Uydum bozuldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALMİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Arkadaşlar NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS USB'Lİ uydu sahibiyim.Biliyorum yanlış yere açtım ama acilen yardım babam beni öldürecek.Uyduyu ben yazılımını güncelledim.Fabrika ayarlarına dönemiyorum.İnternette araştır 8053.0000.1234 gibi şifreler var ama hiç biri olmadı.Sadece 35 kanal var ATV,KANAL 7,FOX,SHOW,SAMANYOLU,FLASH gibi babamın en fazla izlediği kanlarda yok herşeyi denedim.Olmadı otomatik tarattım.Tek tek taradım olmadı olmadı.Bende yüce SDN üyelerine soruyum dedim.Yardım edin babam yarım saat sonra geliyor.:D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Türksat'ın kanalını buluyorsun. Ordan elle tarama yapıyorsun. Sanırım Türksat'ın sitesine girersen nasıl yapıldığını detaylı bulabilirsin.

Uzun süredir Türkçe kanal izlemiyorum, unuttum.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Türksat'ın kanalını buluyorsun. Ordan elle tarama yapıyorsun. Sanırım Türksat'ın sitesine girersen nasıl yapıldığını detaylı bulabilirsin.

Uzun süredir Türkçe kanal izlemiyorum, unuttum.
Biliyorum ama olmuyor acaba yağmurdan anten dönmüş olabilir mi?

babam geldi.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Oho senin işin zor valla. Eğer çanak dönmüşse televizyonu dama çıkarıp ayarlaman lazım. Tabi 37 ekran tv varsa evde.

Ama bence çanaktan değil. Turksat'ın dediği gibi kurulumu yapman lazım.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Babanın seyrettiği kanalları elle arayabilirsin. Kanal listesini aç tek tek gir. Çok zor değil.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Orda olmaya orda ama artik yanliz degil :D
Babasina yasananlari destansi bir sekilde dramatize edip yakayi kurtarma pesinde :D

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

eğer babası parçalamadıysa bana uydunun sistem bilgisini verirse iyi olur :) mümkünse foto çekerek versin :D belki yardımcı olabilirim :)

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
çok basit eğer sorun devam ediyorsa otomatik kanal listeleri var nerden indireceğini bilmiyorsan özelden sana linkini vereyim. Kanal listeni usbden cihaza atman yeterli 5 saniye sürüyor tüm kanallar sıralı gelecek.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
çok basit eğer sorun devam ediyorsa otomatik kanal listeleri var nerden indireceğini bilmiyorsan özelden sana linkini vereyim. Kanal listeni usbden cihaza atman yeterli 5 saniye sürüyor tüm kanallar sıralı gelecek.

Sanırım şu anda boks maçı yapıyor babasıyla. Maçı bitsin gelecek :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
flash belleğini fat32 olarak formatla cihazına tak :) sonra menüsü nerdeyse oaraya kanal dosyasını bul yükle...yalnız kapanıp açılasaya kadar flash belleği kesinlikle çıkartma...
not: kanal dosyasını zipli dosyanın içinden çıkartmayı unutma :D

Next 2000 CX USB Kanal 12.07.09

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Adam öldü mü kaldı mı belli değil biz durmadan çözüm üretiyoruz. Hele bir durun bir ses versin.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Boks bitti ben dövdüm:D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
:DEvet:DTürksatı seçip 89. transportu seçtim esksiden fazla kanal buldu ayrıyeten softcam de buldum Lig TV'yi izliyorum.:DHepinizden Allah razı olsun.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Usb yi taktım İçin BISS keyler vardı.Bastım ENTER'a nasıl olduysa açılyor.Po*no larda açılıyor:DBunun üzerine bir bardak su gider ama oruçluyum:D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Usb yi taktım İçin BISS keyler vardı.Bastım ENTER'a nasıl olduysa açılyor.Po*no larda açılıyor:D

po*noların açılması normal zaten neredeyse her ramazanda özellikle açıyor şeref*sizler :hammer: ama ligtv olayı şaşırttı beni... c.works&irdeto şifreleme sistemini kullanan sistemi çözmek :) bir de turksatta :D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
po*noların açılması normal zaten neredeyse her razamanda özellikle açıyor şeref*sizler :hammer: ama ligtv olayı şaşırttı beni... c.works&irdeto şifreleme sistemini kullanan sistemi çözmek :) bir de turksatta :D
Neyse boşver kurcalamayım bulmuşken kaçırmayım dimi:D

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Lig tv olayını sallamışsın bizleri safmı görüyorsun

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benimde cihazım bozuldu dün yaa Geniş aileyi izleyemedim :(