Arkadaşını Getirene Teknoloji Bedava

filtrekahve

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
0
Vatan Bilgisayar'ın yeni başlattığı VatanCARD uygulaması cazip fiyat ve ödeme seçeneklerinin yanında bedava ürün sahibi olabilme fırsatı da sunuyor.

Vatan Bilgisayar'ın yeni sunmaya başladığı VatanCARD uygulamasına katılanlar, hem alışverişlerinde daha fazla indirim veya daha uzun vade imkânından yaralanırken hem de Vatan Bilgisayar ile tanıştıracakları sevdiklerinin Vatan Bilgisayar’dan yapacakları alışverişlerinden yüzde 5 VPARA biriktirerek istedikleri ürüne bedava sahip olabiliyor.

VatanCARD-Gorsel1243329759.jpg

VatanCARD sahipleri VPARA biriktirerek ücretsiz alışveriş yapabilecek.

Vatan Bilgisayar, VatanCARD sahiplerine sunduğu bu ayrıcalıklar ile Türk tüketicisini teknolojiye bir adım daha yaklaştırmayı hedefliyor. Karta sahip olmak için kişisel bilgilerinizi Vatan Bilgisayar mağazaları, çağrı merkezi veya internet sitesinden hiçbir ücret ödemeden paylaşmanız yeterli oluyor.

:: Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapıyor musunuz?

Bilgi için: Vatan Bilgisayar
Yazan: Melih Çelik
SDN - http://shiftdelete.net

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Yok yok istemez! Resimdekiler gibi oramız buramız dışarı çıkacaksa eksik olsun indirim :D

Şaka maka bir yana fiyatları diğerlerine göre yüksek. İndirimlerle olmasa almam ordan.

orionuke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatan'ın teknik servisi ve satış danışmanları vasat durumda. İnsanlarla iletişim adına hiçbir şey bilmiyorlar. Bence Vatan Bilgisayar'dan uzak durun.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
:: Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapıyor musunuz?

Kesinlikle hayır :thumbdown:

mamati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben katılmıyorum size vasat olmaları konusunda muhakkak neriye giderseniz gidin muhakkak bir vasat dediğiniz kişilerden bulursunuz. o da size raslamış o an için ben şimdiye kadar bütün donanım ve gerekli, parçaları ordan aldım ve bir sorunda yaşamadım ve fiyat kıyaslamasına bakacak olursak evet çok az bir fark var fakat bana yol olarak orası daha yakın ve diğer taraflar biraz ters geliyor ve oraya gitmek için yaptığım masrafla aynı hesaba gelmiş oluyor benim fikrim böyle .

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hiç tavsiye etmem vatandan alış veriş yapmayı bır urunu adıktan sonra 1 ay gecemden bozuluyor arastırasnız vatan pc urunlerını sıkayet dıye gorun mıllet ne cıle cekıyor

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bende aksine vatan bilgisayarı tavsiye ederim.her ne kadar teknolojiden anlamıyor olsada teknik servis (SDN üyelerindede bu böyle) kendiniz biliyorsanız sorun yok.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bütün arkadaşları getiririm artık vatana..:D

resimadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
6-7 aydır sözde bir indirim kampanyası yürütüyorlar hele tek karta taksit ve nakitten çok indirim yapmalarına sinir oluyorum özellikle bu yuzden gitmiyorum artık. birçok yerde standart fiyatlar bunların indirimli fiyatları ile aynı zaten hatta daha iyi olan yerlerde var.teknik servis açısından fena değil 1-2 defa yolum düştü ilgilendiler gereğini yaptılar. Benim satıcıdan tek beklentim fiyat zaten garanti dediğin ithalatcının prosedürlerine bağlı nereden alırsan al değişmez

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşların tam Aksine Elektronik Üünlerimi genelde Burda Vatan Mağzasından almaktayım.Hem fiyat konusunda olsun hemde ordaki insanların sıcakkanlılıkları olsun gayet memnun edici düzeyde

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Personel çok iyidir Allah var. Hepsini tanırım :)
bu arada bu kampanya bana şöyle geliyor. "arkadaşını getir, bir ona çakalım. sana da bi pay veririz". türkçesi bu yani...

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Personel çok iyidir Allah var. Hepsini tanırım :)
bu arada bu kampanya bana şöyle geliyor. "arkadaşını getir, bir ona çakalım. sana da bi pay veririz". türkçesi bu yani...
İşte cevap budur...:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:
+Bütün Sayılar:clap::clap::clap::clap:
Bu kadar açık söylenmez ki:D:D:D
koptum yahu..
:4::4::4::4::4:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İnsan bir kaç ay önce yapar şunu dimi.Alacağımı aldıktan sonra ne işim olur bidaha.Allahtan cihazlar sorun çıkarmadı da teknik servisleriyle muhattap olmadım.Yoksa arkadaşların dedikleri gibiyse yanmıştık.

GKHNCKR yani olay bu kadar güzel tarif edilebilirdi:D