İşte Galatasaray'ın görüştüğü yıldız isim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Son iki yıldır adeta ekonomik NOKTA TRANSFER nasıl yapılır dersi veren Galatasaray yönetimi Elano dan sonra Avrupa’yı sallayacak bir transfere daha imza atmak üzere… Haldun ÜSTÜNEL’in yürüttüğü görüşmelerde bugün şok bir gelişme oldu.. Galatasaray hem Stoper hem sağ bek oynayabilen hangi Arjantinli yıldızla masaya oturdu? İŞTE TURKSPOR.NET FARKIYLA GALATASARAY’IN GÖRÜŞTÜĞÜ O İSİM!

Capone den sonra defansın sağında bir devamlılık yakalayamayan Galatasaray yıllardır süren bu açığı sonunda kapatıyor.

Newcastle United takımı ile masaya oturan Galatasaray, İngilizlerden, Arjantinli Milli takımında da forma giyen FABRİCİO COLOCCİNİ’yi istedi.

Galatasaray, bu sezon İngiltere de bir alt ligde mücadele edecek olan Newcastle takımından olur aldı. Daha sonra da , Coloccini ile masaya oturan Galatasaray da bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Defansın sağında ve ortasında oynayabilen Arjantinli oyuncu, Galatasaray’ın defansta çektiği soruna çare olacak.

27 yaşında 1.84 boyundaki Coloccini, kariyerinde Milan, Atletico Madrid, Villarreal, Deportivo ve Newcastle gibi takımların formasını giydi. Arjantinli yıldız, 32 kez Arjantin Milli takımı ile sahaya çıktı.

Saç stili ile dikkat çeken oyuncu tekmeye kafa uzatan ve 90 dakika mücadele eden oyun tarzı ile oynadığı takımlarda her zaman taraftarın sevgilisi oldu.

Leo, Keita ve Elano transferleri ile bu sezon ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyan Galatasaray, Coloccini’yi de başkan Polat’ın ifadesi ile OKAZYON olarak bitirmeye çalışıyor..

Galatasaray TV de Coloccini transferinin sonuçlanması durumunda ekranlara yansıyacak olan görüntülerin hazırlanması için yoğun bir koşuşturma yaşandığı gelen bilgiler arasında..

KAYNAK

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
AliA sen ne diyorsun bu konuda?

kaynaktan çok senin sözüne güvenirim ben :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Olabilecek bir transfer bence. Ben de duymasam bu ismi koymazdım foruma. :D

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Olursa gece açıklanır.
( bkz: elano ayarı )

Fabricio_Coloccini__512126a.jpg

Coloccin.jpg

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Valla AliA Hocam uzun süre takip ediyorum burayı...CimBom umun haberleri için senin haberlere bakıyorum..

InşAllah olur ya..Bu sene hakkaten iyi geliyoruz...Şu Aurelio olayı ne olur ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aurelio'nun tazminat olayları filan var. Onların çözümüne bağlı. Ağırlık almayacağımız yönünde ama alırsak da sürpriz olmaz. :)

Ayrıca hoş geldin.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hoşbulduk AliA işin aslı, uzun bir süre takip ediyorum burayı...Ama Hayalet modundaydım hep :D
Bi üye olayım dedim en sonunda..
Bu arada Tebrikler...Gerçekten bu forumda iyi işler yapıyorsun...

Coloccini olsun o da yeter bize ...Zaten yapacağımızı yaptık transfer bazında :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
topu oyune iyi soan bir stoper..
hemde çok yönlü bir oyuncu
gelmesini çok isterim :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hadi bakalım gerçekleşsin şu transfer. :)

meksn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu transfer medyada çıktıysa bence aslı yoktur. Ama "Alia" ' nın tüyoları sağlam yerden geliyor. olursa iyi transfer derim...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
osman amcam van damme gelebilir demiş :)
adam 1.94
defansa kule yaparlar artı :P
ama ben bu kıvırcık elemanı istiyorum :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
geleceğini sanmıyorum ama çok büyük bir yıldız.. :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
soğuk bi adama benziyo. hakan baltayla iyi anlaşır :D