Win7 x64 acil yardım

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
sorunum çözülmüştür. herkese teşekkürler

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar biraz önce Win7 x64 indirdim. ISO dosyasını DWD'ye yazdırdım ama boot ekranından çalıştıramadım. NAsıl kurucam ben bunu. Şu an sistemde XP 32 bit var. Uyumsuzluktan dolayı açmadığını biliyorum ama boot ederken Cd'den çalıştır dediğimizde görmesi gerekmez miydi? Yaw dünden beridir indiriyorum çok sinir oldum. acil yardım ederseniz sevinirim:helpsmilie:

Bios'undaki boot siralamasi nedir?
Anakartin model ve markasini ver bakalim konfigurasyonuna.

☻/|sDn|
/▌
/ \

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bios'undaki boot siralamasi nedir?
Anakartin model ve markasini ver bakalim konfigurasyonuna.
HP 6720s Dizüstü. Chipset Intel GMA x3100 Biosta sıralama HDD önce olması lazım bi saniye bir bakayım. olmadı değiştirip tekrar yazarım hemen . saolasın sivasspor

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
HP 6720s Dizüstü. Chipset Intel GMA x3100 Biosta sıralama HDD önce olması lazım bi saniye bir bakayım. olmadı değiştirip tekrar yazarım hemen . saolasın sivasspor

Siralamayi ve siralamayi degistirmeyi biliyorsan 1. siraya DVD'ni al, sisteminde XP kurulu oldugu icin Acilista cd'den yuklemek icin bir tusa basiniz diyebilir.

☻/|sDn|
/▌
/ \

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Siralamayi ve siralamayi degistirmeyi biliyorsan 1. siraya DVD'ni al, sisteminde XP kurulu oldugu icin Acilista cd'den yuklemek icin bir tusa basiniz diyebilir.
tamamdır sivasppor ya. ne kadar dikkatsizim ben bu hataya düşmezdim ama neyse. Laptopun açılışında bana F8 e bastığımda boot seçeneklerini sundu ben de optical disc drive dedim ve kuruluma başladı şu an kuruluyor ben de PC den sana yazıyorum. demekki çok basit şeyler bile gözden kaçabiliyormu. ama daha önce 64bit yüklememiştim. ondan oldu. artık tecrübe ettik. bakalım temiz bir şekilde kurayım da sonrasında Win7 32bit ile 64 bit performanslarını ayrı bir başlık altında paylaşacağım
sevgilerle:icon_:

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Biraz da turkceye dikkat edersen cok daha iyi olacak :D

saolasin = sagolasin

☻/|sDn|
/▌
/ \