• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lider Beşiktaş, Sivas'da büyük hüsran

amesfa

Dekan
Emektar
Lider Beşiktaş, Sivas'da büyük hüsran

Süper Lig'de sezonun son haftaları görülmemiş bir çekişmeye sahne oldu. Beşiktaş haftalar sonra liderliğe yükseldi.

Süper Lig'de nefesleri kesecek 8 maç. Ligin dibinde ve tepesinde inanılmaz bir heyecan yaşanıyor.

Sivas ve Beşiktaş şampiyonluk için mücadele ederken Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursaspor UEFA için şansının zorluyor..

MAÇLARDA ŞUAN İKİNCİ YARILAR OYNANIYOR...

Sivasspor-İstanbul BŞB: 1-2 (Dk. 8-Dk 17 Gökhan75. Tum ) (MAÇ BİTTİ)

Gençlerbirliği-Hacettepespor: 3-1 (14.-26 Dk. Mustafa 63. Dakika Tozo) (MAÇ BİTTİ)

Ankaraspor-Beşiktaş: 1-4(Dakika 29 Holosko 62 dk. Ediz 61 İbrahim toroman Dk. 88 Bobo 90 Tello) (MAÇ BİTTİ)

Fenerbahçe-Denizlispor: 1-0 (62 Guiza (MAÇ BİTTİ)

Galatasaray-Ankaragücü: 1-0 (13. dk Baros (p) (MAÇ BİTTİ)

Kocaelispor-Trabzonspor: 1-3 ( Dk 23 Umut -Dk. 44 Gökhan Dk. 65 90-3 Alanzinho) (MAÇ BİTTİ)

Bursaspor-Konyaspor: 3-0 (61 Sercan 80. Dk. Dk.Gökhan ) (Maç bitti)

Eskişehirspor-Antalyaspor: 2-0 (Dk. 36-50 Batuhan Karadeniz) (MAÇ BİTTİ)

Kaynak

Beşiktaşa şimdiden ŞAMPİYON diyelim artık...
Bir GS lı olarak tebrikler KARTAL:D:D:D
GS:F:F:FBJK

Beşiktaşımız lider oldu bi yana holosko gol attıığı için ayrıca çok sevindim

inş bakalım ama belli olmaz

Evet maç nasıl 90 dakika ise ligin daha sona gelmedik hiçbirşey bitmiş değil.

*******(`'·.¸ (`'·.¸*¤* ¸.·'´) ¸.·'´)*******
*******=------♥ beşiktaşşş ♥-----=*******
*******(¸.·'´ (¸.·'´*¤* `'·.¸) `'·.¸)*******

wala ben zaferin sivasın hakkı olduğuna inananlardanım
Beşiktaşın başarısını gölgelemek istemem ama sangi sivasın başarısını istemeyenler devreye girmiş gibi. Gizli bir el sivasa dur demiş beliktaşa ise yürü ya kulum demiş gibi.........

Anlaşılan Beşiktaşı bir daha yenecez çarşamba günü:D

Beşiktaşın başarısını gölgelemek istemem ama sangi sivasın başarısını istemeyenler devreye girmiş gibi. Gizli bir el sivasa dur demiş beliktaşa ise yürü ya kulum demiş gibi.........

Orda dur işte...
Çarşamba günü TÜRKİYE kupasında oynayacaksınız...
Yani TÜRKİYE CUMHURİYETİ kupası...
O kupayı başka cumhuriyetlere kaptırmazlar...
Türkiye Cumhuriyeti takımları alır o kupayı...
Değil Beşiktaş Pendik olsa size kaptırmaz o kupayı takar çelmeyi size...

Orda dur işte...
Çarşamba günü TÜRKİYE kupasında oynayacaksınız...
Yani TÜRKİYE CUMHURİYETİ kupası...
O kupayı başka cumhuriyetlere kaptırmazlar...
Türkiye Cumhuriyeti takımları alır o kupayı...
Değil Beşiktaş Pendik olsa size kaptırmaz o kupayı takar çelmeyi size...
konuyu güzel dile getirmişsin kardeşim tebrik ederim. bölücü ve askere gitmemiş azizin takımına yok kupa mupa

O gizli el,kale direkleri :D.Sivas kale direklerini geçemedi bu hafta.

sivassporlu değilim ama bugün kü mağlubiyeti kadar ligimizde hiç bir mağlubiyete üzülmemiştim:(

Sivas çok gol kaçırmış ama birde çok gereksizce sert top oynamış.

geçin şu işleri ya dünya dursa beşiktaşın korunduğuna inanmam nedense en sevilmeyen biziz

Geçen Senede Böyle olmuştu son Haftalarda sivas yine macı vermişti.Bu yüzden gizli elin varlığında ısrarlıyım::D

Bu Arada Fener Türk Takımı değil Diyenlere Bir çift lafım olacak: Canınız cehenneme Dostum:razz:(Şaka:D)

bence aziz yıldırım demirören anlaştılar geçenki yemekte dikkat çekmesin diye ligdede kupadada yenilcek fenere beşiktaş ama şampiyon bjk olcak çünkü bülentinde mecnununda fenerin adamı oldugunu bilmeyen yok

ben sivas icin uzuldum ya daha onceki senelerde gaziantepde bu sekil olmustu neden buraya kadar getirip birakırlar anlamıyorum

İBB çalışıyor şampiyon beşiktaş........

Bu taraftar arkanızda her zaman...!!1

ssivass iicn uzuldum ama biyandanda bulent uyguna iyi oluyo o adamı hic sevmiyorum (kendi sahsi gorusum) doneklik yapıyo bi dedigi bi dedini tutmuyo