SagopaKajmer.org Kapanmıştır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bende az önce rastladım daha önceden sebebini vs bilmiyordum ama kötü bir durum olmuş.
Siteye tıkladığımızda bu metin ile karşılaşılıyor...

bu alan adı satılıktır.
fiyat tekliflerinizi domain@sagopakajmer.org adresine yalnızca mail atınız.
en uygun teklifi veren kişiyle irtibata ge�ilecektir.

Son kez selam ahali,
Bu kez buluşuyoruz diye müjdelemeye gelmedik karşınıza. Piknik de yok. Hayır, bilemediniz; sürpriz de değil…
Gidiyoruz ahali… Neden diye soruyorsunuz; nedenini biz de bilmiyoruz. Gitmemiz gerek…
Aile dedik biz buraya. SagopaKajmer.ORG dedin mi akan suları durdurduk. Farklı görmedik kimseden kendimizi. Mesafe koymadık kimse ile aramıza. Aynı kaptan yemek de yedik, aynı yataklarda da uyuduk. Uykusuz uykusuz çıktık bazen yollara. Kaptık pankartımızı vardık her mesafeye. Çünkü destek olmamız lazımdı, olmalıydık; sonuna kadar da olduk. Sığamadık bazen kabımıza, haykırdık KİMİNE GÖRE FORUM, BİZE GÖRE AİLE! Ama sadece bize göre Aile işte.. Bize göre…
Peki ne bekledik bunların karşılığı olarak?
H i ç b i r ş e y…
Biraz teşekkür, azcık takdir, çokça saygı…
Bu duruma üzülen çok kardeşimiz olacak, biliyoruz. Ama yüzümüze gülüp arkamızdan konuşanlar, ayağımızı kaydırmaya çalışanlar, olmayan şeyleri varmış gibi gösterenler, birin üzerine bin katıp önümüze koyanlar ve onlara inananlar için güzel bir gün. Bu günü onlara hediye ediyoruz. 2 Nisan 2009.
Neyse ahali daha fazla kurcalamanın manası yok; uzun yazıları okumayı sevmiyorsunuz, biliyoruz.
Uzunca zamandır birlikteyiz, sanki doğumdan bu zamana kadar, sanki aynı evde her gün yaşar gibi, sanki ellerimiz hiç ayrılmamış gibi...
Şimdi veda zamanı ailemizin güzel insanları, ayrılık çanları bu sefer bizler için çalıyor, gidiyoruz ama gitmiyoruz. Elbet bir gün Kadıköy iskelesinde, Beyoğlu’nun arka sokaklarında, İzmir'in Karşıyakası’nda, Antalya'nın terminalinde, Maraş'ın Trabzon Caddesinde, Adana da...
Canım ülkemin herhangi bir yerinde elbet karşılaşacağız, yine dostça sarılacağız.

Sevgili arkadaşlar;
Sizler ile birlikte kocaman bir 3 yıl yaşadık. Kimi zaman kırdık, kimi zaman kırıldık, kimi zaman dostça eller uzattık ve bazen de aşkları bulduk.
Hepiniz hakkınızı helal edin, göz nurunuz, el emeğiniz en önemlisi de sevginiz vardı bu sitede.
Neden diye sormayın olur mu? Bazen susmak lazım, bazen konuşmadan da anlamak, anlayabilmek, anlatabilmek lazım.
Kuvvetmira ekibi adına adım attık, yürüdük, yetişemedik koştuk ama yüreğimizin gidebildiği her yerde onlar ile olduk, 81 ilden selam getirdik, can cana yan yana eküri olduk.
Ama artık tükendik...

Hoşçakalın...
SagopaKajmer.ORG Kapanmıştır. yönetimi
Kapatılma nedenini bilen varmı :wassat:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Artık rap yapmıyacaklar herhalde..:)

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Avatara bak ya :D kopmamak elde değil zuhahahahahahahhaa

spybot :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Neden kapanmış acaba :wassat::wassat:

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
son şarkısında (besleme çantam) adresi verdi ya

melankolia.com.tr

dedi tüm dinleyicilerini oraya yönlendirdi ondan olabilirmi ?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bu adamı hiç sevmezdim ama sevenleri de sevmiyorum demiyorum...
ben mi anlayamıyorum şarkıularını yoksa bu adm mı çok hızlı söylüyor bi türlü cevap bulamadım bu sorulara :D

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Kötü oldu ama gitti. :( Güzelde bir açıklama yapmışlar.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
manyak acıtasyon olmuş yaw:D niye ne oldu acaba sagopa rapçisine.ülkenin çok ihtiyacı vardı rape:D

KnUcLeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sagopakajmer.org zaten Sagopa Kajmer'in resmi web sitesi değildi. Melankolia.com.tr 2-2.5 senedir resmi site idi. Ve beslenme çantam adlı şarkıda bu sitenin ismini anması güzel oldu çünkü herkes fan sitelerini resmi site sanarak bazı yalan haberlere inanıyordu. Sagopakajmer.org un kapanması iyi olmuş. Aslında güzel bir siteydi.
Zaten yakında tahminlerime göre tüm fan siteleri kapatılacak..

JuGoLaTe

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sagopanin kendine ait web sitesi oldugunu sanmiyorum.. bir sanatci senede 1000 ytl veremeyecek kadar aciz olamaz hele ki teknoloji devrinde..

KnUcLeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İki mesaj üstte açıklamıştım.

sagopakajmer.org Sagopa Kajmer'in resmi web sitesi değildir.
Sagopa Kajmer ve Kolera'nın aynı zamanda Melankolia Müziğin resmi web sitesi www.melankolia.com.tr'dir.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
sagopakajmer.org u kendi sitesi sanan bazı arkadaşlar direk sagoya yüklenmişler arkadaşlar sagopa kajmer hiç bir yere gitmiyor gidemez çünkü biz bırakmayız onu ayrıca oda bizi bırakmaz yarı yolda

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sagopakajmer.org u kendi sitesi sanan bazı arkadaşlar direk sagoya yüklenmişler arkadaşlar sagopa kajmer hiç bir yere gitmiyor gidemez çünkü biz bırakmayız onu ayrıca oda bizi bırakmaz yarı yolda

şimdi ağlıayacam valla :mrgreen:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
ya bırak şu sagoyu.parçalarından müziği çıkarın da öyle dinleyin bir...bass la massla bu işler olmaz kardeşim.Sagoyu dinleyeceğine git 50 centi in da clubu dinle.bass var onda da:D
Aynı kişiden bahsetmiyoruz heralde yada ben yanlış okuyorum Sagopa Kajmer'in sarkılarının anlamsız oldugunumu söylüyosun

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Rap tarzım değildir ama Sago sayesinde dinliyorum. ;)

Azeroth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sagopa Kajmer şarkılarıyla ve kişiliğiyle beğendiğim biri bu resmi sitesi değilmiş bilmiyordum sizden öğrendim umarım en kısa zamanda tekrar geri dönerler bu arada açıklama da iyiymiş :)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
ıyı olmus ozlemeyız sanırım

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Sitenin açıklaması çok komik. Gerçekten bir acındırma söz konusu. Zaten çoluk çocuğun yapacağı site anca o kadar. Sitenin kapanmasına hiç üzülmedim, gereksiz bir siteydi ve girmiyordum da zaten.

KnUcLeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sahipleri çoluk çocuk değildi fakat bir disiplinsizlik almış başını gidiyordu.
Sago'nın son yazısında siteyi kendisinin kapattırdığını öğrendik:) Tahmin edebiliyorduk da kesin açıklama gelmiş oldu:)
Gereksizliğine bende katılıyorum..

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
mirabeat.com vardı. Sagopa Kajmer'in en hararetli dönemleri. Bileniniz var mı? Ey gidi günler geyiği bilirsin işte. Söylemek istedim.

Raito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sahipleri çoluk çocuk değildi fakat bir disiplinsizlik almış başını gidiyordu.
Sago'nın son yazısında siteyi kendisinin kapattırdığını öğrendik:) Tahmin edebiliyorduk da kesin açıklama gelmiş oldu:)
Gereksizliğine bende katılıyorum..

açıklama nerede acaba? Melankolia'da bulamadım :wheelchair:

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bu adamı anlaya bşilmek için belli bir kapasitede olmak şart anlayamama nedeni budur. Paylaşımları her yerde tek bir site üzerinden yayın yapmasada olur :)

joker10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eskiden bi aralar dinlerdim , konserine gittikten sonra dinlememeye başladım konser tam bir felaketti.