Sütçü Ramiz Elveda Rumeli'den ayrılıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
erdal_ozyagcilar.jpg

İki sezondur “Elveda Rumeli”de “Sütçü Ramiz” karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar’ın bölüm başına aldığı 45 bin TL ücret nedeniyle kanalla yapım şirketi anlaşmazlığa düştü.

Yapım şirketi Adam Film, daha önce aldığı paranın indirime tabi tutulması durumunda ayrılacağını bildiren Özyağcılar’ın şartını kabul etmişti. ATV yönetimi maliyeti çok yükselten ücretin indirilmesini konusunda ısrarlı davrandı. Yapım şirketi ise Özyağcılar’ın kadro dışı bırakmak zorunda kaldı. Özyağcılar ise “Kanalla yapım şirketinin anlaşmasını bekliyorum” dedi.

KAYNAK

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ayrılabilir benim için bi sorun teşkil etmiyor:w00t:izin verdim gitti.:mrgreen:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tabiki ayrılmasın. Elveda Rumeli çok güzel bir dizidir.

Sadece yayın gününü değiştirmeliler. Doludizgin Yıllar'ı izliyorum ben bu dizi oynarken. :D

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tabiki ayrılmasın. Elveda Rumeli çok güzel bir dizidir.

Sadece yayın gününü değiştirmeliler. Doludizgin Yıllar'ı izliyorum ben bu dizi oynarken. :D
walla hiç izlemiyorum ama güzelse bi alıcı gözüyle izlim:D(yayından kaldırılmassa tabi)ama sütçü giderse dizi biter.(bknz:tahsin sütçü oglu-avrupa yakaları)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İzle tabi.Bir tarih yatıyor o dizide.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
dizi tarihten çok aşka kaydı Allahtan vahide öldü de kurtulduk neyse şimdi iş biraz daha zamanı kısaltmaya öze inmeye tarihe güvenmeye ve dramlara kalıyor