Mavi bilgisayar batti...

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
demek ki burda önemli olan bestbuy gelmesine olanak sağlamamak.. migros gibi teknosa fln da satılmaz umarım..

Ticareti baltalayıcı fikirlerinizi bidaha gözden geçirin bence

bugün ttnet niye pahalı başka rakip yokda ondan tekel olduğu için

ttnete demediğinizi bırakmıyonuz sonrada yabancı firma bu ülkeye gelmesin diyonuz valla pes

Başka firma bu ülkeye geldiğinde Adamın uyması gereken Kurallar var Öyle diğer firmaları batıramaz korkmayın :wink:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Web sitelerinde neden hala duyuru yok? Şu anda alışveriş yapsalar ne olacak?

Firmaya e-posta attım resmi yanıtları gelsin diye henüz bir geri dönüş olmadı.

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Borçları bırakıp başka isimle mağaza açmayacaklarını nerden bilelim ticarette bin dümen var. Lafım burda maviye değil ama gerçekte ne olduğunu bilemeyiz.Birde bakmışız yeni bir mağaza siyahbilgisayar diye ....

Üsooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka forum sitelerindede bu konu var arkdaşlar adamlar aramış haber asılsızmış

Bilgilerinize....

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Borçları bırakıp başka isimle mağaza açmayacaklarını nerden bilelim ticarette bin dümen var. Lafım burda maviye değil ama gerçekte ne olduğunu bilemeyiz.Birde bakmışız yeni bir mağaza siyahbilgisayar diye ....

Buna benzer bir şeyi zamanında Eyvan bilgisayar yapmıştı. Ortalığı iyice dolandırıp, sırra kadem bastıktan sonra da A1 adını alarak ortaya çıktılar.

(A1'i ingilizce okuduğunuzda ey van oluyor :cool:)

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
o fiyatlarla bu zamana kadar batmaması hayret çok pahalıydı teknosa bile ucuz kalıyor yanında.

cl0ser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kapandıgına emin olabilirsiniz, Sabah gittiğimde istanbul yolu mağazasındaki çoğu iş arkadaşım ağlamaklıydı. bende dahil bir çok iş arkdaşımda işsiz kaldı...

Olumlu cevap yazan, teselli eden hatta dua eden tüm arkadaşlara teşekür ederim.

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Buna benzer bir şeyi zamanında Eyvan bilgisayar yapmıştı. Ortalığı iyice dolandırıp, sırra kadem bastıktan sonra da A1 adını alarak ortaya çıktılar.

(A1'i ingilizce okuduğunuzda ey van oluyor :cool:)

Aha işte örnek

Üsooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah yardımcı olsun kardeşim , bir kapı kapanır başka bir kapı açılır , inşallah en yakında iş bulursun....

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
web sayfası hala yayında, milleti kandırıyorlar :cursing:

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Müşterilerine değer vermiyorlardı... Beğenmezseniz, ürün sorunluysa paranızı geri vermiyorlardı... İlla başka birşeyle değişirlermiş, sanki başka şey almak zorundayım...

Taşınabilir HDD mi vermiştim garantiye geçenlerde aldım iyiki almışım :D

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kandırmakla ne alakası var sacma sacma konusmayın lutfen
Bence arkadaş haklı madem mağaza kapandı sitenin indexini değiştirip değerli müşterilerimiz diye koca yazılarla duyuru sayfası koymaları lazım (eğer varsa kapanma olayı gerçekten) yoksa müşteriler açık sanıp alışveriş yapar sonrada bankaya gidip havale veya btm ile para gönderirler :wink:

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Yanlız şimdi teknosadır, vatandır fiyatları yükseltir bu iyi olmayacak gibi :)

Ayrıca kapandıysa sitenin indexini tabi ki değiştirmeleri lazım çünkü bir sürü kişi kredi kartından direk para çektirebilir veya havale yapabilir.

ybe363

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha dün usb wireless adaptör almıştım maviden ve nasıl bi şanssa bozuk çıktı...

bügün gidiyorum kapı duvar...

galiba zyxel in ankarada teknik serviside yok.
ne yapabilirim acaba?

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
daha dün usb wireless adaptör almıştım maviden ve nasıl bi şanssa bozuk çıktı...

ne yapabilirim acaba?

Yandın valla :4: İçerisinde kitapcık gibi birşey gelir ürünün ordan baktın mı servislere falan ?

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5

ne yapabilirim acaba?
İstanbul'a kargo ile göndermeniz gerekir (kargo ücreti sizden alınıyor tam bilmiyorum ama arıza durumunda) gerekli bilgiye buradan bakabilirsin
ZyXEL Destek & Download - Teknik Destek

Üsooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belkide tüm mağazalarını kapatıp online olarak ticarete devam edecektir ..

hemen önyargıda bulunmayın ....

ybe363

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
garanti belgesinde herhangi kaşe falan yok bi sorun çıkarmı ki ?
daha önce kendim teknik servise yollamadığım için bilmiyorum kusura bakmayın.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
garanti belgesinde herhangi kaşe falan yok bi sorun çıkarmı ki ?
daha önce kendim teknik servise yollamadığım için bilmiyorum kusura bakmayın.
Normalde benim bildiğim satıcının ve satın alanın sigorta kağıdında imzası bulunması lazım (Satıcı imza yerine kaşe vurup imza atar sende teslim aldığına dair atarsın) Ve daha sonra teknik servis olayına tabi olursun ama imza olayı yoksa hiç birşeye imza atmadıysan ve aldığın yer gerekli yerleri doldurmamışsa bilemem onu benim bildiğim bu işin ticareti böyle olur (Küçük ve orta işletmelerde en azından)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Orada çalışan bir arkadaş, durumu izah edebilir mi?

ybe363

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normalde benim bildiğim satıcının ve satın alanın sigorta kağıdında imzası bulunması lazım (Satıcı imza yerine kaşe vurup imza atar sende teslim aldığına dair atarsın) Ve daha sonra teknik servis olayına tabi olursun ama imza olayı yoksa hiç birşeye imza atmadıysan ve aldığın yer gerekli yerleri doldurmamışsa bilemem onu benim bildiğim bu işin ticareti böyle olur (Küçük ve orta işletmelerde en azından)
vatan bilgisayarın teknik servisine ürün bıraktığım zaman garanti belgesine bakmıyolardı ama direk teknik servise yollayacağım için bilemiyorum bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ticareti baltalayıcı fikirlerinizi bidaha gözden geçirin bence

bugün ttnet niye pahalı başka rakip yokda ondan tekel olduğu için

ttnete demediğinizi bırakmıyonuz sonrada yabancı firma bu ülkeye gelmesin diyonuz valla pes

Başka firma bu ülkeye geldiğinde Adamın uyması gereken Kurallar var Öyle diğer firmaları batıramaz korkmayın :wink:

benim düşüncem :D değiştirmem bu düşüncemi ki sen kendi düşündüklerinin ne kadar doğru olduğunu (çarpıklığını) bir gözden geçir :dil: :dil:
ayrıca konuyu güzelce sapıtmışsın teşekkürler!..:hammer::hammer:

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
vatan bilgisayarın teknik servisine ürün bıraktığım zaman garanti belgesine bakmıyolardı ama direk teknik servise yollayacağım için bilemiyorum bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
Ama en azında fatura sormuşlardır fatura gösterdiğin zamanda zaten ürünü ne zaman aldığın sigorta kaydı hepsi çıkıyor kaldı ki zaten vatan pc genelde kendi teknik servisinde baktığı için sormamıştır dışarıya kargo ile gönderse emin ol sorardı
Ben teknosadan philips wireless modem almıştım sorun çıktı frekans vermiyordu gittim bana çarşıda philipsin kendi dükkanı olduğunu oraya gitmem gerektiğini söylediler gittim kadın direk bana garanti belgesi ve faturası yanınızdamı diye sordu ama işte hepsi aynımı bilmiyorum :wink:

Edit : Siz göndermezmisiniz dediğimde biz gönderirsek 1 hafta sürer dedi aynı şehirde olduğu halde :) bende kalsın kendim götürürüm dedim

ybe363

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
faturam zaten var ama garanti belgesini imzalattırmayı unuttum :(
zyxel.com.tr ye çağrı bıraktım inş. olur yoksa 40 lira çöpe gitti :(

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Zaten maviyi sevmezdim ürünlerinin fiyatları çok kazıktı her zaman vatandan alışveriş yapmışımdır..:)

cl0ser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orada çalışan bir arkadaş, durumu izah edebilir mi?

durum gayet acık, mavi bilgisayar artık bu sabah itibariyle yaklasık 9 senelik ömrünü sonlandırdı. MM ve Artık kemiklişmiş doğan, SA vs grublar zaten sahip oldukları buyuk pazar paylarını artırarak devam ettirecek. Kriz miriz dinlemeyip yabancı sermayeyle ülkeye gelip malı götüren firmalar sömürmeye devam edecek. Yakında satürn de istanbulda açılıyormuş. onun da açılmasıyla bir kaç türk firması daha gider.... boyle devam eder..

Ülkemizde bu tür firmalara tepkiyi gösterecek sorumlukta insanlar çok az. O firmalara tepkiyi gösterip türk firmalarını destekleyebilecek kabiliyette insanlar yok.

Cesitli forumlarda tanık oldum. Mavi nin hafta sonu kampanyasından cogu zaman yararlanmıs ama bir hafta fırsat urunlerinden biri veya bir kaçını beğenmediği için düşman kesilip intikam alırcasına sırıtarak, "artık bunlarda cok oldu kapansın gitsin" diye yazanlar oluyordu. Kendilerini bir zararı dokunmamıs insanlar bile uzaktan atıp tutup firmayı karalayıp durdular. Kapanmasını isteyen bir kac "arkadas" simdi seviniyorlardır heralde

burada maviden alış veriş yapıpda mesajlardan anlaşıldığı üzere madur olan arkadaslar var. Tabi hepside haklı. kimse istemezdi "40 tl" vs her neyse gitmesini veya ne oldugunu bilemeyeceği belirsiz bir duruma dusmesini. Elbe bizzat yakında tanıdıgım hamza ve ali bey bir çaresine bakacak ilgilenecektir. Kendilerini yaklasık 2 senedir tanıyorum ve Allah razı olsun çok iyi insanlar. Şuan hepside zor durumdalar. Gene bizler işsiz kaldık insallah yakında birseyler cıkar calısmaya devam ederiz ama onlar bircok sorumluk altındalar, çok daha zor durumdalar..