• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Vista Msn Kuramıyorum Yardım

scripttr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar,
vista homa basic kullanmaktayım, birgün msn mi açarken daha yeni bir sürümü var dedi ve bende evet i seçtim ama yükleme yapmadı.
O günden sonra birdah amsn mi açamadım unistall programları ile msn ye ait ne varsa kaldırdım olmadı. combofix denedim olmadı, malware, nod32 denedim olmadı aldığım hata ;
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 672x439 and weights 37KB.
9631msnhata.jpg

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
bu hata ile ilgili daha fazla yardim alin linki var asagida ona tikla hatanin neden oldugunu cozum yollarini gosterir

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
http://www.microsoft.com/express/download/

Bu adresten C++ Express 2008'i yükle. VC runtimes'ı da yükleyecek içinde. Ondan sonra tüm açık programların kapalı olduğundan emin ol. Anti-virüs programları da dahil, her şeyi kapat. Bir de öyle dene bakalım.

Microfost'un sitesinde bu konu ile ilgili bir çözüm bulamadım, daha doğrusu henüz genel bir çözüm yok. O yüzden başka bir siteden benzer sorunu yaşayanları takip ettim. Yukarıdakini deneyip sonucu yazıver buraya.

scripttr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yüklemedi dostum tam bitti hepsinde aynı anda hata verdi.

scripttr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
msn yüzünden format atmak istemiyorum, mutlaka bir çözümü olmalı.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
İngilizce sürümünü dene bir de bakalım aynı hatayı alacak mısın?