Web Tasarımı için Stajyer Alabilecek Olan Eş, Dost, Akraba Kim Varsa Bi El Atın :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Arkadaşlar Lafı Uzatmayacağım Lise 3. Sınıf Web Tasarım Bölümünde Okuyorum Ve zorunlu staj için Bir Web tasarım şirketi ya da bu işle ilgili bir kurumda staj yapmam gerekiyor, Ankara'da bildiğiniz, tanıdığınız, önerebileceğiniz, seve seve aracılık edip beni işe aldırabileceğiiniz şirket veya kurumlar Var mı :'(

Okulda İlk Web sitesi Bölümü olduğumuz için Öğretmenlerimizin de bize fazla birşey verebildiğini söyleyemem ki ben zaten şuan okuldan ümidi kesmiş kendimi staj yapacağım yerde geliştirmeye adamış durumdayım :turned: :sorry2:

Bildiğim ya da azıcık ucundan bildiğim programlar; Dreamweaver MX2004, Çok iyi derecede olmasa da kendimi iyi geliştirdiğimi düşündüğüm Fireworks 8, Azıcık ucundan Flash 8 Programlama dili olarak Microsoft Visual Studio 2005'i de Kullanabilmekteyim Ayrıca Office 2003 Programlarına'da (Powerpoint, Excel, Word, Access) Hakimim :mrgreen:

Bölümüm Web Tasarım olduğu için Ve Okulumuz İlk kez Web tasarım Öğrencilerini Staja göndereceği için Staj yerleri hakkında fazla bir bilgileri yok :( :sorry2:

Ankara'da yana yakıla Web tasarım alanında Kendimi geliştirebileceğim Bir Staj Yeri Arıyorum :sorry2:

Yardımcı Olacak Arkadaşlara Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum :happy:

Saygılar

İyi Forumlar

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Ben alırdım seni ama malum memur olduğum için şirketi resmiyete dökemiyoz malesef

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ben alırdım seni ama malum memur olduğum için şirketi resmiyete dökemiyoz malesef

Olsun abi yhaa arada bi yere sıkışırım ben kendimi belli etmem :sorry2:
Çok ihtiyacım var bu işe harbiden yhaa :(
İş değil de işte okuldan sıkıştırıyorlar bulacaan lan bulmazsan sen görürsün felan :D
Ben de istiyorum şöyle güzel bi staj yeri olsun, kendimi geliştiriyim biraz orada :(
ama Memleketimizin hali belli :(
Neyse yine de sağol usta :stuart:

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
bunun için okuldan resmi bir yazı al, sonra gir gugıla web tasarım şirketlerini ara ve mail at

Bir soru: biz stajyer yolldağımız okullara para ödüyoruz, sizin okul para ödeyecek mi acaba? Şirketler karşılıksız stajyer alır mı sormak lazım...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
bunun için okuldan resmi bir yazı al, sonra gir gugıla web tasarım şirketlerini ara ve mail at

Bir soru: biz stajyer yolldağımız okullara para ödüyoruz, sizin okul para ödeyecek mi acaba? Şirketler karşılıksız stajyer alır mı sormak lazım...

Usta şimdi bizim iş şöyle olacak ;
Bizim staj yapmamız zorunlu olduğu için bizim bulmamız gerekiyori ve yasalar çerçevesinde de girdiğimiz iş yerinin bize asgari ücretin 3/1'i ücret ödemesi gerekiyor :) okul sadece bizim sigortaları yatırıyor...
Bulduğumuz yer devlet kurumları olursa maaş konusunda fazla bi sorun olmuyor ama özel de işler biraz değişiyor tabii :) Karın tokluğu hesabı mevzuları da oluyo arada :)

msaatci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bizde e stajer bi kız var. senin gibi bi bölümde okuyor. ama web tasarımından anlamıyor. işin ilginç tarafı bizim şirket pc v.s. üzerine çalışıyor. sizinle ilgisi yok ama staj yapıyorlar.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
sdn de yap stajı :mrgreen:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
valla bizde e stajer bi kız var. senin gibi bi bölümde okuyor. ama web tasarımından anlamıyor. işin ilginç tarafı bizim şirket pc v.s. üzerine çalışıyor. sizinle ilgisi yok ama staj yapıyorlar.

Olsun usta o da yeter be :)

sdn de yap stajı :mrgreen:

Ankara da istiyorum be abi :) İstanbul'da olsaydım SDN garantiydi zaten de SDN den daha iyi şirketlerden de teklif geldi aslında :) SDN 2. planda İstanbul'da yani :mrgreen: :D
Ben güzel başkentimiz Ankara'mızdan Arıyorum staj yerini :)

musagultekin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende aynı bölümde okuyodum geçen sene şimdide okuyorum bizde öğle web tasarım yapan bi yer aradık ama yok işte alacak bizi bide başvurduk telekom.vs yerlere şu anda sınıfımda kimse kendi bölümü ile ilgili staj yapmıyo pc başındalar belki ama web tasarım,kod vs. yapamıyo hiç biri bende telekomda telefon arıza yapıyorum yani web tasarım ve telefon arıza ne alaka sen en iiyisi bir pc tamirciye git hem piyasayı öğrenirsin hemde tamir filan ama orlarda genelde özel oldugu için maaş sıkıntısı oluyo yani hiç maaş bile vermiyolar ve hamal gibi çalıştırıyolar. sen en
iyisi ptt,telekom,devlet kurumlarına gir.benden tavsiye

msaatci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla arkadaşlar sizin bölümde sanırım tasarıf v.s. öğretmiyorlar. bizim şirkette var sizin gibi stajerler. takdir alıyorlarmış hep ama tasarım sıfır. tasarımı geç hiçbirşey bilmiyorlar. siz nasıl eğitim alıyorsunuz da takdir alıp web tasarımı yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
mutlaka içinizde bilenler vardır ama en fazla %5 iniz biliyordur.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
valla arkadaşlar sizin bölümde sanırım tasarıf v.s. öğretmiyorlar. bizim şirkette var sizin gibi stajerler. takdir alıyorlarmış hep ama tasarım sıfır. tasarımı geç hiçbirşey bilmiyorlar. siz nasıl eğitim alıyorsunuz da takdir alıp web tasarımı yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
mutlaka içinizde bilenler vardır ama en fazla %5 iniz biliyordur.

Benimm kanaaatim;Bizim sınıfta da bolca bulunan bu arkadaşların tek amacının lise bitirmek ve elinde bir diploma olmasını istemeleri için bu bölümü tercih ettikleridir !

Ama aralarında istisnalar var tabii ;)

Mesela BEN :D :donatello:

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Siz çok geri kalmıssınız yaw ! Bende ankarada okuyorum(lise 3). Visual Studio 2008 üzerinde tam hakimim herşeyi eksiksiz yapıyorum. Ayrıca Fireworks ve Photoshopu da çok çok iyi biliyorum. Dreamweaver 8 i de aynı VS 2008 de olduğu gibi çok hakimim :D Bizim hoca çok hızlı ve iyi anlatıyor! birde staj için çok geçe kalmıssın bence hiç vakit kaybetmeden butun bakanlıkları gez al eline dilekçeni ver her yere! Staj yerlerini yeni yasaya kadar okullar kapanına kadar bulup sözleşme imzalanması gerekiyor yoksa yazın staj yapıp kışın parasız okulda staj yaparsın !!!

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
bana örnek çalışmalarını verir misin

Bulabilirsem göndermeye çalışcaam :)
Biraz dağınık çalışıyorum da :D

Siz çok geri kalmıssınız yaw ! Bende ankarada okuyorum(lise 3). Visual Studio 2008 üzerinde tam hakimim herşeyi eksiksiz yapıyorum. Ayrıca Fireworks ve Photoshopu da çok çok iyi biliyorum. Dreamweaver 8 i de aynı VS 2008 de olduğu gibi çok hakimim :D Bizim hoca çok hızlı ve iyi anlatıyor! birde staj için çok geçe kalmıssın bence hiç vakit kaybetmeden butun bakanlıkları gez al eline dilekçeni ver her yere! Staj yerlerini yeni yasaya kadar okullar kapanına kadar bulup sözleşme imzalanması gerekiyor yoksa yazın staj yapıp kışın parasız okulda staj yaparsın !!!

Anaam yandık :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
dağınık çalışacak birşey yok. oda değil ki bu. pc başındasın. varsa bakalım. iyiyse, işe yarasa şirkete verelim öneriyi.

Ustam aslında şöyle söyliyim elimde şuan öyle büyük çalışmalar yok zaten..
Hazır template'ler alarak çalışıyorum zaten onları da sonradan pek bulamıyorum :mrgreen:
Şuan elimde bi site yok ama işte bi ara şu bedava-sitem den yapmaya kalktım orda da tasarım yapılabilecek pek fazla özellik yok yarıda bıraktım :)

Elimde sunulacak çalışma yok diyyim ben daha iyisi :)

ilk mesajlarımda da belirttiğim gibi zaten okulda fazla bişey vermiyorlar bize, öğrenebildiğimiz kadar öğreniyoruz bize kalmış bişey :)
Ki ben şahsen sınıftaki diğer arkadaşlardan ileride olduğumu düşünüyorum :donatello:

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Dağınık çalışıyom dersen ben çalışmıyorum işte diye anlarım çünkü tek sayfa bi işe yaramaz yarar ama site olmaz :D genelde C de inetpub da veya VS2005 in içindedir dosyaların.

msaatci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dağınık çalışıyom dersen ben çalışmıyorum işte diye anlarım çünkü tek sayfa bi işe yaramaz yarar ama site olmaz :D genelde C de inetpub da veya VS2005 in içindedir dosyaların.

kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana.

bence bu konuda devam etmek istorsan kendini geliştir. dağınık çalışıyorum deme. yok de.
ve yukarıda ki mesajlarda yazdığı gibi eline dilekçeni al devlet kurumlarını v.b. gez.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177

Tamam o zaman itiraaf ediyorum çalışmıyorumm :D :D
O kadar ilerlemedik dedim ben zaten usta :)
Sayfa sayfa, tek tek :) Yani işin özünü kavraya kavraya ilerliyorum :sweatdrop:
Ama kendimi geliştirme isteğimle bu işte gelebileceğim en iyi yere de gelebileceğimi düşünüyorum :)