- Reaksiyon puanı
- 530
Ve Kaka R.Madrid'de!..
Real Madrid bombayı açıkladı! İspanya'nın Real Madrid takımı, AC Milan'dan Brezilyalı Kaka'yı transfer etmeden önce ünlü yıldızı doktor kontrolünden geçirdi.Gece geç saatlerde ise Real Madrid kulübü de bu transferi açıkladı. Kaka Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzalayacak.
İspanyol basını Kaka'nın transferi için Milan'a ödenen bonservis bedeli ve futbolcunun menajerine ödenen komisyonun toplamının 67.2 milyon Avro olduğunu, Kaka'ya da sezon başına net 9 milyon Avro ödeneceğini yazdı.
Bu arada, Brezilya'da basın toplantısı düzenleyen Kaka, dünyada büyük bir ekonomik kriz yaşandığını ve birçok futbol kulübünde olduğu gibi Milan'da da ekonomik sorun olduğunu söyleyerek, ''Milan'a yardım etmenin en iyi yolu Real'in teklifini kabul etmekti'' dedi. Brezilyalı futbolcu, Real Madrid dışında başka bir takım için Milan'dan ayrılamayacağını vurgulayıp, ''Real Madrid benim için yeni bir meydan okuma. Bu formayla birçok kupa kazanmak istiyorum'' şeklinde konuştu.
Kaka, ''büyük saygı duyuyorum'' dediği Zinedine Zidane'ın Real Madrid'de taşıdığı "5" numarayı almayacağı, henüz hangi numarayı alacağına karar vermediğini söyledi.
Real Madrid Kulübü'nün doktoru Juan Carlos Hernandez, bugün Brezilya'nın Recife kentindeki bir klinikte Kaka'yı sağlık kontrolünden geçirdi. Brezilya Futbol Federasyonu, milli takımda olan futbolcusu Kaka'nın Real Madrid'in doktoru tarafından rutin bir sağlık kontrolünden geçirildiğini duyurdu.
Kaka'nın Real Madrid taraftarlarına ve basına resmen tanıtımının ise 30 Haziran'da olacağı öne sürülüyor.
KAYNAK
Real Madrid resmi sitesinden bu haberi duyurdu!
Ricardo Izecson dos Santos Leite, Kaká, es ya jugador del Real Madrid tras el acuerdo alcanzado con el A.C. Milan. El futbolista brasileño ha pasado hoy satisfactoriamente todas las pruebas del reconocimiento médico. Kaká ha firmado con el Real Madrid un contrato para las próximas seis temporadas.
(Yani diyorki Kaka sağlık kontrolünden başarıyla geçti ve 6 yıllık sözleşme imzaladı. Kaka artık Real Madridli.) -Bu arada bonservis ücreti 65 Milyon Euro.-
Real Madrid C.F.