• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Chelsea: 1-1 :Barcelona (Video)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
[SDNTV2]http://cache05.stormap.sapo.pt/vidstore03/videos/26/b3/40/749745_kRuD3.flv[/SDNTV2]

Maçı bir de Arap spikerin anlatımıyla izleyin. :D

[SDNTV2]http://cache04.stormap.sapo.pt/vidstore04/videos/fc/3e/cf/749777_gCGC7.flv[/SDNTV2]

İlk Maç: Barcelona 0-0 Chelsea

Barcelona Şampiyonlar Ligi'nde finalde Manchester United'ın rakibi oldu.

Manchester United-Barcelona Şampiyonlar Ligi Final karşılaşması 27 Mayıs'ta Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacaktır...

Bu ne hız maç şimdi bitti :D Çok güzel maç oldu açıkçası ama 90+3te gelen gol futbolun ne kadar acımasız bir oyun olduğunu gösterdi :D

zuhaaaaaa

chelsea akıllansın

fark yemediklerine dua etsinler 90 dk defans yap çirkeflik yap, bi de gereksiz kırmızı! Tamponları kalktı zaten maludanın saçları neydi öyle ya

Valla çok kötü oldu son gol ya. :D

Ama hakem çok fenaydı. Chelsea'nin 2 penaltısını vermedi, Barcelonalı oyuncuya haksız bir kırmızı kart çıkardı.

Kupayı ManU alır inşallah.

Bu arada Chelsea mi bugün fark yiyecekti? Pozisyonları bulan Chelsea idi bir kere. :D

verilmeyen penaltıyı haksız verdiği kırmızıya saysın

toureden defans olmaz bu belli oldu kamyon gibi dönemiyo :D

evt chelsea nın o defans anlayışı futbolu soğutuyordu çok iyi oldu

nihahha acayip mutlu oldum ya sanki benim takımım atmış gibi bağırdım

hak edenler çıktı finale

kupa barçanın !

Drogba'nın atamadığı gol çok fenaydı.Hakem cidden felaketti ya adam 2 penaltıyı vermedi sora düzeltmek için barcelona'ya gereksiz kırmızı kart verdi ki bu pozisyon faul bile değildi.Bu arada kupaya barcelona kazanıcak gibi düşünüyorum :D

son dakikalar çok zevkliydi..
chelsea tamam iyi defans yaptıda futbolda azcıkta zevk olmalı..

Rumba de Barcelona :tooth:

chelsea'nin penaltısı verilseydi barcelona oyundan düşerdi.
ayrıca drogba'ya yapılan birçok fual verilmedi.
guardiola iyi kurtardı paçayı. puyol'suz maxwell'siz barcelona'nın defansı kevgire döndü chelsea'nin negatif futboluna rağmen.

bu arada hakem tam bi faciaydı..(2 taraf içinde)

İlahi adalet yerini buldu.Ayağa kalkmayan Chelsea'li olsun :icon_:

Kalktım :)

bu videoları ne zaman ekliyonuz ya son düdük çalıyo AliA iş başında :)

guardiola, hiddinkinin omzuna elini attı filan bence ondan dolayı Allah'ın hikmetiyle barça aldı maçı

Bu arada iki teknik direktörü de kutlamak lazım vallahi. Barcelona golü atmadan önce Guardiola gitti adama sarıldı. Adamlar her yönüyle örnek.

Nerede bizim burada böyle görüntüler. :D

Messi - Ronaldo kapışması izleyecez. Son sözü onlar söyleyecek.

Ayrıca Chelsea seyircisini kutlamak lazım(Aslında tüm Avrupa böyle).Verilmeyen penaltıları olduğunu düşenen bir taraftar,90+3'te golü yemiş ve elenmiş,maç sonu takımlarını alkışlıyorlar.Bizde olsa küfür,kıyamet,sahaya atılan yabancı maddeler,sökülen koltuklar.İnşallah bir gün biz de bu olgunluğa ulaşırız.

Barcelona bana dua etsin.. Maçı kapattım gol oldu.. Bende şens yok.. Ne zaman izlesem gol atamaz :)

Chelsea ye çok üzüldüm bir net penaltısı verilmedi. Dünyada Chelsea kadar şansız bir kulüp yoktur her sene yarı final,final ama bir türlü kupayı alamadılar. Ama bu maçtaki tek hatları bence geri yaslanmalarıydı aynı Beşiktaş golü atıyorlar geri yaslanıyorlar.

HELP..!!
bazı videolar var elimde,onları kesip birleştirmek istiyorum tek video olarak; nereden hangi programı(bedava) indirebilirim..
teşekkürler

iki golde çok güzelmiş maçı kaçırdığıma üzüldüm

Hakem maçı barçaya verdi. Kel kafa

Bu ne hız maç şimdi bitti :D Çok güzel maç oldu açıkçası ama 90+3te gelen gol futbolun ne kadar acımasız bir oyun olduğunu gösterdi :D

tam tersine futbolun bazen adaletli olabileceğini gösterdi. Dakika 10'dan sonra tacı 10 kişi el değiştirip kullanan, topu göğsüne alıp yüzünden sakatlanan kişilere Allah'ın kestiği bir cezaydı.

Vallahi İniesta bir attı Trabzonspor atmış gibi sevindim :)

Emu : golleri gördüysen başka şeye gerek yoktu. Hiddink ne kadar terbiyesiz olduğunu gösterdi.

Pesi : Kırmızı ne kadar haklıydı ?
Alves'e gösterilen kartın en az 3 katı 10 kere chelsea sağbeki tarafından tekrarlandı. Adalet bazen keser.