Company Of Heroes Oyunlarında İndirim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaHEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaHEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Steam de satılan Company of heroes oyunlarında %50 indireme gidildi arkadaşlar. Oyunu oynamak isteyipde fiyattan dert yanan oyunseverler için iyi bir haber :) Tavsiyem Gold paketini almanız. İçinde iki oyun birden bulunuyor ve fiyatı 15 dolar. Alında beraber King Tiger tanklarla ortalığı dağıtalım :D

Buna göre yeni fiyatlar şöyle

Company Of Heroes Gold - 15$
-Company Of Heroes
-Company Of Heroes Opposing Fronts

Company Of Heroes Tales Of Valor - 15$

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Torrent dururken kimsenin oyun almaz.

kaHEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrent dururken kimsenin oyun almaz.

Orjinal oyunun avantajlarından faydalanmak istemiyorsa torrentle 1 ayda indirsin zevkini alsın:thumbdown: Artık oyun firmaları neredeyse, birçok insanın aldığı korsan cd ile aynı fiyata çekiyor rakamları. Orjinal oyun almak için bukadar sebep varken yine korsana gidiliyorsa veya torrentten indiriliyorsa bu oyuncuların vay haline..

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bazı oyunlar orjinal olsa yeter hepsini orjinal almaya gerek yok.

Örneğin CoD 4 ve CoD 5 orjinal alınırsa internetten oynaması çok zevklidir.

Online oynama desteği olanlar alınabilir ama sadece tekli oyuncu desteği olan bi oyuna gidipte onlarca lira para vermem

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Nasıl 1 ayda ? ben 8 gb lık oyunu 17 saatte indiriyorum. Ayrıca o aynı fiyatta ki oyunlar neler bi söyler misin? Herkesin oynadğı Fifa, Pes, COD gibi seriler mi? Sanmıyorum

kaHEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl 1 ayda ? ben 8 gb lık oyunu 17 saatte indiriyorum. Ayrıca o aynı fiyatta ki oyunlar neler bi söyler misin? Herkesin oynadğı Fifa, Pes, COD gibi seriler mi? Sanmıyorum

Orjinal oyun alanların çoğu zaten online oynamak için alıyor. Çünkü orjinal cd anahtarı olmadan hesap oluşturamıyorsun. O yüzden online oynanabilen bir oyun olan COH 15$ olmuşken strateji seven oyuncular kaçırmasın diye böyle bir başlık açtım. Konuyu tartışmaya çevirmeye gerek yok.