ReasTa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Allah mesut etsin Emu cum Hayırlı Olsun çok şaşırdım ve sevindim 

150 km ciktrabzon merkez ile rize pazar arası kaç km?
beklerimGel Gel Emu Bize Katılıyon sendeEvlilik Paran varsa Ballı Kaymak Gibidir Paran yoksa ise Rezillik . Eee Varlıkta Sevişirsin Yoklukta Dövüşürsün Beyaz Eşyalar ve Ev Kurma Konusunda Müthiş tiyolar Verebilirim sana
Ama Durumun iyiyse ne istiyosan onu Al . Ama Bütün Beyaz Eşyaların A Sınıfı Enerji olsun . Elektrik Faturalarına Çok Yansıyor.!
Allah mesut Bahtiyar etsin Kardeşim
Hemşerim Sayılırsın bende Aslen Giresunluyum . Tabancımıda Alam Gelem Rizeye Amma Mermi Yakarım Valla .Tabi milletin içinde değil Daha Tehlikesiz Bi yerde
![]()
berkin çok dedi ama dinlemedimSana eş dost evlenme demedimi yaww
Allah mesut etsin...Size mutluluklar dilerim..
çocuk yokTebrikler kardeşim. En az 3 çocuk istiyoruz. Yeni moderatörler lazım bize![]()
çayelinde evlenecem ikemetgahı istanbula aldm die pazar belediyesi kabul etmedi beni :SBende Rize/Pazarlıyım.Nikahınızı Pazardamı kıyacaksınız.Şu an Pazar Belediyesinde Yazı işleri ve evlendirme memurluğunda staj yapmaktayım.Hayat boyu mutluluklar dilerim.Allah bir yastıkta kocatsın.
darisi başinatebrikler allah mesut etsin![]()
allah mesut etsinde kardeşim
ne yaptın sen yaw ilk onbirdeyken yedek olmak gibi bişy
evlen evlende gör gününü ilk zaamanlar iyidir hatta mükemmeldir
neyse karaltmiiim içini ben senin ilk zamanların tadını çıkar sonuna kadar
buarada senin iş güç neydi bilmiyorum sadece burda mod olarak bakmıcan dimi yengeye ve doğacak bebelere
iş güç sorumluluk offf offf allah yardım etsin kardeşim
nerden biliyosun dersen bende evliyim ordan biliyorum
ama sana şunu söyliim evlendiğin zaman sıkılıcaksın daralıcaksın bunalıcaksın ama genede sevdiğin biri ile berabersen beraber olduğun kişiyi seviyosan kavga etmek bile çorbadaki tuz kadar taat veriyo insana
birbirinize verdiğiniz sözü yada vereceğiniz sözü ömrünüzün sonuna kadar tuutmanızı diliyorum
insan evlenince başka bi hayata geçiş yapıyo gibi oluyo inş bu yeni hayatında tüm güzelliikler ikinizin olsun
bol bol çğalıp türkiyenin nüfusunu genç tutun![]()
dost acı söyler arkadsımDur sende şimdi adamı nikah masasından kaçırtacan...:laugh::laugh::laugh:
daha imzayı atmadın dimisaolun arkadaşlar
girdik bir yola bakalım dönüş yok artıık
dost acı söyler arkadsım
hani bigün gellipte laan nebiçim adamsınız ben burda ilan ettim birinizde çıkp söylmediğiniz demesin
dersen ben dedim okusaydın derim
iki güzel göze bi tatlı söze kanmasaydın derim acımam
ama yinede güzeldir biraz bocalar düzene oturtana kadar sonra tıkırında devam eder
ilk 5 yıl çatışma son 20 yıl anlaşma yılıdır :4::4:
hadi sıkıyosa evlen de göriiim
yok abi ne sıkılıcam sorumluluk var karşı cins var kadın var işin içinde daha ne diyim :4:bizim mavi emu yarın pembe emu olucak bak söyliimSen sıkıntılı bi evlilik geçirmişsin galiba... Çok muzdarip konuşuyorsun ama tabi sana katılıyorum evlilik çok zordur SORUMLULUKTUR :4:
yok abi ne sıkılıcam sorumluluk var karşı cins var kadın var işin içinde daha ne diyim :4:bizim mavi emu yarın pembe emu olucak bak söyliim![]()
bana koyu croft derlercroft sen pembeleştinmi???...Evliisin yaa...Çocuklar duymasın dizisindeki selami gibiymişsin duyduğuma göre...![]()
bence emu nun kafa karıştı bileBize kötü örnek oluyorsun kardeşim.
bence emu nun kafa karıştı bile
nezaman girsem bu konuya yukarda adını görüyorum ama yazmıyo
hehehhee:devil2::devil2embe ile mavi arasında gidip geliyo
![]()
belkide geçti kıza nasıl biyalan söylesem diye düşünüyodurVazgeçecek diyorsun yaniii...:laugh:
belkide geçti kıza nasıl biyalan söylesem diye düşünüyodur![]()