karşıdaki dinlemiyoki beni :blink:bunları karşıdakine de söyleyip karşındaki kişide psikolojik bir baskı oluşturarak durumu lehine çevirebilirsin. (her zaman işe yaramaz söyliyim ona göre)
yanlış anlama sadece senin anladığın biçimde anlatmadımYapma yav..
Bu yaşta bu kadar reddilmek ilerde birtakım travmalara yol açabilir..
Dikkat et kendine..![]()
hm. o zaman daha başka bir sorunun var. ilk önce kendini karşıdakine dinlettirecek konuma gelmelisin...karşıdaki dinlemiyoki beni :blink:
karşımdakine hep kritik ve zor sorular sorarımkarşımdaki beni neden dinlemiyor?
Çok şey kaybettirdiği için kötü oluyorumReddedilmek sana birşey kaybettirmiyorsa devam et.
o zaman sen de hayatı olduğu gibi kabul etmeyip gerçekleri ile yüzleşmeyenlerin yaptığını yap. yalan söyle...karşımdakine hep kritik ve zor sorular sorarım
veya onu hayatın gerçekleri ile yüzleştiririm
bu yüzden dinlemezler
ha dinleyen var mı ? evet var ama dinleyenler zaten neyin ne olduğunu bilen her türlü soruya cevabı olan kişilerdir
yoruma bak ya :laugh: insan bi konuyu okurgit bi estetik ameliyat ol o zaman yavrum.Tipini beğenmiyolar demekki...
Aslında haklısın bu konuda ama bende bunları yapmadan duramıyorumo zaman sen de hayatı olduğu gibi kabul etmeyip gerçekleri ile yüzleşmeyenlerin yaptığını yap. yalan söyle...
hayatı insanlara öğretecek olan sen değilsin herkes kendi tecrübesini yaşar. o yüzden insanlara duymak istediklerini söyleyerek yaklaşmayı dene bence...
sen hayatın gerçeklerini biliyorsan zaten bişey kaybetmezsin, ama karşıdaki olayı ti ye alıyorsa zamanı gelince emin ol senden daha çok şey kaybedecektir...
Bi arkadaş vardı aklı başında bi çocuktu yeri geldi bana destek verdi yeri geldi taktik verdiBelki daha önce yaşadığın bir olaydan örnek verirsen daha iyi yardımcı oluruz.
Bu konuda haklısın.Son olarak başkasının senin hakkındaki düşünceleri senin gerçeklerin olmasın diyorum.
:laugh::laugh:bu durumlarda narkofizyolojik psikodram uygulayacaksın
yani cem yılmazın dediği gibi koy .öte rahvan gitsin durumu
aldır mayacaksın sanki hiçbir kız seni anlamıyormuş da senin gibi cevheri kaçırıyormuş gibi davranacaksın elinde viskin ağzında puron altında cadillacın eksik olmuyormuş gibi hissedeceksin
ama gel gelelim işe yaramaz
bir dost...
bu durumlarda narkofizyolojik psikodram uygulayacaksın
yani cem yılmazın dediği gibi koy .öte rahvan gitsin durumu
aldır mayacaksın sanki hiçbir kız seni anlamıyormuş da senin gibi cevheri kaçırıyormuş gibi davranacaksın elinde viskin ağzında puron altında cadillacın eksik olmuyormuş gibi hissedeceksin
ama gel gelelim işe yaramaz
bir dost...
Ah şu reddedilme korkusu..![]()
hiç bi şeyi takma hiç bir sorun kalmaz.şahsen ben öyle yapıyorum.çoooook rahatım.bi laf var bu hayat felsefen olsun. s.... aşşağı kasımpaşa.(böyle miydi bu laf ya?)
ben kızdan bahsetmiyordum amaSana içindeki "devi harekete geçir" demektense, "içindeki öküze oha" demeni tavsiye ederim.Zira Güzel olanı,kusursuz olanı, ihtişamlı olanı her kes sever. mesele insanların eksikliklerine ,kusurlarına rağmen sevebilmektir. Gerçek sevgide budur.
Hiç unutmam çok güzel bir kız, bize göre hiçte yakışıklı olmayan bir erkekle evlenmişti.İstisnasız her kez kızı eleştirirken kız kendisini eleştirenlere dönöp aynen şöyle dedi:
-Mümkün olsaydıda sadece tek bir an gözlerimi size verseydim. ve bu gözlerle o erkeğe baksaydınız.
ben kızdan bahsetmiyordum ama
neyse bu da güzel bir yazı![]()
haklısın ama ben belki diyorumSakin ol derin nefes al... Korkma işte
En azında reddeliceğini bildiğin şeyler isteme. Ne bileyim babandan para isterken 10 lira iste 50 istersen vermez![]()
İtiraf ediyorum;
Reddedilmekten çok korkuyorum :hammer:
ama reddedileceğimi bile bile üstüne gidiyorum :hammer:
geçmişe bakıyorumda bu zamana kadar hep reddedildim :hammer:
Artık reddedilmek istemiyorum