Yeni ADSL tarifeleri açıklandı

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
deli rüzgar Biraz sakin olabilirmisin ?
İnsanları yargılamadan,aşagılamadan fikirlerini beyan etsen daha iyi olur..
Sen Türktelekom da kiminle konuştun acaba ? Kaynak alabilirmiyiz ?

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4440375 müşteri hizmetleri hatta teknık kısımdan arkadasımla gorustum bu haber sadece toptancıları sevındırır dedı, son kullancıları degıl, orada bazı sazan arkadaşlar yok ındırım var, ılk once okumayı ogrensınler, orada ne yazıyor, AL-SAT

Evet yukarıdada yazdığım gibi, Toptancılara yapılan 1indirimmiş bu..
TTNET 1kere daha bizi şarşırtmadı sağolsun :angry:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar sakin olalim lütfen.
peş peşe mesaj yazmak forum kurallarına aykırıdır dikkat edelim kurallarımıza

karşılıklı tartışmalar silinmiştir. konuya dönelim lütfen

deli rüzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende üniversite mezunuyum ve alesten 90 puan almış bir insanım hocam, benım buradakı tavırım yada sinirim sana değil, hep yalan yanlış haberler inanın sıkıldım artık yunanıstanda unıversıte okuyan arkadasım 45 mbıt ınternete 25 lıra verıyorsa turkıye neden gerı kalsın bu konularda, ben yanlıs anlasılmak ıstemem bu tepkım turk telekoma karsı kırdı ısem özür dilerim seni.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
türk telekoma hepimiz siniliyiz. bende kablo nete geçmeyi düşünüyorum. 3g gelince belki fiyatı uygunsa ona bile geçebilirim

martial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende üniversite mezunuyum ve alesten 90 puan almış bir insanım hocam, benım buradakı tavırım yada sinirim sana değil, hep yalan yanlış haberler inanın sıkıldım artık yunanıstanda unıversıte okuyan arkadasım 45 mbıt ınternete 25 lıra verıyorsa turkıye neden gerı kalsın bu konularda, ben yanlıs anlasılmak ıstemem bu tepkım turk telekoma karsı kırdı ısem özür dilerim seni.

Neyse sağlık olsun kardeşim eğer benimde yanlışım olduysa af ola.

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Benim anladığım kadarıyla 8mbs Sınırsız(sözde) internet 15gb kotayı geçince 512mbit hızına düşecek ve Tv'de reklamlar da Sınırsız 8mb diye atacakları bir kazık için kendilerine zemin hazırlamışlar.
Eğer tarife bu şekilde kalacaksa alıp bi taraflarına s....sunlar.
Haram olsun bu ttnet'e verdiğim paralar inşallah yemesi nasip olmaz Bana göre Dünyanın en hain kazıkcı kurumu.

deli rüzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse sağlık olsun kardeşim eğer benimde yanlışım olduysa af ola.

Estagfurullah hocam, aslında şöyle toptan bir karar alınca herkez anlaşacak ve aynı anda tüm adsl hatlar iptal olacak, bakın o zaman fiyatları yüzde 50 nasıl düşürüyorlar,arz ve talep meselesi birazda yani :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bu ne yaw! Ben biliyordum TT bize iyilik yapmaz. Hele bir bakayım bu ay ne kadar indirmişim.

readytodie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir gün toplanalım türktelekomu protesto edelim o gün üyelikleri iptal edelim ayağı falan filan olsun kullanıcı kaybetmeyi göze alamaz eğer böyle düşünen arkaşlarda varsa birlik olalım

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Milleti keriz yerine koymaya devam ttnet ' de 3g geldiginde cuvallıyacak ozaman da bunu alirlar.

11qtic3.jpg

bu resımde ne warda kaldırıyonuz ızlemeyen kalmadi bu adamın flimlerini millet +18 video koyuyo bir şey yok bu resme gelince hemen kaldır oh ne guzel yerimizide konu acmadıgin kaldi yakında onuda yaparsın

Reaksiyon puanı
1
smile aradım
biri adsl le görüştüm
sadece 5 ay boyunca
herşey yine eskisi gibi
domuzdan ne kopartırsak kardır hesabı:razz:

laztopak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fake haber olması imkansız! Annem telefon borcunu ödemeye gittiğinde telekomda çalışan bayan söylemiş "hem internet 45 lira olacak hemde telefon görüşmeleri çok düşecek" demiş. Herkes cep telefonunda sınırsız tarifeye geçtiği için böyle bir rota seçmiş kendisine TT.

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TiTenNet kazığı sivreltmiş öyle sokuyor. bizim burda 2m hız bile sağlanamıyor nerde 8m? kullanmadığım hızın parasını ödeyecem :(

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
TTNET'ten Son Sürat İnternet

Çok yakında 8 Mbps'e kadar ADSL paketleri, zengin içerik ve kampanya ile TTNET müşterilerinin kullanımına sunulacaktır.
8 Mbps'e Kadar ADSL PaketleriHızKota8 Mbps'e kadar4 GB 8 Mbps'e kadar6 GB8 Mbps'e kadarLimitsiz8 Mbps'e kadar ADSL paketlerinde, hattın desteklediği hız ile bağlantılı olarak 8 Mbps'e kadar hız sağlanmaktadır. Tüm "8 Mbps'e kadar ADSL paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Aylık download miktarı 15 GB'ı aşması durumunda, ay sonuna kadar download hızı en fazla 512 Kbps olarak uygulanacaktır.

8 Mbps'e kadar ADSL paketleri için;

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, SİZİ ARAYALIM.
http://www.ttnet.com.tr/web/123-455-1-1/tr/evde_ttnet/ucretler/ttnet_adsl_ucretleri

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
:donatello::donatello::donatello:HERKES OKUSUN:donatello::donatello::donatello:
Dünkü yazımda demiştim.TTNET işini bilir ,yine halkı kazıklamaya çalışır.....bakın TTNET tuzağa düşürecek...bende şu an 1mbs sınırsız var ben her ay 60-70 gb download yapıyorum..

yeni sınırsız tarife şu.....8 mbs ile sınırsız 45ytl,,ve eğer 15 gb ı aşarsan, 8mbs hız ay sonuna kadar 0,5 mbs Olacak...yani sürüneceksin internette...BEYLER SAKIN INANMAYIN..TTNET KANDIRACAK..

QUICKNET HEMEN BURAYA GELSİN..1 SN BEKLEMEM
BU YAZIMI HERKES OKUSUN

:devil::devil::devil::devil:TUZAK TUZAK TUZAK TUZAK TUZAK TUZAK TUZAK:devil::devil:

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben pek bişey anlamadım ama arkadaş bizim 1 mbs sınırsıza karışmasınlar da, ne b*k yerlerse yesinler

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
80Gb Hardiskim var 2 Mbit internetim var Kota'da 200Gb dan aşağı yaptığımı hatırlamıyorum.. 8MB'it sınırsız internetim olsa gidip 2 terabaytlık Hard disk alırım :devil:
200gb download yaptğım halde günün 5 saati internet hızım 20 kb'a düşüyor Gece düzeliyor aradığımda santrale uzaklığı bahane ediyorlar.. Sanki ev gece santrale yaklaşıyor :angry: Santrale uzak dedikleri yerde istanbulun göbeğinde oturuyorum Allahdan korkmaz herifler..
Ttnet'i 15 kere arıza kaydı verdim yapmadılar adam artık benim arıza kaydımı bile almıyor bu sorunu daha önce bildirmişsiniz diyip kapatıyorlar..
Sorun kesinlikle bende değil Binanın internet kutusunu sıfır alıp takdım. Modem'e ulaşan kablonun en kalitelisini hiç kıvrılma olmadan sorunsuz bağladım..Bilgisayara En güzel şekilde format attım aynı..:turned:

deli rüzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artık ttnet nereden daha iyi sömürsek diye tüketiye farklı optimal sunuyor.
Çoğu insanımızda aa bakın ttnet indirim yapmış., su hıza çıkartmıslar artık sınıırımızı diyorlar ama analitik düşününce ttnetin maskesinin iç yüzünü görüyoruz. ama sanmıyorum şurada en fazla 2 yıl bırakın 3GP yi 4GP teknolojisi gelecek,o zaman çok merak ediyorum ttnet ne yapacak? :D

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 3 küsurluk ÖTV indirimi devlet zoruyla uygulandı, Telekom nasıl yaparımda bu indirimi geri alırım hesabında.

Birkaç gün önce TTNET görevlisi beni aradı, kampanyalarını anlattı, işte TTNET MÜZİK, GÜVENLİK, WIFI gibi seçenekler size sunuyoruz, gelin sizin TTNET ücretinizi 26,81 'den 29 TL 'ye çıkaralım dedi, bende hayır dedim. Çünkü; sizin verdiğiniz güvenlik programından daha iyisine sahibim, müzik arşivim var ve Wifi'ye ihtiyacımda yok, bu sebeple sakın ola devletin bana sunduğu ÖTV indirimine elinizi sürmeyin, dedim. Adam da telefonu kapattı.

İşte arkadaşlar gördüğünüz gibi Telekom'un amacı 3 küsurluk ÖTV indirimini geri almak. Gerisi hikâye...

8 Mbps internet hızı sunsalar bile ençok % 20'sini kullanabiliyoruz. Birde 15 GB download sınırlaması getirmelerine Adil Kullanım diye açıklama sunmuşlar, ancak bunun adını teknik alt yapımız müsait değil, şeklinde açıklama sunsalardı, daha gerçekçi olurdu.

Ya Rabbim bana sabır nasip eyle.. Ya bizim çeyreğimiz olmayacak Yunanistan bile 45 Mbps interneti 25 TL gibi bir fiyata sunuyor, Bulgaristan yanı başımızda o bile bizden çok iyi...

Ya bu kazıkçı, zihniyetten ne zaman vazgeçecekler.. Vatandaşı kaz görüp, yolma hesabından ne zaman bıkacaklar.

KAZIKÇI TELEKOM

1134044956hirsiz2.jpg

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben bu telekomu anlamıyorum iki adet adsl bağlantı hattım var biri burada diğer yaylada biri kotalı biri kotasız ama nedense kotalı net bağlatacağımda bana 2 yıl boyunca iptal edemezsin diye bir sözleşme sundular şimdide fiyatları düşürüyorlar bi iş var ama anlamadım

Suvari34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eskiden bir ATA Sözü vardı GİT DERDİNİ MARKO PAŞAYA ANLAT gibi artık bu söylem bile geçerliliğini yitirdi şimdi gidin derdinizi Paul Doany anlatın,

Sürekli her yerde her zaman Avrupa da Avrupalının kullanıdığı İnternetten Hızından Ucuzluğunda gıpta ile söz eder dururuz.

Acaba bu Paul Doany efendi bu fiyatları kendi ülkesinde uygulasa neler olurdu acaba merak ettim doğrusu

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
beyler tek çıkış yolumuz quicknet fiberoptik kablo.....inşallah buralara gelir.TTNET BU YENİ TARİFELER İLE TUZAĞA DÜŞÜRECEK..KESİNLİKLE VATANDAŞI DÜŞÜNMÜYOR,,,EGOİST

ümit yaşar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TT o kadar zeki bir reklam yolu seçmişki bilincsiz müşteri 8mbps görünce TT ne güzel yapmış bakın hızımız 8 katına çıktı diyecektir . Halbuki TT 8 mbps ulaştıramayacağını kendiside biliyor . Ayrıca Hürriyet'in sitesinde Erem Demircan'ın açıklamasında ''sınırsız kota seçeneğinin ise isminden anlaşılacağı gibi sınırsız olmadığını, kullanıcılar tarafından suistimalini engellemek için aylık 15 GB'lık bir kota ile sınırlandırıldığını da açıkladı'' Bu kadar basit adı sınırsız ama 15 gb indirdikten sonra hız 56 k ile bağlandığımız günlere dönücek nerdeyse .

deli rüzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
The Daily Telegraph gazetesinde yayınlanan bir haberin doğruluğuna dayanarak Turkiye'de internetin pahali olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum, ancak durumun bu kadar kötü olduğunu hiç düşünmemiştim.

Avrupa da en pahali (en yakın rakibe bile 2 kat fark atmışız) internet kullanıcılarıymışız. Demek ki neymiş? Bizde teknoloji konusunda birinci olabiliyormuşuz. Sondan da olsa.

Rank ----- Country ----- Ave montly price

1 ---------- Sweden ------------ £ 0.32
2 ---------- France ------------- £ 0.83
3 ---------- Finland ------------- £ 1.41
4 ---------- Italy --------------- £ 1.71
5 ---------- Norway ------------ £ 2.05
6 ---------- Holland ------------ £ 2.19
7 ---------- Denmark ----------- £ 2.50
8 ---------- Iceland ------------ £ 2.54
9-- -------- Germany ----------- £ 2.64
10 -------- Austria ----------- £ 3.04
11 -------- Belgium ----------- £ 3.40
12 -------- UK --------------- £ 5.60
13 -------- Portugal ---------- £ 5.84
14 -------- Spain ------------ £ 6.33
15 -------- Poland ----------- £ 6.60
16 -------- Ireland ----------- £ 7.02
17 -------- Luxembourg ------ £ 9.39
18 -------- Switzerland ------ £ 11.03
19 -------- Czech Rep. ------ £ 12.25
20 -------- Hungary --------- £ 24.48
21 -------- Slovakia --------- £ 25.48
22 -------- Turkey ---------- £ 58.82

darbeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nezaman amerikan yalakası iktidarımız özelleştirmekten vazgeçerse ozaman oda olur bakınız o saydınız ülkelerin telekomları devlete ait bu arada japonyada 1 GB SINIRSIZ İNTERNET 60 LİRA !!!!!!!!!!!

deli rüzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada japonyada 1 GB SINIRSIZ İNTERNET 60 LİRA !!!!!!!!!!!

Süpersin. 1 GB :D
Biz o rakamı anca 100 yıl sonra görürüz burada. Yine halen yer altında fiber kablolarla uğraşırız, ptt elemanları maaş alamaz, kabloları keser, vay vay, yazık halimize.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
ulen 3g piyasa bir çıksın ilk işim ttnet kurtulmak olacak :D