Cep telefonu hakkında teknik destek gibi :))

Garber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mobil site fakat genel forum hafasında ;) süper

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Evet gerçekten de çok güzel bir site :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Birileride avatarımı aşırmış :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
En iyi iki cep forumu Cepforum ve Maxicep'dir bunlara alternatif olarak kullanılabilir belki ama bu site için en iyisi demek yanlış olur :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
İnternet özgürlüğümüz kısıtlanamaz...dermişim :D

beyazkod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç uğraşmadan emek vermeden diğer sitelerin konuları olduğu gibi kendi sitesine taşıyan bir site nasıl en iyi site olabilir. Kendi sitemde açtığım konuların hepsini orada kelimesi kellimesine, aynı resimlerle buluyorum. İşte buyrun sitemden alınmış konulardan bazıları: http://www.beyazkod.com/forum/index.php?topic=7745.0

Üstelik bu işi adminleri yapıyor. Başka sitelerden de aynı şeyi yapmışlar.

SDN'den aldığım bir çok konu var sitemde, hepsinde de direkt linkleri ile kaynak belirtirim. İnceleme yazıların da incelemeyi yapan yazar arkadaşımıza özel olarak teşekkür ederim. Gelip burayada özel olarak teşekkür için konu bile açtım. İnsanların emeğine saygı göstermek gerekiyor.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Cep telefonuna dair herşeyi bulabileceğiniz bir adres hatta kısacası şöylede söyleyebilirim :) Türkiyenin en iyi mobil teknoloji sitesi =>

PlusCep - Türkiye'nin En iyi Mobil ve Teknoloji Sitesi

En iyi iki cep forumu Cepforum ve Maxicep'dir bunlara alternatif olarak kullanılabilir belki ama bu site için en iyisi demek yanlış olur :)

bencede maxicep :hammer:

Hiç uğraşmadan emek vermeden diğer sitelerin konuları olduğu gibi kendi sitesine taşıyan bir site nasıl en iyi site olabilir. Kendi sitemde açtığım konuların hepsini orada kelimesi kellimesine, aynı resimlerle buluyorum. İşte buyrun sitemden alınmış konulardan bazıları: http://www.beyazkod.com/forum/index.php?topic=7745.0

Üstelik bu işi adminleri yapıyor. Başka sitelerden de aynı şeyi yapmışlar.

SDN'den aldığım bir çok konu var sitemde, hepsinde de direkt linkleri ile kaynak belirtirim. İnceleme yazıların da incelemeyi yapan yazar arkadaşımıza özel olarak teşekkür ederim. Gelip burayada özel olarak teşekkür için konu bile açtım. İnsanların emeğine saygı göstermek gerekiyor.

Bencede maxicep en iyisi evet doğrudur...

MAxicep :thumbup1:

POWER- Eski MAxicep Adminden sevgiler :)

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
% 100 özgün konular SDN dışında hangi sitede yer almaktadır :)

Kronikleşmiştir bu aslolan bir gerçek copy paste yapmak hemen her sitede aynı konuları görmek mümkündür.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
% 100 özgün konular SDN dışında hangi sitede yer almaktadır :)

Kronikleşmiştir bu aslolan bir gerçek copy paste yapmak hemen her sitede aynı konuları görmek mümkündür.

POWER eski maxicep admini niye emekli admin çok iyi bir site olduğu için onlarca emeğini bıraktın dimi :)

Orada çok iyi insanlarla tanıştım. Güzel dostluklar yaşandı şüphesiz fakat konu mobil içerik bakımından en iyi site ise cevap MAXİCEP tir. Bunu kimse inkar edemez. O sitenin bugüne gelmesinde ki payımı bir kenara bırakıyorum.

Hiç bir site 4 4 lük olamıyor maalesef. Kötü şeyler de yaşadık, iftiralara maruz kaldık nitekim ayrılmak istedik ve ayrıldık. Bu kadar basit sayın AloneAngel ya da ciana mı diyim :)

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pluscep Maxiceple yarışmıyor :) o daha yolun başında maxicepte tepede ;)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Çıkar ilişkileri dışında bi dostluk ortamı görmedimya neyse :) benim orda hiç emeğim yok hiç bi getiriside yok ve abatırsız dost oldum iyiyim diyebileceğim tek kişide mustafa furkandır :)

haklısın pluscepin bi alperen buğrası yok :D

MAxicep üyeliğinin süresi içerisinde yaşanan olayları ben de biliyorum. Sen o ortamı görmedin de sözüm ona buluşmalar kaynaşmalar. Her neyse konuyu kapatıyorum :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
karşılıklı tartışmalara girmeyelim lütfen !

karşılıklı tartışmalar ve konu dışındaki mesajlar silinmiştir, arkadaşlar uyarılmıştır

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
guduwap ve cepforum 'dan başkasını tanımam. eskiden cepilan da ilk 3 'e girerdi ama şu an o kadar iyi degil sanırım. telefon hevesim azaldıkca bu siteleri fazla takip edemez oldum.