2009-2010 Sezonu Turkcell Super Lig Fikstürü

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Maç sonuçlarını kayıt edebileceğiniz otomatik puanlamayı yapan arkadaşım tarafından excell ile hazırlanmış fikstür programı

Burdan

semih016

Asistan
Reaksiyon puanı
1
emeğine sağlık ama ben beğenmedim. düzgün çalışmıyor ve excellden çıkamıyorum birdaha. program yöneticisi yardımıma yetişiyor :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ofis 2010 da mükemmel çalışıyor. Makrolara ve Düzenlemeye izin verin gerisi geliyor zaten.
Valla ben kullanmaya başladım gayet güzel çalışıyor.
Sadece Sarı LAcivert yerleri Sarı Kırmızı yaptım..
fener resimleri yerine de GALATASARAY resimleri koydum...10 numara oldu... :)
Yapan ve paylaşan arkadaşa çok teşekkürler..

CoCo52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler oldukça değişik bir çalışma...

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ofis 2010 da mükemmel çalışıyor. Makrolara ve Düzenlemeye izin verin gerisi geliyor zaten.

Değişikli yapma hakkınız var :D

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7

bu kadar kendinizi ezik görmeyin. relax olun nasılsa sonuç belli yine 4-7 arası bişiler yersiniz.

ftekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar isterseniz bunu kullanabilirsiniz.Hem daha küçük, hemde sıralamayı siz değil, kendisi otomatik olarak yapıyor ;) Herkese kolay gelsin.

Buyrun

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bu kadar kendinizi ezik görmeyin. relax olun nasılsa sonuç belli yine 4-7 arası bişiler yersiniz.
Bu iş eziklik meselesi değil zevk meselesi..Sen sarı lacivert renkleri seversin..Biz de SARI - KIRMIZI renkleri, ölesiye..

Ezikliği bana değil Tesadüfçü dostlarına anlatsan daha iyi gibime geliyor...Çok şükür bizim öyle bir derdimiz hiç olmadı. Yeri gelince feneri de desteklemeyi biliriz Avrupa da...
bir israil takımını desteklebilecek kadar alçalan renkdaşlarının aksine. Tabi bu ayıplama sadece fener taraftarı için değil Avrupa maçlarında Yunan takımını destekleyen GALATASARAYlı kardeşlerim için de geçerli.

4 ile 7. lik meselesine gelince, eğer kötü oynarsak elbette ki yerimiz orası olacak. Ama Düğün Halayıyla DENIZLI ye gidip CENAZE marşı ile döndüğünüz günler kulağınıza küpe olmalı ve bence hiç bir zaman büyük konuşmamalısınız. Yine de keyif sizin keyfiniz tabi...SION maçında başarılar...

Değişikli yapma hakkınız var :D
Kardeş kusura bakma ya..Haklısın. Danışmadan sormadan değiştirdik..Söyle hakkını helal etsin yapan arkadaş. :)

mestak54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bu daha iyi ancak bir eksik var fikstürde ankaragücü yazıyor tabloda MKE ankaragücü bu yüzden ankaragücü nün maçlarını okuyamıyor.fikstürdeki leri MKE Ankaragücü olarak değiştirince okuyor.