Brain Buddies oynayan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim skorum 3705 ama daha kasarsam yaparım yakında yeni rekorumuda gönderirim

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
alınteriyle yaptığımız puan şimdi daha kıymetli oldu:)

hileyi sevmem..arkadaş..:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hiç oynamadım..:)

xxthngn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,
1- Cheat Engine artık işe yaramıyor
2- Hile yapabilen yapıyor, örnek 262.000 yapan arkadaş. Şu anda listemde tabi ki 1. sırada
3- Ayrıca oyundaki buglardan faydalanarak 8000 puan civarı yapan kişiler de var. Bazen belli bir süreden sonra aynı şekiller gelmeye başlıyor. Bunu da engellemeye çalışıyoruz tabi ki.
4- Daha önce de dediğim gibi, bence hile yapmadan yüksek puanlara ulaşmak en iyisi. Ama illa ki hile yapıcam derseniz, bazı arkadaşların yaptığı gibi pahalı iddialara girerseniz tabi ki siz bilirsiniz.
5- Email adresim engin.bali@wooga.net‘tir. Brain Buddies ile ilgili sorularınızı yanıtlamak isterim.
6- Ayrıca şu anda Brain Buddies’in ana karakteri için olan isim bulma yarışmasına devam ediyoruz. Terms & Conditions - wooga adresine Önerilerinizi yazın. Kazanan kişi bir iPhone 3GS sahibi olacak.
7- Birkaç gün içerisinde http://www.marketoloji.com adresinde Brain Buddies ile ilgili bir yazı yazmayı da düşünüyorum. Okumanızı öneririm.
Görüşmek üzere,

radyoaktif

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Vay be millete bak 5000 binleri geçmişler ve 20,30 bin yapanda var:). Facebook bu ''Cheat Engine'' açığını kapattı ve bu hile artık işe yaramıyor ama bu hilekar yüssüzler bu hilenin işe yarar olduğu bi zaman tutturmuşlar demekki. Bari bu insanlar ''buda benim skor'' derken yanınada ''hile ile''desinlerde milleti boş boş kandırmasınlar. Bir kere her bölümde taş çatlasın 1700 felan yapılıyor oda en iyi hatasız durumda!

Bu oyunda arkadaşımla yarıştığım zaman defalarca pratik yaptıktan sonra aldığım skorlar

35683103.jpg

93835260.jpg

Genel skor

58865299.jpg

Ve hafızam çok kuvvetli olduğu için inanın 1dk için o kadar hızlı ve 0 hatasız hafıza oyununu bitirdim ki aldığım max puan işte bu kadar ama daha fazla oyun oynadığım belli olmasın diye bu skoru yaptıktan sonra mantıktan düşük alınca oyundan çıktım o yüzden ''kategori rekoru''unda hafıza bölümünde gözükmüyor.

69688211.jpg

Counter Strike oynadığım için mause kontrolüm çok iyi ve hızlı. Ve sadece benim hesaplamam çok kötü bu oyunda. Onun sebebide sadece bu sayısal küplerde mause ile çok yalnış yapıyorum en iyi skorumda orda belli zaten. İleride bu sayısalıda geliştirirm.

Bu oyunda tüm ödülleri alıp grubumda 1. olmama rağmen hala 3. oyunlar açılmadı ben 40,45 kere oynadığım zaman 3. oyunlar açılır dedim ve hiç puana önem vermeden oyunu 25'den 15 kere daha oynayarak kırklara kadar getirdim ama hala 3. oyunlar açılmadı bunun sebebi bu oyunun 3. oyunlarının daha çıkmaması herhalde çünki ''yakında'' diyor.

Arkadaşlar millet 5000'lerden tutun 20,30 binlere kadar çıkıyor. Hilesiz bir şekilde 5000'i geçen bir insan süper zekadır ama hile yapmışsa gerizekağlıdır! Allah aşkına kendinizi kandırmayın yüssüzlüğün lüzumu yok! Hilesis adam gibi ss koyan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu oyun çok zevkli ve müthiş bir beyin egzersizi yaptırıyor. Benim hesaplama vs gerçekten bu oyunu oynadıktan sonra farka varılır derecede bi gelişme oldu. Selametle

duetyo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hesaplama bölümü hiç zor değil bence 1. ve 2. oyun hiç farketmez ikisinde de çok rahat 1000 yapıyorum ama bilgisayar yavaş olduğu için görselde en fazla 794 yaptım şu ana kadar

khasab61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
301d2xd.jpg

arkdaşlar ben sizden daha şanslıyım ...pu puana rağmen dişli bi kaç rakip olursa 5000 ni geçebileceğimi düşünüyorum...

khasab61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vay be millete bak 5000 binleri geçmişler ve 20,30 bin yapanda var:). Facebook bu ''Cheat Engine'' açığını kapattı ve bu hile artık işe yaramıyor ama bu hilekar yüssüzler bu hilenin işe yarar olduğu bi zaman tutturmuşlar demekki. Bari bu insanlar ''buda benim skor'' derken yanınada ''hile ile''desinlerde milleti boş boş kandırmasınlar. Bir kere her bölümde taş çatlasın 1700 felan yapılıyor oda en iyi hatasız durumda!

Bu oyunda arkadaşımla yarıştığım zaman defalarca pratik yaptıktan sonra aldığım skorlar

35683103.jpg

93835260.jpg

Genel skor

58865299.jpg

Ve hafızam çok kuvvetli olduğu için inanın 1dk için o kadar hızlı ve 0 hatasız hafıza oyununu bitirdim ki aldığım max puan işte bu kadar ama daha fazla oyun oynadığım belli olmasın diye bu skoru yaptıktan sonra mantıktan düşük alınca oyundan çıktım o yüzden ''kategori rekoru''unda hafıza bölümünde gözükmüyor.

69688211.jpg

Counter Strike oynadığım için mause kontrolüm çok iyi ve hızlı. Ve sadece benim hesaplamam çok kötü bu oyunda. Onun sebebide sadece bu sayısal küplerde mause ile çok yalnış yapıyorum en iyi skorumda orda belli zaten. İleride bu sayısalıda geliştirirm.

Bu oyunda tüm ödülleri alıp grubumda 1. olmama rağmen hala 3. oyunlar açılmadı ben 40,45 kere oynadığım zaman 3. oyunlar açılır dedim ve hiç puana önem vermeden oyunu 25'den 15 kere daha oynayarak kırklara kadar getirdim ama hala 3. oyunlar açılmadı bunun sebebi bu oyunun 3. oyunlarının daha çıkmaması herhalde çünki ''yakında'' diyor.

Arkadaşlar millet 5000'lerden tutun 20,30 binlere kadar çıkıyor. Hilesiz bir şekilde 5000'i geçen bir insan süper zekadır ama hile yapmışsa gerizekağlıdır! Allah aşkına kendinizi kandırmayın yüssüzlüğün lüzumu yok! Hilesis adam gibi ss koyan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu oyun çok zevkli ve müthiş bir beyin egzersizi yaptırıyor. Benim hesaplama vs gerçekten bu oyunu oynadıktan sonra farka varılır derecede bi gelişme oldu. Selametle

bu oyundan ben bu kadar puan yapsam banko 5000 ni geçerim...

khasab61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
23vco55.jpg

siteniz bana şans getirdi...rekorumu 100 puan daha yüksellttim...söylemekde fayda var..puanı hile yapmadan yaptım..

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Sorması ayıp zorhak neden banlandı ??