Hp'mi toshibami?

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.dizüstü almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım.Şimdi Hp pavilion 1024 mü yoksa üst modelimi yada toshiba bilgisayarlardan birimi öneriniz nedir ve neden yardımcı olursanız sevinirim:):):):):):):):hammer::cursing::bored:

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben bir tane HP kullanıyorum, sorunsuz..
Toshiba'nın hangisini düşünüyorsun.. Bir model yaz da fikir beyan edelim :)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
ikiside iyi marka özellik ve fiyat olarak hangisi iyiyse onu al

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar marka olarak fark etmez sadece genel bir kıyaslama istiyorum hangisi daha iy sizce yardımlarıız için teşekkürler

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Hangisinde daha üstün parçalar kullanılmışsa o iyidir.
Örnek verelim :
2 tane lamba markası var önümüzde.
birisi X birisi Y olsun.
Sen diyorsun ki bunların hangisi daha iyidir.?
Tabiki daha az elektirik harcayan,daha fazla aydınlatan,daha uzun ömürlü olanı seçeriz.
Her labma/ampul'ün dış görünüşü aynıdır ama içi farklıdır.
Mesela bir 40W ampul ile 100W'lık ampulun dış görünüşü aynıdır.
Ama içi farklıdır birisi diğerinden daha fazla ışık verir.
Bu yüzden daha iyi olanı seçeriz.
İşte senin sorduğun olayda tam bunun gibi.

Umarım açıklayıcı olmuştur :)
Sen aklında olan modelleri yaz hangisinin daha iyi olduğu konusunda bilgi alabilirsin

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
çok teşekkür ederim Peter elimden geldiğince marka adı bildirmeye çalışırım yardımın için sağol

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
iş yerimde HP pavillionların bir serisini hediye olarak dağıtmışlardı bir kaç tanesi arıza çıkarttı ben de HP ve özellikle pavillion'an soğudum, kişisel fikrimi sorarsan HP alma derim...

LiLaPaPia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iş yerimde HP pavillionların bir serisini hediye olarak dağıtmışlardı bir kaç tanesi arıza çıkarttı ben de HP ve özellikle pavillion'an soğudum, kişisel fikrimi sorarsan HP alma derim...
Aynen.Pavilion vardı bende de duvara atmamak için kendimi zor tutuyordum.Kesinlikle HP alma.

gunjack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de aldığım hp'yi 1 hafta içinde iade ettim. Bana kalırsa toshiba gereğinden pahalı, hp ise kalitesiz. samsungları araştırmanı öneririm.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Hp pavilion ve presario serileri sorunlu cihazlardır. Hp nin diğer serilerini alabilirsiniz.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Toshiba Satelite kullanıyorum,şimdilik bi problem yaşamadım.

harbinur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toshiba son zamanlarda duzgun hizmet vermemeye basladi.yurtdisindan alinan bilgisayarlarda garanti olayini makinanin uretim tarihinden itibaren baslatiyorlar ve 1 yil veriyorlar.
sikyetvar turu sitelere girerseniz sikayetleri okuyabilirsiniz.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
benim kuzenim 4 yıldır toshıba kullanıyor daha servise gitmedi. ben 2 yıldır toshıba kullanıyorum benim bilgisayarın da hiç bir şeyi yok canavar gibi çalışıyor. bir tane arkadaşım benim toshıba aldığım dönemde hb aldı bilgisayar tam 7 ay serviste kaldı 2 kere değiştirdiler ama hala memnun değil. ben toshıba almanı öneririm biraz pahalı ama sağlam bigisayar.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
toshiba son zamanlarda duzgun hizmet vermemeye basladi.yurtdisindan alinan bilgisayarlarda garanti olayini makinanin uretim tarihinden itibaren baslatiyorlar ve 1 yil veriyorlar.
sikyetvar turu sitelere girerseniz sikayetleri okuyabilirsiniz.

Yurtdışından alınan tüm cihazların garantisi 1 yıldır.Tüketici hakları kanununda da belirtilmektedir. Ayrıca yurt dışından aldığınız cihazın Türkiyede satışı yok ise bakılmaz. O cihazın parçaları gümrükden geçemiyor.

Aldığınız cihazların faturasını ibraz etmediğiniz sürece garantileri üretim tarihinden itibaren başlamaktadır. Satılan cihazın hangi tarihte saılıdğı gözükmemektedir. Garantisi üretim tarihinde dolmuş ise garanti faturanızı götürdüğünüzde garantili işlem yapılmaktadır.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benim ablam Amerika'dan Toshiba laptop getirtmişti.Anakartını yaktım.Türkiye'de yedek parçası olmadığı için yurtdışından getirtmeye uğraştılar ki bu 6 ay hatta daha fazla sürdü.Taktılar yine düzgün çalışmadı.Sonra yeni Toshiba laptop aldı biraz yavaş çünkü 1 gb ram ve vista.Ama canavar gibi çalışıyor.Abimde de var o da çok güzel çalışıyor.Gayet hızlı.Üstelik tasarımı da çok güzel.(reklam yaptım sanki :D:D)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
toshiba kullanıyorum memnunum.toshiba pahalı ama gayet iyi bence.hpnin de performanslı bir notebook u vardı ama modelini tam bilmiyorum...P8700 işlemcisi vardı bir tek o kalmış aklımda(bu işlemciyi kullanan kaç tane dv6 var bilmiyorum ama araştır istersen)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hpteknık servısı sıkıntılı toshiba guzel bence aynı ozelliklerdekı dell ve asusları uncelemeden alma bırde ne marka alırsan al vısta yuklu olacaktır wın7 ye ucretsız yukseltımı konusunda bılgı al bıldıyım kadarı ıle faturaya bu konu ıle ılgılı bır kase basıyorlar yada extra bır belge verıyorlar ılerıde yukseltımı ıcın..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
hp alcaksan sade compaq serileri gzel sorunsuzlar :D

apsisx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2.5 senedir toshiba kullanıyorum. TNB çektiriyor adama yoksa toshiba iyi, servise yurtdışında vericeksen toshiba al ama TNB ile uğraşmak istemiyosan toshiba alma derim, insanlarla dalga geçiyorlar...

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar pavilion görünüşe göre çok sorun çıkarıyor toshibada çok tuzlu o zaman tek seçenek galiba compaq serilerine kaldım compaqdan önerebileceğiniz bi model varmı fiyat olarak farketmez:):):):):):)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
arkadaşlar pavilion görünüşe göre çok sorun çıkarıyor toshibada çok tuzlu o zaman tek seçenek galiba compaq serilerine kaldım compaqdan önerebileceğiniz bi model varmı fiyat olarak farketmez:):):):):):)

Compaq 550, 6730 - 6735, Elitebook ve Probook serileri (probook serilerine ram takmak isterseniz zorlanırsınız çünkü üst kısımdadır klavye sökülmesi gerekir)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
dell diyorum kortoz bende pavilion var biliyorsun. performansınıda gördün ama hep demişimdir dell in üstüne tanımam dünyanın en iyi bilgisayarları olan alienware'lerde dell değilmidir zaten serviste gayat iyi bence. biraz tuzlu ama çok kaliteli. benim önceki dell di biliyon.

bariskocer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HP çok kalitesiz. Her ne kadar tasarım olarak güzel olsa da donanımı çok sorun çıkarıyor. Etrafımda hp kullanan 10 kişi var nerdeyse, sorun yaşamadım diyen duymadım. Fiyat uygun olsun sorun çıkmasın istiyorsan Asus'a da bak derim. Ben Asus kullanıyorum ve memnunum.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
HP pavilion dv-5 yeni kasalardan kullanıyorum.
Henüz ne performans ne de donanım olarak sorun yaşamadım.
Laptop işi birazcıkta şansa bakar. En iyi markanın bile kötü bir kasası elinizde kalabilir.
O yüzden genellemelerle ve biraz da alırken ölü pixel, işletim sistemi ve donanım denemesi yaparak alırsanız en iyi sonuca ulaşmış olursunuz :) ;)

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hpnin istanbuldaki teknik servisi sorunlu

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
dell diyorum kortoz bende pavilion var biliyorsun. performansınıda gördün ama hep demişimdir dell in üstüne tanımam dünyanın en iyi bilgisayarları olan alienware'lerde dell değilmidir zaten serviste gayat iyi bence. biraz tuzlu ama çok kaliteli. benim önceki dell di biliyon.

sağol sword.q bilyorum delli bende gördüm bu önerinide dikkate alırım.:thumbup::thumbup::clap::clap:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Benim bir Dell iki de bir de Datron tecrübem var. İkisi de taş gibi.

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hp lerin tasarımı güzel özellikle pavilionların.f/p açısındanda güzel laptoplar var ancak bende sorun çıkarıyor diye biliyorum.özellikle ısınma sorunu.
toshibalarda şu parlak kasa üretiyorlar ya bence iğrenç :) birazda tuzlu.

2-3 aya laptopumu değiştircem ama yinede hp tercih edicem yani.