Vay be millete bak 5000 binleri geçmişler ve 20,30 bin yapanda var. Facebook bu ''Cheat Engine'' açığını kapattı ve bu hile artık işe yaramıyor ama bu hilekar yüssüzler bu hilenin işe yarar olduğu bi zaman tutturmuşlar demekki. Bari bu insanlar ''buda benim skor'' derken yanınada ''hile ile''desinlerde milleti boş boş kandırmasınlar. Bir kere her bölümde taş çatlasın 1700 felan yapılıyor oda en iyi hatasız durumda!
Bu oyunda arkadaşımla yarıştığım zaman defalarca pratik yaptıktan sonra aldığım skorlar
![]()
![]()
Genel skor
![]()
Ve hafızam çok kuvvetli olduğu için inanın 1dk için o kadar hızlı ve 0 hatasız hafıza oyununu bitirdim ki aldığım max puan işte bu kadar ama daha fazla oyun oynadığım belli olmasın diye bu skoru yaptıktan sonra mantıktan düşük alınca oyundan çıktım o yüzden ''kategori rekoru''unda hafıza bölümünde gözükmüyor.
![]()
Counter Strike oynadığım için mause kontrolüm çok iyi ve hızlı. Ve sadece benim hesaplamam çok kötü bu oyunda. Onun sebebide sadece bu sayısal küplerde mause ile çok yalnış yapıyorum en iyi skorumda orda belli zaten. İleride bu sayısalıda geliştirirm.
Bu oyunda tüm ödülleri alıp grubumda 1. olmama rağmen hala 3. oyunlar açılmadı ben 40,45 kere oynadığım zaman 3. oyunlar açılır dedim ve hiç puana önem vermeden oyunu 25'den 15 kere daha oynayarak kırklara kadar getirdim ama hala 3. oyunlar açılmadı bunun sebebi bu oyunun 3. oyunlarının daha çıkmaması herhalde çünki ''yakında'' diyor.
Arkadaşlar millet 5000'lerden tutun 20,30 binlere kadar çıkıyor. Hilesiz bir şekilde 5000'i geçen bir insan süper zekadır ama hile yapmışsa gerizekağlıdır! Allah aşkına kendinizi kandırmayın yüssüzlüğün lüzumu yok! Hilesis adam gibi ss koyan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu oyun çok zevkli ve müthiş bir beyin egzersizi yaptırıyor. Benim hesaplama vs gerçekten bu oyunu oynadıktan sonra farka varılır derecede bi gelişme oldu. Selametle