• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lig'de son durum! Şampiyon kim olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şampiyon kim olur?

• Beşiktaş

Oy: 19 52.8%
  • Sivasspor

Oy: 9 25.0%
  • Trabzonspor

Oy: 8 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
bg7ouu.jpg

Kalan Maçlar...

33. Hafta
1zy96dw.jpg

34. Hafta
6hq1py.jpg

Bence kim düşer diye anket açsan daha iyi olur.

Onu da açtım.

Bu hafta şampiyon Trabzonspor diyorum. ;)

ben son haftayı bekliyorum denizli(bir korku filmi) ikinci bölümünü beşiktaşla çekeceklermiş diye duydum :)

hadi hayırlısı işiniz filmlere falan kalmış :D

Tsnin şampiyon Gsnin ikinci olma şansı var bu vakitten sonra..

ben bu tahmini 3 hafta önce de demiştim, ozman da a.gücü düşsün demiştim eğer tahminim değişmezse öyle olucak ;)

Puan eşitliğinde takımların kendi aralarındaki maçlarına bakılıyor. Eşit çıkması halinde genel averaja bakılıyor.

Mesela bu hafta ligin son haftası olsaydı ve puanlar eşit olsaydı Beşiktaş şampiyon olmuştu.

Çünkü kendi aralarında oynadığı iki maç da berabere bitmişti.

Genel averajda Beşiktaş önde.

Trabzon bugün biraz tartışmalı bir gol attı bana göre(Bursalı oyuncunun bilerek topu ellediğini düşünmüyorum).Ama yine de Trabzon olsun derim.Tabii,biz Beşiktaş ve Sivas'ı yenmeliyiz.

ilk 4 takım içinde ikilide avarajda gs en iyi galiba yanı öle olucak sanırsam:D

Puan eşitliğinde takımların kendi aralarındaki maçlarına bakılıyor. Eşit çıkması halinde genel averaja bakılıyor.

Mesela bu hafta ligin son haftası olsaydı ve puanlar eşit olsaydı Beşiktaş şampiyon olmuştu.

Çünkü kendi aralarında oynadığı iki maç da berabere bitmişti.

Genel averajda Beşiktaş önde.

Teşekkürler açıklama için. Peki takımların kendi aralarında oynadığı maçlarda deplasman yada iç saha golü olup olmamasının bir önemi var mı?

Onu bu sezon kaldırdılar. 0-0 ile 5-5 arasında bir fark kalmadı...

Bu durumda bjk hem sivasla hem de trabzonla 2 şer kere berabere kaldığından, olası bir puan eşitliğinde sadece genel averaja bakılacak sanıyorum. Teşekkürler tekrar.

Bunu şunun için yazıyorum; beşiktaş haftaya oynanacak derbide beraberlik aldığında, hem sivas hem de trabzon kazansa bile genel averajla bjk lider oluyor yine.

Biz 2 maçı birden alırsak Trabzon olur

gs 2. olcak falan diyenler olmuş Allah sizin var ya iyiliğinizi versin :D

Bursa 4.olur
Trabzon 2.
Şampiyon zaten belli.

Sorması ayıp Bursa nasıl 4. oluyor?Galatasaray mı şampiyon olacak(Bir galibiyete 7 puan verirlerse neden olmasın )
Hehe :turned:
Bursayla Gs arasında 4 puanlık fark yokmu, e matematiksel ve duygusal olarak gerçekleşmemesi imkansız değil:happy:Gerçi arada Fener var ama o çürük fasülye:)