Lost'ta yeni gelişmeler var!

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Dünya genelinde merak ve ilgiyle izlenen Lost dizisinin beşinci ve final sezonunda, birinci sezondaki bazı karakterlerin geri döneceği ve merak edilen tüm soruların cevabını bulacağı bildirildi.

Dizinin yapımcıları Damon Lindelof ve Carlton Cuse, dizinin final sezonuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, Juliet Burke ve Daniel Faraday adlı karakterlerin, birinci sezondan beri gözükmeyen başka bazı karakterlerle birlikte diziye geri döneceğini belirtti.

Final sezonunun bazı açılardan birinci sezonla benzerlikler göstereceğinin ipucunu veren yapımcılar, "İlk sezonda karakterler ormanda koşuşturuyordu, yoğun ve şaşırtıcı olaylar yaşanıyordu, karakterlerin duygusal olarak tanındığı bir dönemdi. Bunları final sezonunda da yaşayacağız" dedi.

Dizide Hugo karakterini canlandıran Jorge Garcia ise bunun, dizide yaşananları hiç olmamış gibi gösterecek bir final anlamına gelmediğini belirterek, "Bu hayranlarımıza büyük bir ihanet olur" diye konuştu.

Yapımcı Cuse da bu konuyla ilgili olarak, "Bize güvenin" mesajını verdi.

Lindelof, yeni sezonda zamanda yolculuk ve flash-forward kullanılmayacağını belirterek, "Farklı bir şey yapacağız. Merak edilen bütün soruların cevapları verilecek" dedi.

Dizide ayrıca final sezonuna özgü bir anlatım şekli kullanılacağı belirtildi.

Kaynak

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
güzel güzel. Gelsin yeni bölümler yaa, sıkıldık evde..

Lost, Heroes, Chuck, how i met your mother favorimdir :)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
sozunların fınalını nasıl yapacaklar merakla beklıyorum

konsolos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2010 ocak'ta mı başlayacak final sezonu??? hem bekleyemiyorum hem de başlayıp bir anda bitmesinden korkuyorum :(

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Tonla soru var kafamda ozamana kadar nasıl bekleyeceğiz bakalım

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Çok güzel haberler. Faraday, Sayid, Charlotte ve Charlie karakterlerini tekrar görmek beni mutlu eder. :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
"En son bölüme kadar açıklanmayacak gizemler arasında, dört-parmaklı heykelin ne olduğunun tam olarak anlaşılması, Siyah Duman’ın gerçekten ne olduğu ve mağaralardaki iskeletlerin kime ait olduğu."

“Dizinin finali, izleyenlerin hala umursadığı sorulara cevap vermeye çalışacak bir kombinasyon olacak, heykel ve siyah duman gibi.” diyor Cuse.

“Aynı zamanda, mağaradaki iskeletlerin kime ait olduğu cevabını da vereceğiz. Gerçekten önemli ve merkezde gördüğümüz soruları cevaplayacağız.”

“Bunların yanı sıra karakterlerin kurtuluş hikayelerini de anlatmaya çalışacağız. Bu karakterlerin gerçekten bir kaderi var.”

Ve daha bir sürü soru ...

zeytark

Asistan
Reaksiyon puanı
0
başlasın ve 6. sezon sonunda bitmesinde herşeye razıyım :D