla şehre giderken sudan kutu çıkıyordu ve de scarecrow parmaklarını kutuya atıyordu yani dışarı çıkıyordu scarecrowunda peşine düşecek batman büyük ihtimalle dlclerin haberlerini ve indirme linklerinide erkenden verirseniz seviniriz.Oyun çok süperdi ama gerçekten.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Güzel inceleme ama batmanı çocukluğumdan beri sevemedim birtürlü belki oynarım bu oyununu.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bak Ma Arkama Asiliyum :D

Bakış açısı :D

Nedense bende hep öyle okuyorum :D

Bir de bu oyunu kurdum ama acayip bir yavaşlık var oyunda neden acaba? İlk giriş menüden oyuna geçene kadar fare bile zor hareket ediyor. (Q8400, 4gb ram, hd4890 ile)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş bu oyunda shift gibi atı kartlara üvey evlat gibi davranıyorlar ben 8500 gt 1 gb ram athlon 3200 ile anti aliasing 2x physx açık full ayarda en ufak kasma olmadan oynadım.Cloakengaged bence oyna bak gereçkten çizgi filmlerini izlerdim bu oyun çizgifilmlerine bin basar.

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Valla oyunun sonundaki videoda batman uçan arabasıyla şehre giderken sudan kutu çıkıyordu ve de scarecrow parmaklarını kutuya atıyordu yani dışarı çıkıyordu scarecrowunda peşine düşecek batman büyük ihtimalle dlclerin haberlerini ve indirme linklerinide erkenden verirseniz seviniriz.Oyun çok süperdi ama gerçekten.

Killer Croc'un du kutuyu alan.

Ben öyle hatırlıyorum.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77

Bende senin gibi sanıyordum, sonra Salt Okunur, Aykut arkadaşımızla tekrar izledik yamuldum biraz :D Orada kutuyu alan Bane. Hani Batman arabasıyla denize atmıştı. Yani Bane zaten normalde Batman'i sakat bırakacak kadar güçlü, bir de Titan formülüyle ne olur düşünün. DLC'lerin linkleri daha çıkmadı, zaten oyunda yazacak çıkınca. Ana münede DLC kısmı var orada new yazacak.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
bu sistemle oynayamacaksam yemişim böyle oyunu da yapanı da...

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bu sistemle oynayamacaksam yemişim böyle oyunu da yapanı da...
bende p4 3 ghz, 2 gb DDR2 ve 512mb 4770 var ve ben oyunu full detail kasmadan oyanayabildim. bence senin yaptığın cr..ck'te bi sorun olabilir. Farklı versiyon bi kürek dene :)