• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lig'de son durum! Şampiyon kim olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şampiyon kim olur?

• Beşiktaş

Oy: 35 70.0%
  • Sivasspor

Oy: 10 20.0%
  • Trabzonspor

Oy: 5 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
zwlvu8.jpg

nqd1s6.jpg

32. Hafta
5nlxg1.jpg

33. Hafta
1zy96dw.jpg

34. Hafta
6hq1py.jpg

Anket haftalık düzenlenecektir...

Zirveye Kartal uçuşu: 1-4

Turkcell Süper Lig'de yeni lider Beşiktaş! Sivasspor'un mağlup olduğu haftada Beşiktaş deplasmanda, Ankaraspor'u 4-1 mağlup etti ve ligin bitimine üç hafta kala liderlik koltuğuna oturdu. Yeni Kent ASAŞ Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada siyah-beyazlıların golleri 29. Holosko, 71. dakikada İbrahim Toraman, 88. dakikada Bobo ve 90. dakikada Tello'dan gelirken, Ankaraspor'un tek golü 61. dakikada Ediz'den geldi. Beşiktaş bu galibiyetle puanını 62'ye yükselterek liderliği ele geçirirken, Ankaraspor 40 puanda kaldı.

Sivasspor'u yakaladılar: 1-3

Turkcell Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında Trazonspor deplasmanda Kocaelispor'u 3-1'lik skorla mağlup etti.İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynanan karşılaşmada Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller 23. dakikada Umut Bulut, 44. dakikada Gökhan Ünal ve 90+3. dakikada Alanzinho'dan gelirken ev sahibi ekip Kocaelispor'un golünü 61. dakikada Hamza kaydetti.

Trabzon zirveye 'ÖZEN'iyor

Şampiyonluk yarışını geriden takip eden Trabzonspor, yeni hocası Ahmet Özen ile çıktığı ikinci maçta da Kocaelispor engelini 3-1'lik galibiyetle geçerek şansını son 3 haftaya taşımayı başardı. karadeniz ekibi, Sivas'ın da kaybetmesiyle zirvedeki ikiliye biraz daha yaklaştı.

Küme düymesi neredeyse kesinleşen Kocaelispor karşısında 23. dakikada Umut ile öne geçen Trabzonspor, 44'te Gökhan ile farkı ikiye çıkardı. İkinci yarının ilk dakikalarında Hamza farkı bire indirdi ama son dakikada Alanzinho ile bir gol daha bulan Trabzon maçı 3-1 kazanarak puanını 59'a çıkardı. Sivas'ın kaybetmesiyle kırmızı beyazlılarla arasındaki puan farkını 1'e indirdi ve en azından Şampiyonlar Ligi yolunda önemli bir fırsat yakaladı.​

Baros'un tek golü yetti: 1-0

Turkcell Süper Lig'de 31. Hafta mücadelesinde Galatasaray cezası nedeniyle Kayseri'de oynadığı karşılaşmada Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Kayseri Kadir Has Stadı'nda ilk yarısı da sarı-kırmızılıların 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Galatasaray'a galibiyeti getiren gol 13. dakikada penaltıdan Baros'tan geldi. Maça hızlı başlayan ve ilk yarıda göze hoş gelen bir futbol sergileyen Galatasaray, maçın sonlarında stres yaşasa da çok önemli üç puanı hanesine yazdırmayı bildi.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 55'e yükseltirken, Ankaragücü 36 puanda kaldı.

F.Bahçe hesabı kapattı

Turkcell Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu'ndaki konuğu Denizlispor'du. Fenerbahçe maçı 1-0 kazanarak kupa finali öncesi moral buldu.Fenerbahçe'yi galibiyete ise 63. dakikada attığı harika gol ile İspanyol golcü Daniel Güiza taşıdı. Güiza geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisinde İnönü'de de güzel bir gol kaydetmişti ve performansıyla yükselişte olduğunu bir kez daha gösterdi.

Ev sahibi ekip puanını 54 yaparken, ligden kalma mücadelesi veren Denizlispor 35 puanda kaldı. Ateş hattına geriledi. Fenerbahçe iki yıl önce ligde şampiyonluğu son haftada Denizlispor deplasmanında bırakmıştı ve sarı-lacivertli taraftarların başka anlamlar yüklediği bu karşılaşmayı galibiyetle kapatan takım F.Bahçe oldu.

Beşiktaş emin adımlarla şampiyonluğa gidiyor :D

Bu hafta Beşiktaş diyorum. :D

bjk olur umarım...sivas olmasında kim olursa olsun

Ne lig be.Daha düne kadar Trabzon diğer takımlar adı altında seçeneklere giriyordu:)

Şu görüldüki Sivas baskıya dayanamıyor.

2 haftada 6 puan kaybedilir mi ya?

Şampiyonluk bu kadar yakınken.

Aslında lig sakat...
Haftaya tablo değişmez...

Beşiktaş 65 olur...
Sivas 63 olur
Öteki hafta Beşiktaş GS ye yenilir... ( Bir Beşiktaşlı olarak bu sene üst takımların hepsine puan kaybettik :angry: )
Sivas olur 66
Beşiktaş olur 65

Diğer hafta GS Sivas a yatar mı?
GS Sivasa yatarsa Sivas şampiyon...
GS GS gibi oynarsa Beşiktaş Şampiyon...

Galatasaray İnönü'de Beşiktaş'ı yensin şampiyon Trabzonspor olur. Yazın bunu bir köşeye.

İkili averajda Trabzon Beşiktaş'ın üstünde.

Son hafta Sivas'ı yenersek Trabzon'un şampiyonluğu hiç de mucize olmaz.

ikili averajda 2 side berabere ise genel averaja bakılıyor az önce rıdvan dilmen söyledi

Galatasaray İnönü'de Beşiktaş'ı yensin şampiyon Trabzonspor olur. Yazın bunu bir köşeye.

İkili averajda Trabzon Beşiktaş'ın üstünde.

Son hafta Sivas'ı yenersek Trabzon'un şampiyonluğu hiç de mucize olmaz.
Açıkçası bu saydığın 3 takım içinde Trabzon'un şampiyon olmasını isterim.2003-2004 sezonunda, sondan bir önceki maç gidip Avni Aker'de Trabzon'u yenerek Fenerbahçe'nin şampiyon olmasına neden olmuştuk.Bu sene de Beşiktaş ve Sivas'ı yenip Trabzon'a olan borcumuzu ödeyelim.Sırf o sene şampiyon olamadıkları için Galatasaray'a kızan Trabzonlular var,onların da gönlünü almış oluruz :D

Aslında lig sakat...
Haftaya tablo değişmez...

Beşiktaş 65 olur...
Sivas 63 olur
Öteki hafta Beşiktaş GS ye yenilir... ( Bir Beşiktaşlı olarak bu sene üst takımların hepsine puan kaybettik :angry: )
Sivas olur 66
Beşiktaş olur 65

Diğer hafta GS Sivas a yatar mı?
GS Sivasa yatarsa Sivas şampiyon...
GS GS gibi oynarsa Beşiktaş Şampiyon...

İyi diyorsunuz da bu nasıl bir beşiktaş'lılıktır anlayamadım ben.
Doğrudur, beşiktaş ilk 6'daki tüm takımlarla yaptığı maçlarda puan kaybetti.
Ancak hangi takım hem genel güç olarak, hem de kadro ve oyun olarak beşiktaş'tan üstün şu anda?
Önce bizler inanalım ki beşiktaşımıza, sonra o godikler çıkıp gs'yi yensinler.

İyi diyorsunuz da bu nasıl bir beşiktaş'lılıktır anlayamadım ben.
Doğrudur, beşiktaş ilk 6'daki tüm takımlarla yaptığı maçlarda puan kaybetti.
Ancak hangi takım hem genel güç olarak, hem de kadro ve oyun olarak beşiktaş'tan üstün şu anda?
Önce bizler inanalım ki beşiktaşımıza, sonra o godikler çıkıp gs'yi yensinler.

Bizden iyi durumda olmadıkları belli zaten olsalar ligde bizden üst sırada olurlardı...
Ancak bir de şöyle bir şey var...
Beşiktaş bir türlü Büyük Takım havasına giremiyor...
Fener karşısında çok net gördük bunu...
Hiç bir iddiası kalmamış fenerin adından korktu Beşiktaşlı oyuncular :angry:
Hem de kendi sahalarında İnönü de...
Beşiktaş bu stresi kaldıramıyor... :ph34r:
Benim inanmam ya da inanmamam mesele değil...
Beşiktaşlı oyuncular Ligin zirvesine ulaştıkları halde kendilerine inanmıyorlar...
BEşiktaş taraftarı elinden geleni fazlasıyla yapıyor...
Demek ki geriye mental açıdan futbolcuları bu strese hazırlayacak ekip kalıyor...
Aslında şu an takımda bu haliyle yani ölüsüyle bir Sergen Yalçın olması lazımdı...
Futbolu bırakmış haliyle bir İlhan Mansız olması lazımdı...
Beşiktaş a ihanet etmiş Tümer olması lazımdı...
Yani karşıdaki takım değil GS FB Real Madrid olsa korkmayacak oyuncular lazımdı...
Yine yenilirsin sorun değil ama korkmazsın tedirgin olmazsın acemice hatalar yapmazsın bunlar Beşiktaş a yakışmıyor...

Yenilmişken eleştiriyi herkes yapar...
Önemli olan liderliğe yükseldiğinde gerçekleri söyleyebilmektir...
Yanılırsam çok mutlu olurum...
Yanılmazsam şok geçirmem şaşırmam... :ph34r:

3 takım da şampiyon olabilir.
Ligimizi ilk defa bu kadar kaliteli görüyorum.
Küme düşme mücadeleleri bile nefes kesiyor. Şu an ligte kaliteli bayağı takım var.

Bence ligde kalite değil heyecan var.

Kim ne derse desin takımlar birbirlerinden kötü durumdalar.

son iki üç sezondur İnönü'de yeniyoruz gsyi bu sezon da yeneriz Beşiktaşımız şampiyon olur...

bence heyecan olması demek birbirlerine yakın olmaları demek. Buda ligin kaliteli olduğunu gösterir bi kaç takım fark atacak diyerleri kendi halinde olcak olsa asıl ozaman kalitesiz olur bence

Beşiktaşlıyız beşiktaşlı anlayamaz kimse bu aşkı.....

kalite yok son haftalarda yumurtanın dayanmasıyla oluşan çekişme var

Trabzon bu sabırsızlık ve vefasızlıkla hiç bişey olamaz...Beşiktaş güven vermiyor..Sivas acemi...Gs çok zor 6.bile olabilir...Fenerbahçe olursa taraftarı bile sevin(e)mez..
Yani anketle değil gayretle olacak bu iş...
Tabi ilk üç dışındaki yorumlar fantezi biraz

Gönlümüz Trabzon'dan yana ama biraz zor gibi duruyor

3 takım da şampiyon olabilir.
Ligimizi ilk defa bu kadar kaliteli görüyorum.
Küme düşme mücadeleleri bile nefes kesiyor. Şu an ligte kaliteli bayağı takım var.
Ligin kaliteli olduğuna katılmıyorum.Kalite olsa şampiyonluğa oynayan takımlar 31 haftada en az 70 puanda olur.Ligdeki kalite düşüşünü anlamanın en iyi yolu Milli Takım ve Avrupa kupalarında oynayan kulüplerimizin durumu.Bu sezon dışarda bir başarı gördün mü?

Bu saatten sonra Beşiktaş diyorum ama Trabzon neden olmasın?!!!

Ligin kaliteli olduğuna katılmıyorum.Kalite olsa şampiyonluğa oynayan takımlar 31 haftada en az 70 puanda olur.Ligdeki kalite düşüşünü anlamanın en iyi yolu Milli Takım ve Avrupa kupalarında oynayan kulüplerimizin durumu.Bu sezon dışarda bir başarı gördün mü?
Bazı takımların cok iyi olması, o dediğiniz puanlara ulaştırıdı.Ama ligde takımların gücleri birbirine daha yakın eskisine göre.
ligde cekişme olabiliyorsa o lig kaliteli olur benim için.
Her hafta sürprizler olması.
kimin hangi maçı yeneceği yada yenileceği belli olmaması.
futbola zevk veren durumlardan biriside budur bence.
Avrupa kupalarına gelince milli takımın durumu ile lig hakkında yorum yapamayız ama Avrupa kupalarındaki takımlarımızın durumu ligin kalitesini belirler.
Bu dediğine katılıyorum.Fakat daha bu yılki ligi baz alırsak takımlar avrupa macerasına başlamadı onun için bilemeyiz :)
Avrupada bizden daha kaliteli ligler var o yüzden avrupada iyi takımlara karşı yeniliyoruz
Benim soylemek istediğim şey diğer yıllara göre daha kaliteli oldu lig.
tabi bu sadece benim görüşüm

Avrupa bence ölçü değil...
Çünkü Avrupa da genelde bizden çok kalitesiz takımlara elendi takımlaımız ve şanssız bir şekilde yenildi... Eğer Takımlarımız avrupa da eleme şeklinde değil de lig şeklinde daha çok maç yapsaydı o zaman Avrupa bir ölçü olabilirdi... Unutmayın futbol bazen de şanstır... Avrupada şansımız yerinde gitmedi takımlarımız elendi...
Bu yaz takımımıza futbolun şansı güldü avrupa şampiyonasında 3. olduk...
Yani avrupa standart değilmiş...

Trabzonun şampiyon olmasını çok istiyorum ama gerçekçi olmak lazım. Zor gözüküyor. Beşiktaşla aynı puanda ligi bitirirsek beşiktaş şampiyon olur. Federasyon sistemi değiştirmiş. İkili averaj olayında deplasmanda atılan fazla gol bir üstünlük sağlamıyor. İki takımın attıkları toplamgol sayısına bakılıyor. O eşitse genel averaja bakılıyor. Oda eşitse daha fazla gol atan, oda eşitse hükmen mağlup olmayan, oda eşitse iki takım maç yapıyor. Geçen sene deplasmanda atılan fazla gol üstünlük sağlıyordu. Bu sene bu şekilde olmuş. Ondan dolayı Beşiktaşın şansını daha yüksek görüyorum. Keşke Trabzon olsa..