honline
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 296
İflasmı etti yimpaş 8 ay önce açıktı halbüki..![]()
Yimpaşların çoğu kapandı Yozgat, Ankara ulus, Almanya şubeleri hariç kalmadı galiba
İflasmı etti yimpaş 8 ay önce açıktı halbüki..![]()
Yimpaşların çoğu kapandı Yozgat, Ankara ulus, Almanya şubeleri hariç kalmadı galiba
1 hafta sonra belki çoruma giderim bakalım ne değişmiş otogarda 8 ay içinde..:w00t:
Doğruluğundan emin olmadığım bir bilgiye göre Bursa park iskenderin sahibi çorumluymuş ikinci şubesini çoruma açmış galiba
Etlik garajlarında ömrüm geçti be
köyden gelen malzemeleri felan almaya giderdik ne gnlerdi bee![]()
oraya etlik garajları deniliyor zatenOndan herhalde çorum garajına etlik dedin..:w00t:
valla bak canımHadi canım.![]()
Hep çorumdan konuştuk birazdan sesinden bahsedin güzelmi..![]()
haahahÇorumluyuz gururluyuz kazma kürekten sorumluyuz derdi bir çorumlu arkadaş lisede..![]()
Çorumluyuz gururluyuz kazma kürekten sorumluyuz derdi bir çorumlu arkadaş lisede..![]()
Pek çorumlunun lafına benzemiyor
bak bana
Çorumluyum çok mutluyum gelecekten umutluyum![]()
Pek çorumlunun lafına benzemiyor
bak bana
Çorumluyum çok mutluyum gelecekten umutluyum![]()
Valla çorumluydu arkadaş neden böyle diyorsun dedim arkadaştan gelecen cevap oğlum çorumluların %50'si 'Amele' dedi...![]()
%50 biraz abartmış her şehirden vardır ama nedense çorum hep ön planda kalmış ankara için konuşuyorum buralarda inşaatlarda çalışanların %70e yakını doğudan gelen vatandaşlar olduğunu söyleyebilirim sebebi ucuz işçilik yapmaları
madem konu amelelikten açıldı size bi çorum fıkrası anlatayım, Çorum belediye başkanı avrupanın bir kaç şehirlerin gelen belediye başkanlarını helikopter ile gezdiriyormuş, İşte şurası meşhur saat kulesi, şurası şöyle burası böyle derken oralardan sırtına yorganı yüklemiş giden ameleri gören yabancı başkanlar sormuş bunlarda kim diye bizim başkan bozuntuya vermemiş onlar belediyemizin paraşüt takımı demiş
%50 biraz abartmış her şehirden vardır ama nedense çorum hep ön planda kalmış ankara için konuşuyorum buralarda inşaatlarda çalışanların %70e yakını doğudan gelen vatandaşlar olduğunu söyleyebilirim sebebi ucuz işçilik yapmaları
madem konu amelelikten açıldı size bi çorum fıkrası anlatayım, Çorum belediye başkanı avrupanın bir kaç şehirlerin gelen belediye başkanlarını helikopter ile gezdiriyormuş, İşte şurası meşhur saat kulesi, şurası şöyle burası böyle derken oralardan sırtına yorganı yüklemiş giden ameleri gören yabancı başkanlar sormuş bunlarda kim diye bizim başkan bozuntuya vermemiş onlar belediyemizin paraşüt takımı demiş
Bende hergün dinliyorum valla..![]()
Vardır sende daha böyle parçalar özellikle iskilip dolaylarından paylaşta dinleyelim![]()