Widows 7 7127 geliyoo...

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
screen302.jpg

screen301.jpg

HQeifR9FQU.jpg

pre-rtm , haber fake değildir rus arkadaşımız daha geceden soylemişti gece veya 2 gun içersinde kesin düşüyo rtm ozellikleri taşıyacağı için yeni logo kısmen yeni tema bekleniyo...:D:D:D

PC MERAKLISI : linkler sabit konuya ekleniyor...http://www.mininova.org/tor/2592414

Ahmet Özsoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pre-rtm haber fake değildir rus arkadaşımız daha geceden soylemişti zaten için de tr iso da var muhtemelen ama düşmesi zor tr nin ban şu ana kadar hiç biyerde seçili türk testıra rastlmadım gece veya 2 gun içersinde kesin düşüyo rtm ozellikleri olcağı için yeni logo kısmen yeni tema bekleniyo...:D:D:D
,

özür dilerim kerimcem ...

bu yazdıgın son cumleleri nokta ve virgül işaretçileriyle ayırırsan daha bi anlamlı olacak... cünkü ben yazdıgından hic bir şey anlamadım...sadece resimden biraz anladım.

Lütfen düzeltirmisin yazını .. daha iyi anlarız hem. teşekkürler.:no:

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dostum birşey dikkatimi çekti verdiğin fotolardaki adresleri neden saklıyorsun,madem birşey paylaşacaksın neden gizleme ihtiyacı duyuyorsun,anladım galiba rapid ve para olayı.

pardon dostum anladığım kadarı ile sende fotoları başka yerden almışsın yani başkaları gizlemiş ama seninde fotoların alıntı olduğunu belirtebilirdin.

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum birşey dikkatimi çekti verdiğin fotolardaki adresleri neden saklıyorsun,madem birşey paylaşacaksın neden gizleme ihtiyacı duyuyorsun,anladım galiba rapid ve para olayı.

pardon dostum anladığım kadarı ile sende fotoları başka yerden almışsın yani başkaları gizlemiş ama seninde fotoların alıntı olduğunu belirtebilirdin.

fotolar dünya warezinden türklerde henüz kapalı build sızdıracak tekloniji ve alt yapı yok hatta fotodaki isolarda kesin tr var ama sızmaz bekleyin ruslar veya çinliler bi iki günde sızıdrır bu gece bile olablir..

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
ya bi durun 7100 çıkalı daha kaç gün oldu :D

yeter ya indirmeyi bırak sürüm isimlerini karıştırmaya başladım

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bi durun 7100 çıkalı daha kaç gün oldu :D

yeter ya indirmeyi bırak sürüm isimlerini karıştırmaya başladım
7100 nisanın 21 ne ait bu mayısın 7 sine arada 16 gün var yani bence finalin neye benziyeceğini bu sürümde gorucez yerelleştirme çalışmalarının bilgisi sızmıştı microfttan bakalım..

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
7100 den memnun değilim zaten makine çok savunmasız heryer virüs doldu format atacam düşşün hemen basarım formatı türkçesine gerek yok.

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en son çıkan 7100 oluyor dimi yani rc sürümümü yoksa ikiside tamamen ayırmı?

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rus kankimden son bilgiler:
0xF691687F 7127.0.090507-1820_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso
0x460FAD4E 7127.0.090507-1820_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso
0xE2F49607 7127.0.090507-1820_x86fre_client_langpacks-GRMCLP_DVD.iso
0xCFEB8741 7127.0.090507-1820_x64fre_client_langpacks-GRMCXLP_DVD.iso
lp isosu sızıdrısa içinde tr bile olablir....
bu rc 7100 den 16 gün daha yeni :)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bir şey soracağım windows updaten güncelleyince ben bu sürüme yükselir mi ? Yoksa rapiddden vs.. indirip, farklı bir yolla güncelmek mi lazım ?

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
dostum süper haber...
Hele bi düşsün bakalım..

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
7100 yeni indirdik. Çok hızlı gelişiyor Win7_

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir şey soracağım windows updaten güncelleyince ben bu sürüme yükselir mi ? Yoksa rapiddden vs.. indirip, farklı bir yolla güncelmek mi lazım ?

torrent veya rapidden indirceksiniz bu gece 10 01 arasında torrentte düşebilir diye çevrilmiş laflar bana gore en gec yarın düşer...

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yaw kerimcem doğru düzgün yaz yazdıklarını vallahi hiç birşey anlamıyorum ya.

fotolar dünya warezinden türklerde henüz kapalı build sızdıracak tekloniji ve alt yapı yok hatta fotodaki isolarda kesin tr var ama sızmaz bekleyin ruslar veya çinliler bi iki günde sızıdrır bu gece bile olablir..

bu ne ya :D şöyle yazsan herkes anlayacak

Fotolar dünya warezinden. Türklerde henüz kapalı. Build sızdıracak tekloniji ve alt yapı yok, hatta fotodaki isolarda kesin tr var ama sızmaz. Bekleyin ruslar veya çinliler bi iki günde sızıdrır, bu gece bile olablir..

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çeviri için sağol hyper....yine mağlum sahıs rusyadan yayacak beklemedeyiz torrentte düşer düşmez açarım konuyu..

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Birde şunu sorayım :) Ben vistayı kaldırıp final sürüme kadar Windows 7 ile devam etmeyi düşünüyorum. RC1 de bırakıp öyle mi kullanayım, yoksa sizce güncelleme yapmalımıyım ? Sakata gelmeyelim yani :)

Reaksiyon puanı
189
yeter artık yaw. işletim sistemini yalama ettiler. bu kadar versiyon çıkana kadar final sürümü çıkarsalarda paşalar gibi kullansak...

Saad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Win vista sp2 yalan olmaz da, win 7 nin gölgesinde kalacağı kesin. Ben şuan vista sp2 yi kurmadan direk win 7 rc yi kullanmaya başladım bile. Pc düzenini win 7 ye göre düzenledim, programlarımı kurdum. Muhtemelen yasal olarak el verdiği sürece de kulanacağım.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Win vista sp2 yalan olmaz da, win 7 nin gölgesinde kalacağı kesin. Ben şuan vista sp2 yi kurmadan direk win 7 rc yi kullanmaya başladım bile. Pc düzenini win 7 ye göre düzenledim, programlarımı kurdum. Muhtemelen yasal olarak el verdiği sürece de kulanacağım.

Aynen, Vista'dan daha iyi güvenliğe ve görselliğe, daha fazla uyumluluk ve windows xp nin hızı bir arada daha güzel ne olabilir ki :) İlk defa yeni bir windows çıkıyor ve pc yenilemek zorunda değilim, aksine 5 puan alıyor windows 7 de laptop gerçekten çok iyi.

Donanım uyumsuzlukları, mavi ekranlar yok. Driver desteği fazla nefis :)

suyunsesi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim Bilgisayarda 64 bit win vista sp1 kurulu. Onda tüm oyunlarımı (crysis warhead hariç) açabiliyordum ve sorunsuz oynuyordum. Hem denemek hemde warhead sorunu için 64 bit Win7 yi kurdum. Beğendimde çok güzel olmuş herşey daha iyide hatta PC performansını win vista 5,7 gösterirken win7 5,9 gösteriyo. Ama gözle farkedilir bi hızlanma hissedemedim :) Birde oyunlarda test edeyim dedim ve iki oyun kurdum. Açılmayan Warhead açıldı ve paşa paşa çalıştı. Ama grafik ayarlarım en yüksekte oynarken 1. saatte mavi ekranla PC resetlendi. (oyun orjinal, ekran kartım 1gb. hd 4870. Ben ekran kartı driverini kurmadım o kendi buldu kurdu). Birde Tomb Raider kurdum onuda normal kalite ayarlarında bi 15 dk oynayabildim yine mavi ekran. sonra PC açınca tekrar denedim yine bi süre sonra mavi ekran. Henüz sorunu bilmiyorum bu akşam HD4870 ekran kartımın win7 sürücülerini bulup indirip kurarak deneyeceğim. PSU Akasa Zen 520W, Ramler OCZ 2x2 yani 4 GB. İşlemci Amd x2 7550 BE (overclock ile 3 ghz.) Anakart MSI DKA790GX Sanırım bu sistemde bu oyunların oynanması lazım. Bence mavi ekran görmeyen arkadaşlar sizde sisteminizi biraz zorlayın sıkıştırın bakalım ne olacak? Eğer Vistadaki Warhead açılmama sorunum SP2 ile kalkarsa, Win7 nin orjinalinin ilk SP yamasına kadar Vistada kalabilirim :)

Ahmet Özsoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu kerimcem arkadasımızın yayınladıgı son sürümler değil ... Sadece win 7 7100 üzerin de yapılan son günçelleştirmelerinde icinde oldugu ve bilgisayar programcıların yaptığı farklı sürümler ...

Hatırlarsanız bir ara windows 2009 live plus diye microsoft bir paket sunmuş dedikoduları yayıldı. Sonra bir programcının yaptıgı ortaya cıktı ...

Bence Win 7 yi kuran arkadaslar bunları kurmanıza gerek yok !.

Benden demeSi !.

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@Ahmet Özsoy
alakası yok söylediğinle. o sayfa microsoftun technetteki betatester download sayfası. microsoft bu işletim sistemi üzerinde çalışmalar yapip her çalışmasını tamamladığında build ediyor ve bu buildi test edilmesi ve önceki buildde olan hataların sıkıntıların giderilip giderilemediğine dair geniş bir sonuç öğrenmek için betatesterlara dağıtılıyor. dolayısıyla her yeni build bir öncekinden farklıdır. ufacık bir imla değişikliği bile olsa. tahminimce 7200 sürümüne kadar böyle devam edecek buildler yani 7000 den sonra başlayıp 7100e kadar süren serüven, aynı şekilde 7100 ile tekrardan başlıyor.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Final sürümüne kadar build 7100 TR RC sürümünü kullanacağım. Öyle her güncellemeyle format atmak bayağı zahmetli oluyor. Hem gerekte yok zaten. Şuan çok stabil çalışıyor sistemim.

Ahmet Özsoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Ahmet Özsoy
alakası yok söylediğinle. o sayfa microsoftun technetteki betatester download sayfası. microsoft bu işletim sistemi üzerinde çalışmalar yapip her çalışmasını tamamladığında build ediyor ve bu buildi test edilmesi ve önceki buildde olan hataların sıkıntıların giderilip giderilemediğine dair geniş bir sonuç öğrenmek için betatesterlara dağıtılıyor. dolayısıyla her yeni build bir öncekinden farklıdır. ufacık bir imla değişikliği bile olsa. tahminimce 7200 sürümüne kadar böyle devam edecek buildler yani 7000 den sonra başlayıp 7100e kadar süren serüven, aynı şekilde 7100 ile tekrardan başlıyor.

@HypeRcoDe :

Arkadasım betatesterler da bir tür programcı ekipten oluşmuyor mu ? ve bu betatesterlar buldukları hataları ve açıkları microsoft'a bildirip gereken çalışmayı yaptırmıyorlar mı ?

yoksa ben mi Yalnış biliyorum ?

Eğer yalnış bilmiyorsam da en azından orda yazdıgım cümleninde bir doğruluk payı olması gerekiyor ?

Şuan ben win 7 7100 kullanıyorum ve bildigim kadarı ile kerimcem arkadasımızın resimlerini koyup bize acıkladıgı bilmem kacıncı sürümde win 7 7100 beta sürümünün üstünde yapılan ve final sürümüne kadar devam edecegi söylenen çalışmalar ..

Ayrıca şuan bizim yükleyip kullandıgımız win 7 ise http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/82952-windows-7-ultimate-gereksiz-mi.html burda da söyledigi gibi gereksiz olacaga benziyor ...

Ve en azından yalnış biliyorsam ise Lütfen Doğrusu neyse O'nu öğrenelim ...

saygılarımla

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ahmet arkdaşım bu konuda bilgi eksikliğin var anlatmak karışık ve uzunda bu çıkan window 7 sürümlerini şoyle değerlendir hepsi birbirinden farklı kodları kısmen değişmiş yeni windows 7 sürümü....