• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Flaş! Arda Turan PFDK'ya sevk edildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
http://www.youtube.com/watch?v=7z-kf3SerIE
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan'ın başı dertten kurtulmuyor.

Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle 3 maç ceza alan Arda Turan bu kez de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında akredite kartı olmadığı halde soyunma odasına gitmek istemesi ve güvenlik görevlisine fiili müdahalede bulunması nedeniyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Dün yaşanan olay şöyle gelişmişti:

Cezalı olduğu için İstanbul Belediyespor maçını Başkan Adnan Polat ile birlikte VIP tribünden izleyen Arda Turan, maçtan sonra galibiyetten dolayı takım arkadaşlarını kutlamak için soyunma odasına girmek istedi. Ancak soyunma odalarına giden koridorun kapısında bulunan bir güvenlik görevlisi Arda'yı tanımayarak içeri girmesini engelledi.

Bir süre devam eden tartışmalardan sonra itiş-kakışlar yaşandı. Akredite kartı da olmadığı için Arda zor da olsa güvenlik görevlisinden kurtulmayı O'nu iterek başardı ve soyunma odasına gitti.

KAYNAK

Olay anlatıldığı gibiyse bu kez Arda haklı.Videodan değil yazılardan bahsediyorum.

Milli bir futbolcuya akreditasyon kartı soramazsın.

Olay anlatıldığı gibiyse bu kez Arda haklı.Videodan değil yazılardan bahsediyorum.

Milli bir futbolcuya akreditasyon kartı soramazsın.
Video ile yazılanlar arasında bir fark yok.

Adam bir de demez mi sonra bunların kafasını kıracaksın diye Arda için.

kesinlikle sorarlar, bunun milli sporcu olmakla ilgisi yok! kuralla ilgilisi var

2'si de hatalıymış. Çakar ne derse doğru der :D

Bu ülkede çok milli oyuncu var. O Akredite kartları boşuna verilmiyor.

bu çocuğu bir sevemedim gitti ulan sen kimsin adamı itip geçiyorsun o da sonuçta görevli
madem böyle bir kart gerekli kulup yöneticisi devreye girsin eğer kartın yoksa içeri girmene yardımcı olsun görevliyi itip içeriye gitmene hakkın mı var senin havalı

Efendi olacaksın, ne gerek var bunlara ya.Zorla insanları kendinden sogutuyor baska birsey yok..Ceza alırsa da haklı bir ceza olur...

PFDK'ya Sevk Etmek İçin eLinden geLenleri yapıyorlar ! YETER !

Arda'ya ligin sonuna kadar ceza aldırmayı kafaya koymuşlar.Acaba bunun arkasında kimler var? Şampiyon olma ihtimalimiz bile birilerinin üç buçuk atmasına sebep oluyor.Eğer birinin kafasını kırmak gerekirse,o da güvenlik görevlisi.

Ya Sanki vatandaş giriyor Arda turanı tanımıyormusun allah allah :S

Bazı arkadaşlar Milli futbolcu olsa bile kartla girmesi gerkir demiş.

Empati kurun.Siz Türkiyenin 4 büyük takımından birinde oynuyorsunuz tüm dünya sizi tanıyor.Takım arkadaşlarınızın yanına tebrik etmek için gidiyorsunuz ve görevli kart yoksa yassahh diyor..

Ben de olsam o kapıdan içeri girerdim.Ama aynı yolu kullanmazdım.''şş bak kuş geçiyor''derdim.dalardım kapıya:D

Sanki yoldan geçen birisini içeriye koymuyorsun sen. Bir de arkasından nasıl konuşuyor güvenlik. Tövbe yarabbim ya.

Koycan kafayı güvenliğin burnuna öyle geçicen

acaba kafasını gözünü kırıcan diyen güvenlik görevlisine bişey yapılmışmı?

güvenlik görevlisi uçmuş sinema filmi çekiyor havasında 2 tane çakacakmış yok bilmem ne tamamen kameralara oynamış artist. Pfdkda buna ceza verirse diyecek birşey yok yazıklar olsun orda oturup boş yere para alanlara.