Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yahu buna yorum yapamıyorum her izlediğimde sadece gülüyorum... Bu adamların dillere dolanan çokça şarkısı mevcut...Kendi kuşaklarının kopuklarıymış bunlar...
Grup Vitamin çocuklugumdan beri bildigim sarkılarını dinledigim gruptu. İsmail, Dozer Abuzer vs... komik ve güzel parcalardı
Ayrıca Gökhan Semiz 29 yasına bastıktan birkaç gün sonra 17 Ocak 1998 tarihinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.
Allah rahmet eylesin!
AAHH AAHHH 90 lı yılları hatırlattınız bana... Hayatımın en güzel yıllarıydı... Daha henüz herşey bu kadar cıvımamıştı... Özel televizyonlar yeni yeni açılıyordu... İnternetten bihaberdik daha digitalleşmemiştik çocuklar bilgisayar başında değil sokaklarda oynuyorlardı...Cep telefonları kimimizde yoktu kimimizde takoz gibiydi ama mutluyduk o zamanlar sanki sokaklar daha yeşildi bu kadar beton yığını değildi... ARTIK BİDAHA GELMEZ O YILLAR...