• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kaka resmen Real Madrid'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
1zvqwbk.jpg

Ve Kaka R.Madrid'de!..

Real Madrid bombayı açıkladı! İspanya'nın Real Madrid takımı, AC Milan'dan Brezilyalı Kaka'yı transfer etmeden önce ünlü yıldızı doktor kontrolünden geçirdi.Gece geç saatlerde ise Real Madrid kulübü de bu transferi açıkladı. Kaka Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzalayacak.

İspanyol basını Kaka'nın transferi için Milan'a ödenen bonservis bedeli ve futbolcunun menajerine ödenen komisyonun toplamının 67.2 milyon Avro olduğunu, Kaka'ya da sezon başına net 9 milyon Avro ödeneceğini yazdı.

Bu arada, Brezilya'da basın toplantısı düzenleyen Kaka, dünyada büyük bir ekonomik kriz yaşandığını ve birçok futbol kulübünde olduğu gibi Milan'da da ekonomik sorun olduğunu söyleyerek, ''Milan'a yardım etmenin en iyi yolu Real'in teklifini kabul etmekti'' dedi. Brezilyalı futbolcu, Real Madrid dışında başka bir takım için Milan'dan ayrılamayacağını vurgulayıp, ''Real Madrid benim için yeni bir meydan okuma. Bu formayla birçok kupa kazanmak istiyorum'' şeklinde konuştu.

Kaka, ''büyük saygı duyuyorum'' dediği Zinedine Zidane'ın Real Madrid'de taşıdığı "5" numarayı almayacağı, henüz hangi numarayı alacağına karar vermediğini söyledi.

Real Madrid Kulübü'nün doktoru Juan Carlos Hernandez, bugün Brezilya'nın Recife kentindeki bir klinikte Kaka'yı sağlık kontrolünden geçirdi. Brezilya Futbol Federasyonu, milli takımda olan futbolcusu Kaka'nın Real Madrid'in doktoru tarafından rutin bir sağlık kontrolünden geçirildiğini duyurdu.

Kaka'nın Real Madrid taraftarlarına ve basına resmen tanıtımının ise 30 Haziran'da olacağı öne sürülüyor.

KAYNAK

Real Madrid resmi sitesinden bu haberi duyurdu!

Ricardo Izecson dos Santos Leite, Kaká, es ya jugador del Real Madrid tras el acuerdo alcanzado con el A.C. Milan. El futbolista brasileño ha pasado hoy satisfactoriamente todas las pruebas del reconocimiento médico. Kaká ha firmado con el Real Madrid un contrato para las próximas seis temporadas.

(Yani diyorki Kaka sağlık kontrolünden başarıyla geçti ve 6 yıllık sözleşme imzaladı. Kaka artık Real Madridli.) -Bu arada bonservis ücreti 65 Milyon Euro.-

Real Madrid C.F.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ezeli rakibimiz Real Madrid'e hayırlı olsun.Bu sene El Classico zevkli geçecek.6-2'lik maç pek çekişmeli değildi :tt2:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu sene Barcelona'yı mahvedeceğiz. :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Florentino Perez , pes takımı kurmakta kararlı :D

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
barça her türlü yener R.Madrid'i :D
zaten bu başkanı hiç sevmiyorum.zorla oy toplamış.R.Madrid'e karşı olan sevgim Florentino Perez sayesinde kayboldu.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
E Hayırlısı olsun ..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
70 Milyon Euro'yu bir futbolcuya veren takım kimbilir daha kimleri alır...

Rijkaard'ın da olaya el atması lazım. :D

Bu iki takımdan bize futbolcu getirsin. :D:D:D

Van Der Vaart diyorum ve susuyorum. :D

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
adamlar parayı verip alıyor istedigi futbolcuyu.insan değil arkadaş bunlar.:D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı