Vistada Performans Ölçümü Hatası ?

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Vistada performans ölçümü yapmak istedğimde Neden hep bu hatayı alıyorum iki defa işetim sistemini silip tekrar kurdum ama hep bu hatayı veriyor

adszpqd.jpg

malisoyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
donanımların sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
donanımların sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir

mesela hangi donanım olabilir bu ?

minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor ama donanımlarım

ekran kartı sorun çıkarıyo olabilir mi

ati x550 512 mb 128 bit

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok eskiden bir kere benimde başıma gelmişti bu hata ne yaptıysam düzelmemişti format atınca düzelmişti bu hata genelde ekran kartı sürücülerinin meydana getirdiği bir arızadır ekran kartı sürünü güncelle büyük ihtimalle düzelmeyecek ama denemekte fayda var en temiz çözüm format

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çok eskiden bir kere benimde başıma gelmişti bu hata ne yaptıysam düzelmemişti format atınca düzelmişti bu hata genelde ekran kartı sürücülerinin meydana getirdiği bir arızadır ekran kartı sürünü güncelle büyük ihtimalle düzelmeyecek ama denemekte fayda var en temiz çözüm format

iki defa yükledim ama sonuç yok güncelleme de yaptım ayrıca

benim de tahmin ettiğim gibi ekran kartı sorun çıkarıyor demek daha doğrusu driverı sorunu çıkarıyor galiba vistayla tam uyumlu değil galiba

vistayla tam uyumlu olan bi driver yokmu allah aşkına herşeyde bi sorun çıkıyor bu ne yaw

peace_86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nlite ile Vistada performans ölçümü nü kaldırdım ben siz de kaldırın ve dvd nin boyutu 1.98 kwen 650 indirdim cd oldu yanı ve gereksiz seyler kalktıyın da vista daha hız lı ve daha hoş oluyor .300 ram le bile çalısa biliyor