Otomobil kiralama

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
merhaba arkadaşlar. ben araç kiralıcam ancak fiyatlar hakkında pek bilgim yok .suanda mersindeyim ve daha öncesindede arac kiralamadığım için açıkcası hiç bir fikrim yok ... yardımcı olurmusunuz..model ve yıl olarak fiyatları , bilenler varsa:whistling:

vabeste

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geçen memlekete gitmek için kiralamıştık ws caddy son model günlük 50 ye geldi.tabi 1 hafta kiraladığımız için yoksa günü birlik kiralarsan 60-70 arası ;)
ist.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
cok saol.nette fiyat buldum bi kac tane ama 2 günlük kiralicam.yani fiyatta anlasma yapiliyormu.pazarlik gibi bisey mümkünmüdür bunda

vabeste

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pazarlık tabi mümkün yaparsın sonuçta özel sektör:D anlaşma tabi yapılacak imza atacan öyle kolaymı hemen arabayı kiralamak.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Pazarlık tabi mümkün yaparsın sonuçta özel sektör:D anlaşma tabi yapılacak imza atacan öyle kolaymı hemen arabayı kiralamak.
iyi sevidnim.anlasma falan derken ? kusura bakma hic bi bilgim yok o konuda o yüzden soruyorum.sadece internetten baktım kurallar falan vardıı o kadar biliyorum.onları mı diyorsun.bu arada saqoll yardımcı olduqun icin.

vabeste

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kurallardan kastım imza atıp anlaşma yapıyorsun,adam tabi kendini garantiye almak isteyecektir,ordaki şartları okursun yamuğa gelme,işine gelirse anlaşırsın.ama her yerde imza isterler...iyi geceler..bu arada bende mersinde okuyorum :happy:

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
saol.yardimin icin.mersinde hanqi bölümdesin?

vabeste

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kontrol öğretmenliği ama bu dönem ist.dayım...sen ?

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
ben turizmciyim.turist rehberliqi mezunuyum selcuk üni.suan aöf teyim.10 qün sonrada anntalyada.turizm sezonu baslıyor.

vabeste

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oy oy tatil yapmaya geliriz antalyaya:D neyse ben çıktım sabah erken kalkacağım iyi geceler görüşürüz :turned:

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
ben turizmciyim.turist rehberliqi mezunuyum selcuk üni.suan aöf teyim.10 qün sonrada anntalyada.turizm sezonu baslıyor.

Buyrun gelin Antalya'mız yavaş yavaş kalabalıklaşmaya başladı.
Sanki bu sene biraz geç kaldı gibi. Gelmedi bir türlü yaz...:D

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
iyi geceler kardeşim qörüşürüz.kib.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
senet imzalattıracaklar araç kiralarken senedi aracı teslim edince geri al mutlaka, birde ehliyetinin en az 2 yıllık olması gereikiyor araç kiralayabilmek için veren yerler var bu şartı göz ardı edip ama başın ağrıyabilir dikkat et..

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
senet imzalattıracaklar araç kiralarken senedi aracı teslim edince geri al mutlaka, birde ehliyetinin en az 2 yıllık olması gereikiyor araç kiralayabilmek için veren yerler var bu şartı göz ardı edip ama başın ağrıyabilir dikkat et..
cok saqol.3 yıllık zaten ehliyetim ama direksiyonum iyi diil.onu gelistirmek amaclı alıyorum acıkcası aracıda.ehliyeti aldım sonra devam etmeyince süs olarak kaldi öyle.şimdi mecburi oldu arac kullanmak is konusunda.