Axa Müşteri Takip v4.1.2 Türkçe

tanercavdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
36442367.gif

Cari Hesap Takip Programı; işletmenizin Cari, Kasa, Stok, Fatura-İrsaliye, Alış-Satış (Peşin-Taksitli-Vadeli) hesaplarını kolay bir şekilde takip edebileceğiniz yetenekli bir ön muhasebe programıdır

indir

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sırf bunu açmak için mi üye oldun sen?

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
niye direk link vermedinde kısaurl den kısalttın_? ayrıca arkadaşın dediği gibi sırf bunu vermek için mi üye oldun_?

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
buraya üye olunca konu açamıyor muyuz :S
Açıyorsunda hobili gıtlak hemen balıklama atılıp konu açarsan (hele birde program url'si verirsen) millet haliyle kıllanır. Genelde yeni üye olanlar tanışalım kategorisinden Selam , Merhaba gibi konular açıp öyle başlıyor Foruma :wink:

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Açıyorsunda hobili gıtlak hemen balıklama atılıp konu açarsan (hele birde program url'si verirsen) millet haliyle kıllanır. Genelde yeni üye olanlar tanışalım kategorisinden Selam , Merhaba gibi konular açıp öyle başlıyor Foruma :wink:

Ya yeni gelen arkadaşlara niye bu kadar yükleniyosunuz ki ? Arkadaş gelmiş paylaşım yapmış kötü bişi de yayınlamamış kural ihlali yapmamış sırf sana değilde herkes genelde yeni üye olan arkadaşlara cevap yazmak için mi üye oldun yada konu açmak için mi üye oldun gibi tavır takınıyor ve bu hiç hoş bir şey değil.

tanercavdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya yeni gelen arkadaşlara niye bu kadar yükleniyosunuz ki ? Arkadaş gelmiş paylaşım yapmış kötü bişi de yayınlamamış kural ihlali yapmamış sırf sana değilde herkes genelde yeni üye olan arkadaşlara cevap yazmak için mi üye oldun yada konu açmak için mi üye oldun gibi tavır takınıyor ve bu hiç hoş bir şey değil.
teşekkürler

evet yeni üyeyim ama forumu bayadır takip ediyorum,
gördüğüm kadarıyla bu forumda ve diğer forumlarda da tabi, yeni üyeler ilk önce çılan konulara mesaj yazar, bu böyle gider, tecrube kazanmış havasıyla mı artık tam anlatamam, konu açmaya başlar, bu totemleri yıklalım ya:)

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
siz yeni üyelere laf sokmak için mi üye olmuştunuz :)

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
siz yeni üyelere laf sokmak için mi üye olmuştunuz :)

Benim bu arkadaşa karşı bir kastım yok. En azından belirtseydi uzun süredir takip ettiğini artık birşeyler paylaşma gereksinimi duyduğunu bana daha samimi gelirdi. Bu foruma yeni üye olup bilgisayarı yeni öğrenen arkadaşlar var.Ayrıca bu yeni bilgisayarın öğrenen arkdaşları sömüren karaktersizler var.Malum SDN bir kaç kez hoş olmayan şeyler yaşadı. Şimdi adam kısaurl den linki de kısaltmış.Bilmeyen adam tıklar belki zararlı kod içeren bir yere yönleniyor nerden bilebilirsin ki_?Benim amacım acemi kullanıcıları korumaktı.

Taner arkadaşımdanda önyargıda bulunduğum için özür dilerim.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Her yerin bir üslubu, adabı vardır diyenlerdenim..

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
@bug doğru söylüyorsunda
senin dediğin gibi olsaydı taner uzun süredir takip ettiğini belirtip artık paylaşım yapmaya karar verdim deseydi
ancak yine de virüslü bir link koysaydı o zaman ne olacaktı
bu birazda internetteki her linke düşünmeden tıklayan insanların suçu

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
@bug doğru söylüyorsunda
senin dediğin gibi olsaydı taner uzun süredir takip ettiğini belirtip artık paylaşım yapmaya karar verdim deseydi
ancak yine de virüslü bir link koysaydı o zaman ne olacaktı
bu birazda internetteki her linke düşünmeden tıklayan insanların suçu

sende haklısın.

ghostlogger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bug zaten düzeltmişsiniz ortadaki sıkıntıyı ama bi söz de benden gelmese yapamıcam;
Sevgili kardeşim haksızsın diyemiyorum ama haklısın hiç diyemem seninki gibi davranmak (eğer ki iyi niyetle bi paylaşım yapmışsa ) onu köreltmekten öteye gitmez.Ama en güzeli bu işi gerçekten bilerek yapan ve o linkin zararlı olup olmadığını tespit edebilecek sizler gibi değerli kişiler var işte onlar bu linki kontrol eder ve arkdaşlar link sağlam güzel de bir prog. derlerse,bence hem sorun sorun olmaktan çıkar hemde paylaşıma yeni yeni katılmaya çalışan bizler için büyük bir destek olur.Saygılar Selamlar...