Klasör sorunsalı

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar, C'de D'ye dosyalar taşıyordum sonra hardiskte yer kalmadı ve klasörler sıkıştırılsın mı dedi bende evet dedim sıkıştırıldı. Ondan pc'yi kurduktan sonra 17 gb'lik klasöre tıklıyorum açılmıyor tepsiz duruyor öyle. Fakat özelliklerde baktığım zaman boyut gözüküyor?

Bakınız;

adszpua.jpg

Neden olabilir ?:(

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
sitem geri yükleme yap bakalım aklıma ilk gelen bu

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
E arkadaşım klasör kilitli açılmaz tabii...

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
belki basit gibi gelebilir ama sorununu çözmek için yazıyorum Sağ tıklayıp aç der misin açacak mı?

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
sorun dosyalara ulaşamaman mı ki ben anlamadım?
gelişmişe tıklayınca içeriği sıkıştır olmalı.
Tiki kaldrırısan ulaşabilirsin.

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Benim söylediğimi dene ! bu arada forumdakilerin söyledikleriyle hiçbişekilde açılmıyor bile olsa sakın silme!

Kesinlikle bir şekilde açılıyordur , widowsta boyutu görünen bütün klasörler açılır bir şekilde.

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asasai.jpg

Gelişmiş tıklıyorum oradada olmuyor

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Çok fena :S
Dosya sistemin ntfs değil ölese ?
oww hakkaten xp desin

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
:D vallahi artık ne varsa denemek lazım

ama ben mantık açısından :surrender: pes ettim

bide en kötüsü şu ki, bu sıkştırma açma işleminin kullanıcı lisansıyla ilgisi var mı acaba,çünkü windows her profile bir parmak izi verir. yani senin profilinde oluşturduğun bir dosya istemezsen başka bilgisayarda çalışmaz, yani bi önceki windows kurulumunda sana verdiği kullanıcı lisansı (parmak izi) ile şimdiki kurulumdaki bir olamaycaktır. sıkıştırma saırasında senin kullanıcı parmak izini atadıysa eski kurulumdasıkıştırdığını burda açamayabilirsin.

normalde klasörün haklarını alarak çözülür bu problem ama sende güvenlik sekmesi de görünmüyor.

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şarkılar gidicek ona yanıyorum yaa :(((

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
:s tamamen pes ettim Allah yardımcın olsun kardeş
ama sölediim gibi kızıp sakın silme kesin bi çaresi vardır

Sekoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D vallahi artık ne varsa denemek lazım

ama ben mantık açısından :surrender: pes ettim

bide en kötüsü şu ki, bu sıkştırma açma işleminin kullanıcı lisansıyla ilgisi var mı acaba,çünkü windows her profile bir parmak izi verir. yani senin profilinde oluşturduğun bir dosya istemezsen başka bilgisayarda çalışmaz, yani bi önceki windows kurulumunda sana verdiği kullanıcı lisansı (parmak izi) ile şimdiki kurulumdaki bir olamaycaktır. sıkıştırma saırasında senin kullanıcı parmak izini atadıysa eski kurulumdasıkıştırdığını burda açamayabilirsin.

normalde klasörün haklarını alarak çözülür bu problem ama sende güvenlik sekmesi de görünmüyor.

Harici bellekle başka bi pc'de görüntüleme olabilir mi ?

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
cd den çalışan linux sürümlerinden birini kullanıp bakabilme şansın var mı ?
mesela CD den çalışan PARDUS

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sistemini kasperskyla tarat winrar ile dosyaya girmeye çalış oda olmaz ise msdosndan girmeyi dene osnuçları yazarsan seviniriz.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
bencede herhangi bir linux dağıtımının çalışan cd si ile dosya sistemine gir klasörün içindeki bilgileri yeni bir klasöre at cd / dvd yada usb bellek yedek al sonra o dosyayı sil en mantıklısı bu.

attigo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cek muzikleri dvd ye ondan sonra ver formatı :D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Pardus nasıl kullanılıyor ? Hiç kullanmadım?

CD yi tak. Cd'den başlat bir süre sonra önüne masaüstü gelecek. Orda menü var Bilgisayarım'a girip klasörünü görebilirsin.

Yalnız ben daha önce Pardus'un çalışan Cd'sinden açmadım Ubuntu 'dan açınca dil seçmenizi istiyor seçtikten sonra "Bilgisayarınızda hiçbir değişiklik yapmadan Ubuntu'yu deneyin var!. Ona basıyorsun gerisi windows gibi ama cd'den çalışıyor.
Yani kapattıktan sonra bilgisayarın eskisi gibi. ;)

FATAL1TY01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sistemini kasperskyla tarat winrar ile dosyaya girmeye çalış oda olmaz ise msdosndan girmeyi dene osnuçları yazarsan seviniriz.

Birkaç ay önce bendede böyle bir sorun olmuştu ve sonunda WinRAR ile dosya içeriğini görüntüleyebilmiştim ayrıca gene basit bir yaklaşım olacak ama dosyaya sağ tıkla Araştır de eğer açabiliyorsa bilgisayarda virüs var demektir (şu autorun virüsünden) gene olmuyorsa dosyalar zarar görmüş anlaşılan:sorry2:Kolay gelsin.