Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Rise kardeşim Malesef firefox felan kullandğmdada bu kesilme problemi devam ediyor. .
  • Ati ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yüklemek,
  • Adobe Flash eklentilerini ( IE ve Non-IE) kaldırıp en güncel versiyonları yüklemek

soruna çözüm getirebilir.

somagiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar abarttığımı zannedeceksiniz ama büyük forumlara hatta yabancı forumlara aynı mesajı yazdım ama hala çözemedim bu problemi. Ayrıca merak ediyorum w7 kullanıcılarından sadece bende mi oluyor: bilgisyara normal açılıyor bir müddet çalışıyor sonra ansızın harddisk ışığı yanık kalıp tüm işlemler donuyor 20sn kadar sürüyor sonra tekrar normale dönüyor. 32 bit son sürüm kurdum. Cir çok programı silip denedim yine var ama özellikle film izlerken oluyor sanırım... Muhtemelen donanım sürücüleri ile ilgili bir durum ama fikri olan varsa lütfen bir şeyler yazın....

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar abarttığımı zannedeceksiniz ama büyük forumlara hatta yabancı forumlara aynı mesajı yazdım ama hala çözemedim bu problemi. Ayrıca merak ediyorum w7 kullanıcılarından sadece bende mi oluyor: bilgisyara normal açılıyor bir müddet çalışıyor sonra ansızın harddisk ışığı yanık kalıp tüm işlemler donuyor 20sn kadar sürüyor sonra tekrar normale dönüyor. 32 bit son sürüm kurdum. Cir çok programı silip denedim yine var ama özellikle film izlerken oluyor sanırım... Muhtemelen donanım sürücüleri ile ilgili bir durum ama fikri olan varsa lütfen bir şeyler yazın....
Hoşgeldiniz.
Ekran Kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmanızı tavsiye ederim.
Sisteminizle ilgili bilgi vermemişsiniz, yine de;
1-)K-lite kullanıyorsanız başka bir kodek paketi kurmayı,
2-)Adobe Flash eklentilerini güncellemeyi,
3-)Film dosyalarını klasör içine girmeden Oynatıcı menüsünden açmayı
deneyebilirsiniz..

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar windows 7 tek seferde açılmıyor kasa çalışıyor lcd mönitör faliyate geçmiyor power supp dan elektirigi kesipde tekrar açınca çalışıyor birde kapatırkende kapanmıyor fişi veya power supp u kapatıpta bırakıyorum bunu nasıl halledicem

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu

Mesajı gördüm fakat geride kalanları silerek gittiğim için cevap yazmamıştım.
Elinde olan bir arkadaş varsa paylaşırsa seviniriz.

Düzenleme:
SDN v2 Modifikasyonu sahibinden gelen rar şifresi:
v2 sifresi bu
baska olamaz
2971vCQ08ZadQ2nUmZ473fJz65

pcnet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar windows 7 tek seferde açılmıyor kasa çalışıyor lcd mönitör faliyate geçmiyor power supp dan elektirigi kesipde tekrar açınca çalışıyor birde kapatırkende kapanmıyor fişi veya power supp u kapatıpta bırakıyorum bunu nasıl halledicem

kardeş bu sorun işletim sistemiyle alakalı değil. sorunun %95 psu ile alakalı. imkanın varsa başka bir psu ile dene.

Seng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim sorunum Windows ayarlarıyla.

Orasını burasını karıştırdım ama bir türlü gerekli ayarı yapamadım. Dün sistemi temizlemek için Tweak 7 ve benzeri programlarla temizlik yaptım fakat daha sonra windows 2 dk. pc ye el sürmediğimde oturumu kilitliyor ( LogOn penceresi çıkıyor şifre olmadığından dolayı enterla masaüstüne dönüyorum ).

Güç seçeneklerinden de baya bi kurcaladım ama orası bu olayın sebebi değil sanırım çünkü güç seceneklerinden ekranın kapanma ve bilgisayarın uykuya geçme süresi ayarlanabiliyor, benim dediğim durum ise ikiside değil genelde şirketlerde kullanılır ya masa başında olmadığında pc ni karıştırmasınlar diye windows oturumu kilitler öyle birşey.

Pc si sürekli açık olan biri için çok uyuz bi durum bu, bi fikri olan var mı acaba?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

Orasını burasını karıştırdım ama bir türlü gerekli ayarı yapamadım. Dün sistemi temizlemek için Tweak 7 ve benzeri programlarla temizlik yaptım fakat daha sonra windows 2 dk. pc ye el sürmediğimde oturumu kilitliyor ( LogOn penceresi çıkıyor şifre olmadığından dolayı enterla masaüstüne dönüyorum ).

Güç seçeneklerinden de baya bi kurcaladım ama orası bu olayın sebebi değil sanırım çünkü güç seceneklerinden ekranın kapanma ve bilgisayarın uykuya geçme süresi ayarlanabiliyor, benim dediğim durum ise ikiside değil genelde şirketlerde kullanılır ya masa başında olmadığında pc ni karıştırmasınlar diye windows oturumu kilitler öyle birşey.

Pc si sürekli açık olan biri için çok uyuz bi durum bu, bi fikri olan var mı acaba?

xglmb4.jpg

Otomatik seçili durumdaki 15 dk. yı hiçbir zaman olarak değiştirmelisiniz..

Ekran koyucu süresini de 15 dk. ve üzeri yapabilirisiniz..

tamas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cpunun devamlı yükseklerde ilerlemesi yüzünden xp ye geri dönüş yapıyorum.mavi ekran hatalarıda cabası.tam sürüm çıkıcak ardından sp1 ile belki tam stabil hale gelebilir.

Seng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
xglmb4.jpg

Otomatik seçili durumdaki 15 dk. yı hiçbir zaman olarak değiştirmelisiniz..

Ekran koyucu süresini de 15 dk. ve üzeri yapabilirisiniz..

İlgilendiğiniz için öncelikle teşekkür ederim sayın rise ama sanırım yeterince anlayamamışsınız mesajımı.

Mesajım da belirttiğim üzre anlattığım şey ekranın kapanması değil, güç seçeneklerini de yeterince karıştırdığımı söyledim. Bu kadar göz önünde olabilecek bir çözümü olsaydı görebilirdim. Mesajımın ikinci paragrafını bir daha okumanızı rica ediyorum.

Güç seçeneklerinden de baya bi kurcaladım ama orası bu olayın sebebi değil sanırım çünkü güç seceneklerinden ekranın kapanma ve bilgisayarın uykuya geçme süresi ayarlanabiliyor, benim dediğim durum ise ikisi de değil genelde şirketlerde kullanılır ya masa başında olmadığında pc ni karıştırmasınlar diye windows oturumu kilitler öyle birşey.

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
windows 7 de klasörü klasör içine atarken yeniden dene diyor deniyorum öyle atıyor bunu tek seferde nasıl atarım nasıl düzeltirim

OLDSMAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Document and settings + Alpication Data bölümleri kilitli ve içeriğine
ulaşamıyorum
,sistemde herhangibir sorun yok gayet normal çalışıyor

Sistemi kurarken gerekli izinleri üzerime almıştım,açarken zaten kendi
oluşturduğum şifre ile giriyorum ve tam denetim sahibiyim

WIN 7 7600 FINAL sürümü kullanıyorum

wrffp4.jpg

2jxhsg.jpg

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Document and settings + Alpication Data bölümleri kilitli ve içeriğine
ulaşamıyorum
,sistemde herhangibir sorun yok gayet normal çalışıyor

Sistemi kurarken gerekli izinleri üzerime almıştım,açarken zaten kendi
oluşturduğum şifre ile giriyorum ve tam denetim sahibiyim

WIN 7 7600 FINAL sürümü kullanıyorum

wrffp4.jpg

2jxhsg.jpg
Oralara girmessin vede girme tam denetim ile bile giremessin.

OLDSMAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
XP buna izin veriyordu ve kullandığım u-torrent programı aplication data
içine bazı eklemeler yapmak istiyorum,programın çalışma biçiminde ipfilter
aracını eklemek istiyorum ve bunun başka yolu yok diye biliyorum
Kullandığım u-torrent programı 1.8.2 ve bazı patch dosyaları sayesinde
daha hızlı indirme sağlıyor bu patch dosyalarından biride ipfilter bu aracı
kurulumdan sonra c:document and settings içeriğinde u-torrent programının
açtığı bir klasöre atmak şart,bu alana girmenin başka bir yolu varmı

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
XP buna izin veriyordu ve kullandığım u-torrent programı aplication data
içine bazı eklemeler yapmak istiyorum,programın çalışma biçiminde ipfilter
aracını eklemek istiyorum ve bunun başka yolu yok diye biliyorum
Kullandığım u-torrent programı 1.8.2 ve bazı patch dosyaları sayesinde
daha hızlı indirme sağlıyor bu patch dosyalarından biride ipfilter bu aracı
kurulumdan sonra c:document and settings içeriğinde u-torrent programının
açtığı bir klasöre atmak şart,bu alana girmenin başka bir yolu varmı
Evet XP izin veriyor ama Vista'dan itibaren izin vermiyor.Windows 7 'de dahil

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
işletim sistemi yüklemek için o sürücünün illaki format edilmesi gerekir mi ? dosyalarımn üzerine kurabilirim değil mi ?

dento

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anakartım ga-ma78gm-s2h onboard hd3200 ekran kartı kullanıyorum güç seçeneklerinden ne kadar ayar yaparsam yapayım windows 7 monitorü kapatmıyor nedenini bilen varmı acaba?

Seng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Sorun yanıt bulamadı.

lukande

Asistan
Reaksiyon puanı
3

suzun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam,

webcamxp 7 programını kuruyorum serial bilgilerini giriyorum.

registration completed diyor. her şey normal çalışıyor.

programı kapatıp açınca yeniden serial istiyor.

windows 7 rtm yüklü ve etkinleştirilmiş durumda.

programı nasıl kalıcı olarak kayıt altına alabilirim ?