Fatih Terim Emre'nin üstünü çizdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
1240385755-terimemre01.jpg

Milli takım teknik direktörü Fatih Terim, F.Bahçli Emre Belözoğlu'nun üstünü çizdi..

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, aralarındaki sıcak ilişki nedeniyle ’manevi evladı’ olarak nitelendirilen Emre Belözoğlu’nu defterden sildi. Terim’in, ikinci İspanya karşılaşması sonrası soyunma odasında kendisine sert cevaplar veren Emre’yi, İbrahim Toraman, Fatih Tekke, Mehmet Topuz , Yıldıray Baştürk gibi ’sakıncalılar’ listesine aldığı ve artık Milli Takım’a çağırmasının zor olduğu iddia edildi.

Ali Sami Yen’de 1-0 yenildiğimiz maç sonrasında soyunma odasında “Aranızda sadece 3 kişiye lafım yok. Arda, Emre Aşık ve Hakan Balta” deyip bu üç futbolcusunu övdükten, sonra diğer oyuncuları tam anlamıyla ’kılıçtan geçiren’ Terim’in, bu sert konuşmasının ardından kendisine yanıt veren Emre Belözoğlu’na çok kızdığı ve o günden bu yana oyuncusuyla hiç konuşmadığı öğrenildi.

KAPTAN DA DEĞİL

Hatırlanacağı gibi Terim, daha önce de “Milli Takım kaptanına yakışmayacak hareketleri” nedeniyle Emre’den kaptanlığı alıp Tuncay’a vermişti. Terim ayrıca Fildişi maçı öncesinde de Emre ile İzmir’de başbaşa görüşme yapıp kendisine çekidüzen vermesini istemişti.

Kaynak

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
en doqru karar..artist bu ya..kemal sunalın bi filmi vardı.. fenere gidiyordu kesseniz kanım sarı lacivert akar diyordu gs ye geliyordu sarı kırmızı akar :D bu da o cinsten işte...ortada futboluda yok zaten fasa fiso..boş adam..1-2 çalım atıyor o kadar

Tabu1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabi çizer , nasıl olsa Fenerbahçe de oynuyo ya ondan...

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne garip bir ülkedeyiz.Emre Belözoğlu herkesin gözü önünde basın tribüne kol hareketi yaptığında(3-0 kazandığımız Macaristan maçında) herhangi bir ceza almadı,ama Signore Terim'e cevap verince çizildi.Demek ki kişisel meseleler,ülke çıkarından önde gidiyor.Keşke Fatih Terim'e biri çıkıp bunu sorabilse.
Tabi çizer , nasıl olsa Fenerbahçe de oynuyo ya ondan...
Madem Fenerbahçe'de oynadığı için çizdi,niye 2008 yazından beri bekledi çizmeyi?Yoksa kestane daha yeni mi pişti :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Terimden beklenmedik bir hareket, yolamı geliyor ne, yoksa dünya kupasına gidememe ve sonrasında olacakların korkusumu sardı sinyor Terimi!

ahtaryus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ama "formunda bir emre" bu takımın çok işine yarar:D

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Az bile.. Bu adamı sınır dışı etmek lazım..

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bencede geç kaldı hoca bu ne emre be oyun yok oyun artistin teki zaten döneklikte eklenince ondan ne beklenir!!!

Tabu1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sence bunla bir alakası var mı yoksa cidden takıma yakışmadığı için mi?
fanatik bakmayın Türk Milli Takımı var ortada...

Fanatiklikle alakası yok bu adam bizim gibi düşünmüyor(milli takım olarak)Hala İspanya maçında işe yaramaz bir Ayhan ı oyuna sürmesine anlam verebiliyosanız haklısınızdır.

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Başkalarını çizip duracağına önce kendini çiz.

Tabu1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne garip bir ülkedeyiz.Emre Belözoğlu herkesin gözü önünde basın tribüne kol hareketi yaptığında(3-0 kazandığımız Macaristan maçında) herhangi bir ceza almadı,ama Signore Terim'e cevap verince çizildi.Demek ki kişisel meseleler,ülke çıkarından önde gidiyor.Keşke Fatih Terim'e biri çıkıp bunu sorabilse.

Madem Fenerbahçe'de oynadığı için çizdi,niye 2008 yazından beri bekledi çizmeyi?Yoksa kestane daha yeni mi pişti :D

Bu adam en başından beri yapıyo bunu dikkatli olursan görebilirsin;)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Birisi de şu Fatih Terimin ismini çizse çok iyi olacak...

Kardeşim Milli Takım bu...
Fatih Terimin Çiftliği değil...
Orada oynayan her oyuncu Fatih Terim için değil TÜRKİYE için oynar...
İbrahim Toraman, Fatih Tekke, Mehmet Topuz , Yıldıray Baştürk
yaw bu adamlar sana gıcık diye ülkeyi mi satacak...
O sahaya çıktıklarında TÜRKİYE için oynarlar...

Zaten Milli Takım da bir Beşiktaş ambargosu var ya nedenini bir türlü çözmedim...
Ya Beşiktaş ın oyuncuları çok dandik?
Ya da bilemeyeceğim...
Yaw Beşiktaş ın 100. yılda şampiyon olduğu sene tüm derbileri kazandığı sene Rakiplerine fark attığ sene bile milli takıma en fazla 2 bilemedin 3 Beşiktaşlı futbolcu çağırılıyordu...

Fatih Terim zaten bir garip...
Nobre yi neden Milli Takıma Çağır mıyor anlamıyorum?
Beşiktaşlı olması dışında ne "eksiği" varsa artık?
Fatih Terim düş artık şu Milli Takımın yakasından...
Orada bir kabadayı bir imparator değil adam akıllı bir Hoca görmek istiyoruz...

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Emre önce kendine çeki düzen versin. Böyle devam ederse futbolculuk hayatı giderecek sönecek.

Tabu1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Zaten Milli Takım da bir Beşiktaş ambargosu var ya nedenini bir türlü çözmedim...
Ya da bilemeyeceğim...
Yaw Beşiktaş ın 100. yılda şampiyon olduğu sene tüm derbileri kazandığı sene Rakiplerine fark attığ sene bile milli takıma en fazla 2 bilemedin 3 Beşiktaşlı futbolcu çağırılıyordu...

Utanmasa zaten sadece Gs li oyuncuları alacak takıma :D

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar,
Türkiye ve benzeri futbol aşkı galeyana gelmiş ülkelerde spor medyasının türlü uydurmasyon haberleri mevcuttur. Her daim sallayabilen, her sene dünyayı transfer eden, direktörü adam kesen döven haberlerle çalkalanır ama bi ... olmaz.
Fenerbahçe taraftarıyım ve Emre'yi severim. Başarılı olamaması başka bir sorun ama takım değiştirdiği için kınanması anlaşılmaz.
Kim daha çok para teklif ettiği için iş değiştirmez?
değiştirmemesi için onu tutacak başka şeyler olmalı.
Takım dediğimiz olay din değildir.
taraftar için takım değiştirmek anlaşılmaz ama profesyonel futbolcu için gayet doğal. Geriye kalan laflar ise tüm futbolculara has bişi. klasik laflar işte. kessen sarı kırmızı, sarı lacivert, siyah beyaz. sallamasyon, taraftarı memnun edecek laflar. tıpkı bu haber gibi...

Tabu1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar,
Türkiye ve benzeri futbol aşkı galeyana gelmiş ülkelerde spor medyasının türlü uydurmasyon haberleri mevcuttur. Her daim sallayabilen, her sene dünyayı transfer eden, direktörü adam kesen döven haberlerle çalkalanır ama bi ... olmaz.
Fenerbahçe taraftarıyım ve Emre'yi severim. Başarılı olamaması başka bir sorun ama takım değiştirdiği için kınanması anlaşılmaz.
Kim daha çok para teklif ettiği için iş değiştirmez?
değiştirmemesi için onu tutacak başka şeyler olmalı.
Takım dediğimiz olay din değildir.
taraftar için takım değiştirmek anlaşılmaz ama profesyonel futbolcu için gayet doğal. Geriye kalan laflar ise tüm futbolculara has bişi. klasik laflar işte. kessen sarı kırmızı, sarı lacivert, siyah beyaz. sallamasyon, taraftarı memnun edecek laflar. tıpkı bu haber gibi...

Aynen sana katılıyorum insanların artık daha geniş düşünmesi gerekir.Profesyonel futbolcu bu insanlar nihayetinde ...

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Çünkü Galatasaraydan Fenerbahçeye geldi değil mi?

:D :D

O cümleyi yazarken sizin şuan yazmış olduğunuz cevaba ilişkin bir düşünce içersinde değildim.

Ben profesyonellik dışı hareketlerinden bahsediyorum.

Bir daha konulara cevap verirken altlarında dipnotlar yazmaya karar verdim. Bakın yoksa böyle durumlar söz konusu olabiliyor :D

fenergin

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ya da bilemeyeceğim...

kesinlikle katılıyorum ben bi fenerbahceli olarak nobreyi milli takımda gormek isterim forvet hatlarında cok sıkıntımız var bence biran once nobre milli takımın formasını giymesi gerekir. Fatih Terim gsli futbolculara diger takım oyuncularından daha cok ıstısmar gosteriyor bu apacık belli

Tabu1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D :D

O cümleyi yazarken sizin şuan yazmış olduğunuz cevaba ilişkin bir düşünce içersinde değildim.

Ben profesyonellik dışı hareketlerinden bahsediyorum.

Bir daha konulara cevap verirken altlarında dipnotlar yazmaya karar verdim. Bakın yoksa böyle durumlar söz konusu olabiliyor :D

O zaman ben yanlış anladım özür dilerim ..:happy:

joker10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çizse ne yazar yav adam zaten oynamak istemiyo :D benden daha az koşuyo sahada kereta

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Vatan'ın haberine göre İspanya’ya Ali Sami Yen Stadı’nda 2-1 kaybettiğimiz maç sonrası soyunma odasında “Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuşmaya başlayan ardından da oyunculara çok ağır eleştiriler getiren Fatih Terim belki de ilk kez tepkiyle karşılaştı.
Hem de hiç beklemediği birinden, adeta pamuklara sararak elinde büyüttüğü Emre Belözoğlu’ndan...
NİHAT’A “Kendini İspanya Kralı mı sanıyorsun?”, Tuncay’a “İspanya’yı mahalle takımı mı sandın?” diye çıkışan Terim Emre Belözoğlu’nu sahada tam konsantrasyonla oynamadığı için eleştirirken “Hocam demek ki sen başka maç izledin” tepkisiyle karşılaştı.
Çok şaşıran Terim sesini yükselterek “Sen beni diğer hocalarla karıştırdın galiba. Ben senin bildiğin hocalardan değilim” diye bağırdı. Herkes tartışmanın bu anda biteceğini düşünürken Emre Belözoğmlu hiç tahmin edilmeyen bir tepki gösterdi....
BUZ GİBİ BİR HAVA ESTİ
“BEN de senin bildiğin oyunculardan değilim” diye çıkış yapan Emre, Ali Sami Yen’in soyunma odasında adeta buz gibi bir hava estirdi. Bu durum karşısında susan Terim hiç cevap vermeden soyunma odasından çıktı. Milli Takım kaynakları bu dakikadan sonra Emre’nin Terim döneminde bir daha ay-yıldızlı formayı giymesinin zor olduğunu belirtiyorlar.
DAHA DERİN SEBEPLER!
OYSA ki Terim en sıkıntılı günlerinde Emre’ye sahip çıkmış, İngiltere’deki ırkçılık suçlamalarında, Macaristan maçı sonrası basın ile girdiği polemikte hep Emre’nin yanında olmuştu. İkilinin yaşadığı gerginliğin altında daha derin sebepler olabileceğini savunan kaynaklar, şu an için bir barışın mümkün olmadığının da altını çiziyorlar.