Ekran kartını yüklediyim de xp acılış yavaslıyor(yardım)

peace_86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar xp baslar ken sol dan sağ giden xp baslarken cubuk normalde 1.5 veya 2 de son eri yor ama ekran kartıını yuklediyim de 15.22 arası oluyor açaba neden bilen arkadas lar var sa yardım yorum larını zı eksik etmeyin ve xp yeni de yüklesem eskide olsa sonuç ayni ne yapmam gerek.
anakar : ESC
İŞLEMÇİ:4600 İNTEL
EKRAN KARTI: ASUS ATİ X1550
Bişi daha soyleyim arkadas lar ekran kartını setup dan yuklediyim de boyle oluyor bilgisayar aygıt yonetiçisin de yuklediyim de sorun olmuyor acılıs da ama sadece pes 09 da oyun hızlı bir sekil de oynanıyor..

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ekran kartının driveri ekran kartına özgü programlar yüklüyor,ondan kaynaklanır genelde birde başlangıçta çalışan programlarda ekran kartının driverinin işaretini kaldır,gereksiz programların işaretinide kaldır ve yeniden başlat,sonra disk disk temizleme yaptıktan sonrada,disk birleştirme yaptır pc'nin hızlandığını göreceksin.

peace_86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartının driveri ekran kartına özgü programlar yüklüyor,ondan kaynaklanır genelde birde başlangıçta çalışan programlarda ekran kartının driverinin işaretini kaldır,gereksiz programların işaretinide kaldır ve yeniden başlat,sonra disk disk temizleme yaptıktan sonrada,disk birleştirme yaptır pc'nin hızlandığını göreceksin.

saol arkadasım inan denedim gereksiz programları yuklemedim o yine yükluyor ken disi ve drevir son surumunu indir dim onda fazlalık da yok yine ayni..

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşım CCleaner Programını bir dne. Birde çalıştıra msconfig yazıp başlangıç sekmesindeki gereksiz yazılımları kaldır. Bilgisayarını chkdisk ve defrag yap. Başkada bişi yapmana gerek yok.
Aynı ekan kartım var desktop pc de xp kulllandığım dönemlerde benimde aynı şekildeydi ama ekran kartıyla alakalı bişi olacağını sanmam.

peace_86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım CCleaner Programını bir dne. Birde çalıştıra msconfig yazıp başlangıç sekmesindeki gereksiz yazılımları kaldır. Bilgisayarını chkdisk ve defrag yap. Başkada bişi yapmana gerek yok.
Aynı ekan kartım var desktop pc de xp kulllandığım dönemlerde benimde aynı şekildeydi ama ekran kartıyla alakalı bişi olacağını sanmam.

Arkadasım o programı ve baslangıç da baslayan program ları hep konrol ederim ve ayriyetden Advanced SystemCare kulanıyorum hiç bi faydası yok..