Tezatlık Bu mudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ehuehue denk gelmiş :D ama Zaman.com.tr'nin yapacağı bi şey yok.para kazanmak için reklam almak zorundalar ki mcdonalds'dan bile reklam alıyor adam.yani Zaman Gazetesi mcdonals'dan reklam alıyor deseler inanmazdım ki geçenlerde ben de gördüm bu reklamı.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ya ben yanlış anlıyor ve görüyorum yada siz yanlış anlıyor ve görüyorsunuz. Sözü edilen resim orda "reklam" için konmuş değil. abur-cubura iyi bir örnek teşkil ettiği için orda.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Burger-King e taş atan yok. Çünkü işini yapıyor ve başka bir şeye karışmıyor. Ramazan menüsünde de yerel ve güvenilir bir ortakla "Ülker"le işbirliği yapıyor. Bu yüzden fast food için en kötü örnek McDonald Amca (+CocaCola)...

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
resım yok hocammm

Ya ben yanlış anlıyor ve görüyorum yada siz yanlış anlıyor ve görüyorsunuz. Sözü edilen resim orda "reklam" için konmuş değil. abur-cubura iyi bir örnek teşkil ettiği için orda.

Resmi görseydik iyi olurdu :)

Ben de göremiyorum.
resim var arkadaşlar ie ve firefox da denedim görünüyor.ayrıca o resim yani coca cola'nın olduğu resim reklam arkadaşlar.aslında flash mı yoksa gif mi bilmem de hareketli bir resim hemde ama ben o anda öyle yakalamışım işte.

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
reklam değil abur cuburu gösteriyor
coca cola nın işi yok zaman a reklam verecek ki verse zaman almaz
bizim gazete herkeşin reklamını kabul etmez

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
reklam değil abur cuburu gösteriyor
coca cola nın işi yok zaman a reklam verecek ki verse zaman almaz
bizim gazete herkeşin reklamını kabul etmez
valla gayet güzel almış işte.ben zaman şu bu diye değil.o anki çok tezat olduğu için koydum.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
bu gazeteden zaten nefret ediyorumm... bide böyle şebeklikleri yokmu işte. boş boş şeyler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...