Yeni çalışmamım tasarımı nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xarax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xarax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar multiboot konusunda yeni bir çalışma yaptım ama tasarımdan emin değilim.sizce nasıl?
29 ekimi bekliyorum ubuntunun yeni sürümü çıksın.blogtan yayınlamayı düşünüyorum
buradan bakabilirsiniz.

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Güzel ama klasik. Blogdaki çalışmaların da güzel. Ama rank çok düşük.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Eline sağlık @Xarax; böyle bir çalışma arıyordum. Çıktığında haberimiz olur inşallah.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Tamamiyle kendi tasarımınızsa harika :)

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
güzel ama isim olarak dragon değilde Türkçe bir isim bulsaydın şanın yürürdü hiç değilse ilerde yapıpta internete dağıtılırsa adamlar sadece Türkçeleştirmiş abi derler programın ismine baksana falan yani

xarax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel ama klasik. Blogdaki çalışmaların da güzel. Ama rank çok düşük.
bu çalışmalarla bloga ilgi artar heralde rank da düzelir o zaman.gerçi pek önemsemiyorum ben hobi olarak yapıyorum blog işini yaptıklarımı paylaşmak amacıyla.

güzel ama isim olarak dragon değilde Türkçe bir isim bulsaydın şanın yürürdü hiç değilse ilerde yapıpta internete dağıtılırsa adamlar sadece Türkçeleştirmiş abi derler programın ismine baksana falan yani
isim ne olabilir mesela fikirlerinize ihtiyacım var henüz çıkarmadım ubuntunun çıkmasını bekliyorum 29 Ekimde çıkacak heralde.eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum daha iyi nasıl bir tasarım olabilir yada daha ekleme yapmalımıyım.şu durumda DVD de baya boş yer kalacak.