2. CeBIT Bileti Sahibini Buldu!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
CeBIT biletlerinin ikincisi için yarışma başladı. Site içerisindeki bir yazıda (Forumda değil) saklı olan görseli bulup, sayfanın link'ini buraya ilk koyan arkadaş, ikinci biletin sahibi olacak. Hepinize bol şans : )

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tüh ya birinciye yazdım linki :s olmaz böyle bi şans ya off

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eğer 2. bilet kazanma şansım varsa ve benim mesajım geçerliyse hakkımı Abdurrahman adlı üyeye devretmek isterim. Arkadaş 4 dk önce vermiş çünkü. Hak yemek istemem. Saygılar.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Maniac mete abi ne kadar manyak şanslı bir adam çıktın sen:DSanki adam sana veriyor resimleri şuralara koy diye o şekil yani eh anasını vay be helal olsun.

Abdurrahman hadi şanslısın bilet sana geliyor:D

Abi birde şu haberin yanında bir de ipucu verin ya.Eh kapatıyorum artık herkese görüşürüz diyorum akşama kadar tüm biletler bitmez inşaallah.

Maniac mete abi sende çok şans var bu bileti alsın Abdurrahman sen yine bulursun:D

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
inşaallah :D bakalım sevinmiştim birden oleyy dedim ama sonradan konunun kilitlendiğini görünce hayal kırıklığına uğradım neyse kısmet artık ..

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Eğer 2. bilet kazanma şansım varsa ve benim mesajım geçerliyse hakkımı Abdurrahman adlı üyeye devretmek isterim. Arkadaş 4 dk önce vermiş çünkü. Hak yemek istemem. Saygılar.

Biz de uzun süredir bu konuyu tartışıyorduk. Evet, bileti ilk Abdurrahman buldu. Bu yüzden bilet onun hakkı oluyor. Kazanan Abdurrahman adlı üyemiz. Onunla en kısa zamanda iletişime geçeceğiz. Tebrikler...

Bir de şu notu ekleyelim: Bir kişiye sadece bir bilet verebiliyoruz. Yani bundan sonra ManiacMete veya Abdurrahman bilet kazanamayacak.

Bilginize...

-Yarışma sona erdi-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...