ellerinize sağlıkta nasıl elde edeceğiz indirme linki falan verseydiniz tamam eposta adresi vermişsiniz de toplamda 3gblık arşiv bunu sıkıştırıpta verseydiniz yani tek tek mi veriyorsunuz yoksa hepsi biarada mı, bir aradaysa kortalı olanlar ne olacak? birde ücretli mi?
Baya emekle hazırlanmış bir sistem olmuş.
Ama ben yine de herşeyin orjinalini seviyorum. Ne kuracaksam kendim kurayım diyorum.
Emek verip uğraşmışınız ama çok sayıda gereksiz program var listede. Ayrıca tema da hiç güzel olmamış. Yanlış anlamayın ama böyle üzerinde oynanmış windowsları hiç sevmiyorum. Herkesin kendi ayarları, programları vardır, böyle olunca sizin kendi fikirleriniz zevkleriniz araya girmiş oluyor. Yine de indirmek isteyenler kendisi bilir tabii ki.
Teşekkürler.
Baya emekle hazırlanmış bir sistem olmuş.
Ama ben yine de herşeyin orjinalini seviyorum. Ne kuracaksam kendim kurayım diyorum.
Entegre edilen butun guncellemeler yayinlananlar degil, bazilari sizan guncellemeler.Teşekkürler sivaspor, mutlaka deneyeceğim.
Ancak birkaç sorum olacak;
- iso birkaç gün önce çıkan retail msdn türkçe sürümden mi oluşturuldu?
- 25 güncelleme demişsiniz ama mesela birkaç gün önce format atıp retail ultimate (msdn) kurduğumda bende sadece birkaç güncelleme gözüktü. 25 güncelleme tek tek yayınlanmış güncellemeler midir?
Ellerinize sağlık.
Nerden indiriyoruz ?
Bu arada güzel çalışma ellerine sağlık.
bunlar gizli guncellemelerSivasspor kardeş bu 27 tane güncelleme nasıl yüklerim link varmı..?![]()
Update ve patchler icin upload yaparim bir ara once VaTaN
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Elinize sağlık benim sormak istedigim birsey var
CircleDock çok güzel fakat ben bir türlü acılısta otomatik baslatamadım illa kendim programı acmak zorundamıyım acılısta kendisi otomatik calısmaya baslamıyor mu acaba ?
tesekkürler.
3.2 GB fazla değil XP'nin bile 3 GB'lik modları var.