Aimp Mp3 Player 2.60 484 Türkçe

byseqkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aimp Mp3 Player 2.60 484

c8c7d9947778.jpg

AIMP Classic, Windows Media Player ve Winamp yazılımlarına alternatif bir ücretsiz medya oynatıcı programıdır. Aimp en az sistem kaynakları kullanarak en temiz ve kaliteli ses sunmayı vaadediyor. Aimp ile çeşitli ses formatlarını wma, mp3, wav, ogg formatlarına dönüştürebilir, yine ses cdlerini Mp3, OGG, WAV veya WM olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

DOWNLOAD

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Şu an en iyi bildiğim kadarıyla Media Player ses kalitesi yönünden..

Kulaklıkla dinliyorum ben ama çok sağlam bi kulaklık 32bit falan, ses kartı kendi üzerinde bulunuyor.

Media Player' dan daha iyi sesi kaliteli veren bir program var mı, kulaklığım için ?

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şu an en iyi bildiğim kadarıyla Media Player ses kalitesi yönünden..

Kulaklıkla dinliyorum ben ama çok sağlam bi kulaklık 32bit falan, ses kartı kendi üzerinde bulunuyor.

Media Player' dan daha iyi sesi kaliteli veren bir program var mı, kulaklığım için ?
Dfx for Windows Media Player Eklentisini indir kur daha sonra karşına çıkan eklenti penceresinde equalizer var zaten onun yan tarafında Headphones ve speaker seçenekleri var oradan headphone seçeneğini işaretlersen sesi kulaklığına uygun şekilde verecektir
Buradan indirebilirsin http://download.softpedia.com/dl/32.../software/multimedia/plugin/dfx9Setup-WMP.exe

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Teşekkürler...:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Winamp Winamp. :D

Güzel bir alternatif. Ama Winamp'tan hala vazgeçiremedi beni. :)

batucan72

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Devamlı kullandığım müzik player. Gerçenten çok güzel ve hafif.