Kutsal Damacana 2 İtmen! - Fragman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kutsal Damacana 2 İtmen - Fragman - Vizyon Tarihi 22 Ocak 2010
http://www.youtube.com/watch?v=Q6W4DB-5pWE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=HMcFcxQoskM
[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-snc1/10829/211/22/1221300846351_36524.mp4[/SDNTV3]

medya.php

Kutsal Damacana 2 çekilecek!

Şafak Sezer, önceki yıl seyirciyle buluşan 'Kutsal Damacana' filminin ikincisinde de başrol oynayacak.

Ünlü Hollwood filmlerini ti'ye alan korku gerilim türündeki filmin yapımcılığını yine Şenol Zencir üstlenecek.

İlk filmin 700 bin kişi tarafından izlenmesi ve DVD satışlarının yüksek olması yüzünden devamını çekmeye karar verdiklerini belirten yapımcı Zencir, Şafak Sezer'le el sıkıştıklarının, diğer oyuncular için de görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Şenol Zencir, bu kez filmde kurt adam temasının ti'ye alınacağını belirtti.

KAYNAK

Kanal D'de ekrana gelen Ömür Gedik'in sunduğu Cinemania programı Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Muro'su Mustafa Üstündağ ile Kutsal Damacana 2 - Kurt Adam filminin setinde konuştu.

medya.php

Şafak Sezer ile bu film için daha önceden konuştuğunu ve dostluklarının Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden geldiğini anlatan Mustafa Üstündağ, filmde bir minibüs şoförünü oynadığını söyledi.

Filmin ortasında kurt adam olan Mustafa Üstündağ, "Bir tek kurt adam benim"dedi ve bu rol için sesi üzerinde özel çalışma yaptığını belirtti.

Hollywood'da da kurt adam filmlerinin olmasını "Bizden duymuşlar"diyerek esprili bir şekilde karşılayan Mustafa Üstündağ, Kurt Adam maskesinin yapımı için yüzünden kalıp alındığını ve 2 yıl 2 ay boyunca üzerinde çalışıldığını belirtti. Üstündağ, "Yüzünün hareketlerini kaybetmeyecek bir materyalden olduğunu söylediler. Mimikleri kaybetmeyeceğiz, gözlerde de aksesuar olacak. Galiba 1,5 saat bunun yüzüme yerleştirilmesi" dedi.

KAYNAK

Kurt Adam Muro

8986728.jpg

“Kurtlar Vadisi”nin Muro’su Mustafa Üstündağ, “Kutsal Damacana 2”de izleyici karşısına kurt adam olarak çıkacak.

Kurt adam maskesi, Amerika’da eğitim almış makyözler tarafından aylar süren bir çalışma sonucu hazırlanan Üstündağ, “Etki altında kalmamak için hiçbir kurt adama dönüşme sahnesi izlemedim. ıçimden ne geliyorsa onu yapacağım” diyor.

KAYNAK

medya.php

Kanal D'de ekrana gelen Ömür Gedik'in sunduğu Cinemania programı Şafak Sezer'in Kutsal Damacana 2 - Kurt Adam filminin setine konuk oldu.

İlk filmin başarılı olmasının kendi üzerlerinde bir stres yaratmadığını ifade eden Şafak Sezer, ikinci filmi de aynen ilk film gibi yaptıklarını anlattı.

Kutsal Damacana filminin ilkinin televizyonda da çok izlendiğine vurgu yapan Sezer, filme çocukların da büyük ilgi gösterdiğini vurguladı.

"36 kere, 40 kere izleyenler var" diyerek ilk filmin yarattığı etkiye değinen Sezer, "Normalde korku olması gerekirken, onlar daha çok tutuluyor.

Çocukların izlediğini şuradan biliyorum; Sudem ilk okula başladığı için okula götürüp getiriyorum. 'Kutsal Damacana'daki abi' diyorlar. Sudem'in yaşıtları yani" dedi.

Küçük kızı Sudem'in Kutsal Damacana 2'de rol alacağına değinen Şafak Sezer, kızının da ilk filmden çok etkilendiğini anlattı.

KAYNAK

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Çıksın çıksın :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence de çıksın. Süper film valla. :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bence de çıksın süperdi valla korkuyu komediye taşımışlardı.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İlk filmin 700 bin kişi tarafından izlenmesi ve DVD satışlarının yüksek olması YÜZÜNDEN devamını çekmeye karar....

anlatım bozukluğu olumsuz cümleler için yüzünden kullanılır

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çıksın abi ya birincisi reklamı yapılmadığı için hakettiği kadar izlenmedi.Reklamını iyi yaparlarsa filmde güzel olursa baya izlenir...

İlk filmin 700 bin kişi tarafından izlenmesi ve DVD satışlarının yüksek olması YÜZÜNDEN devamını çekmeye karar....

anlatım bozukluğu olumsuz cümleler için yüzünden kullanılır

Bunun YÜZÜNDEN ikinci filme başladılar lanet olsun:D:D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
İlk filmi seyrettim de ne yazık ki pek birşeye benzemiyor. İkincisinden de birşey beklemiyorum.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Çıksın valla güzel filmlere hasretiz zaten.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
"Ten tene deyicek aga ":D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kalp atacak aga. :D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Korkunç bir Film serisinin Türk Versiyonu olacağa benziyor :)
Ama onlar kadar da başarılılar, Başarılarının devamını dileyelim artık ne yapalım :)
Büyük bir heyecanla bekliyoruz..

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
et ete değecek agaa speşıl layf speşıl layf :)

- abi noldu?
- abi noldu abi noldu ebenin .... oldu git gör ne oldu .... :D:D:D:D:D:D

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
cok güzel olur buda.. 1 gibi.. müthiş.. citroen citroen :DD:D:D:D:D

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
1 nci harikaydı 2 nci de güzel olur inşallah...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O zamanlar papaz değilim. Seyahatteyim. Akıyorum... Nasıl mı akıyorum? Alemlerden alemlere akıyorum... Şelaleler gibi akıyorum...

Velhasıl İngiltere'deyim. Liverpool'dayım. Geremi'nin kahvesindeyim. Paat bir haber geldi kahveye; bu lavuk gene bir yerlere girmiş. Papaz değiliz dedik ama inancımız var, kalbimiz temiz. Atladım gittim. Bir baktım, hepsi bi'çare kalmış; debelenip duruyorlar çekilin bakayım şöyle kenara dedim. Bir de ne göreyim? Gördüm kızı, dayanamadım, aldım elime kutsal suyu, verdim kutsalı, verdim kutsalı, bir sağdan veriyorum, bir soldan veriyorum, arada da haç çıkarttım; sersemlettim p.....gi.

Paaaat!! İnci gibi aldım kızı, tertemiz... Tereyağından kıl çeker gibi..

:D:D:D

mortalblow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çıksın bu filmin serisini yapsınlar ilk filmi izleye izleye ezberledim artık yönetmenden daha iyi kavradım konuyu :))

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
İlk film güzel değildi ki belki ikincisi bişiye benzer belki

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Çıksın tabi yaa. Gitmem ama çıksın :D

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ilk film güzel miydi değil miydi bilemem ama çok eğlendik izlerken. tabi ilk filmi izlerken film hakkında hiçbir fikrimiz yoktu şimdi ise nasıl bir şey olacağı az çok belli. sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Komedi dünyamıza yenilerini katsın:) +

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şafak Sezer, yeni filmi Kutsal Damacana 2-Kurt Adam filminde küçük kızı Sudem'i de oynatacağını söyledi.

medya.php

Kanal D'de ekrana gelen Ömür Gedik'in sunduğu Cinemania programı Şafak Sezer'in Kutsal Damacana 2 - Kurt Adam filminin setine konuk oldu.

İlk filmin başarılı olmasının kendi üzerlerinde bir stres yaratmadığını ifade eden Şafak Sezer, ikinci filmi de aynen ilk film gibi yaptıklarını anlattı.

Kutsal Damacana filminin ilkinin televizyonda da çok izlendiğine vurgu yapan Sezer, filme çocukların da büyük ilgi gösterdiğini vurguladı.

"36 kere, 40 kere izleyenler var" diyerek ilk filmin yarattığı etkiye değinen Sezer, "Normalde korku olması gerekirken, onlar daha çok tutuluyor.

Çocukların izlediğini şuradan biliyorum; Sudem ilk okula başladığı için okula götürüp getiriyorum. 'Kutsal Damacana'daki abi' diyorlar. Sudem'in yaşıtları yani" dedi.

Küçük kızı Sudem'in Kutsal Damacana 2'de rol alacağına değinen Şafak Sezer, kızının da ilk filmden çok etkilendiğini anlattı.

KAYNAK

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bu filme basit diyenler oldu ama milyon liralık arog a beş çeker komiklikte.

Zaten bu şafak sezerin tipi komedi :D

Merakla bekliyorum...

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Amatör kamerayla köşe yaptı :) evet orası doğru..
Diğer yapımlara göre..

Gelsin gelsin..

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Gelsin tabi ya :D
Helal olsun adam yapıyor...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kurt Adam Muro

8986728.jpg

“Kurtlar Vadisi”nin Muro’su Mustafa Üstündağ, “Kutsal Damacana 2”de izleyici karşısına kurt adam olarak çıkacak.

Kurt adam maskesi, Amerika’da eğitim almış makyözler tarafından aylar süren bir çalışma sonucu hazırlanan Üstündağ, “Etki altında kalmamak için hiçbir kurt adama dönüşme sahnesi izlemedim. ıçimden ne geliyorsa onu yapacağım” diyor.

KAYNAK