Beşiktaş: 1-0 :Kayserispor

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
http://www.youtube.com/watch?v=h9ka0KlRzjw
ŞİMŞEK ETKİSİ: 1-0


Turkcell Süper Lig'de 26. Hafta karşılaşmasında Beşiktaş evinde, Kayserispor'u 1-0 mağlup etti ve lider Sivasspor'u takibini sürdürdü. İnönü Stadı'nda ilk yarısı da siyah-beyazlıların 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın tek golü 27. dakikada Yusuf Şimşek'ten geldi. Konuk Kayserispor'da Ali Turan 32. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Beşiktaş çok hızlı başladığı maçta ilk yarıda golü buldu. Golü bulan ve rakibi eksik kalan siyah-beyazlı oyuncular sürekli farkı açabilmek için çabaladı ancak son vuruşlarda etkisiz kaldı. Büyük bölümü Beşiktaş baskısıyla geçen karşılaşmanın 58 dakikasını 10 kişi götüren Kayserispor ise kontra ataklarla beraberliği bulmaya çalıştı ancak çabası yeterli olmadı.

Bu galibiyetle zirve takibini sürderen Beşiktaş puanını 52'ye yükseltirken, Kayserispor 37 puanda kaldı.

GENÇ SERDAR'DAN YUSUF ABİSİNE ASİST...
Beşiktaş'ın 27. dakikada sağ kanattan gelişen atağında Serdar Özkan topla buluştu. Rakibini müthiş bir çalımla geçti, ceza sahasına girmeden ortasını penaltı noktasına doğru yaptı, Yusuf Şimşek bu topa yere inmeden vurdu ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. 1-0.

ALİ TURAN KIZARDI...
Kayserispor, zorlu Beşiktaş deplasmanında 10 kişi kaldı. Maçın 12. dakikasında İbrahim İzülmez'e yaptığı faul sonrasında sarı kartı gören Kayserispor savunmasının önemli isimlerinden Ali Turan, 32. dakikada Fabian Ernst'e yaptığı faul sonrasında önce ikinci sarı kartı ardından da kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.

041238872684.jpg


BOBO İNANILMAZ BİR GOL KAÇIRDI...
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo, 48. dakikada inanılmaz bir golü kaçırdı. Yusuf'un akıl dolu pasıyla Serdar Özkan sağ kanattan topla buluştu, topu geriden bindiren Ernst'in önüne bıraktı. Ernst altı pas üzerinde bekleyen Bobo'ya al da at dercesine bir orta yaptı. Kaleci Souleymanou'yu da geçen topu Bobo boş kale yerine üstten auta gönderdi. Bobo 53. dakikada da bu kez Ekrem'in sağ kanattan yerden verdiği pasta topu ıskaladı ve mutlak bir golü daha kaçırdı. İlk yarıda da önemli fırsatları kaçıran golcü oyuncu taraftarlarını adeta çıldırttı.

CANGELE, ROONEY'E ÖZENDİ...
Beşiktaş - Kayserispor karşılaşmasının 29. dakikasında futbol sahalarında nadir görülen bir pozisyona şahit olundu. Sarı-kırmızılı takımın sağ kanattan kullandığı korneri kullanmak için topun başına Cangele geldi. Arjantinli oyuncu topu çeyrek dairenin dışına itip o noktadan hızla uzaklaştı. Ardından Bilal Aziz bu topu alıp ceza sahasına doğru hareketlendi, tüm oyuncular atışın kullanılıp kullanılmadığını bile anlamadan Bilal Aziz şutunu attı. Kaleci Rüştü'yü geçen topu İbrahim Üzülmez çizgiden çıkarttı. Bu pozisyonun benzerini Manchester United'ın iki yıldızı Rooney ve Ronaldo'da yapmış. Rooney, Ronaldo'ya bıramış, Ronaldo'nun şutu gol olmuştu ancak hakem bu pozisyonda gol kararını vermemişti.

041238872724.jpg


KARTAL SALDIRIYOR...
Beşiktaş maçın başlamasıyla birlikte rakip kaleye akın akın yüklenmeye başladı. Savunmasını orta sahaya kadar çıkartan siyah-beyazlılar özellikle kanatlardan gol için bastırdı. Ernst'in klas ara paslarıyla gol pozisyonlarıyla karşı karşıya kalan Beşiktaş forvetine Kayserispor savunması yerinde müdahaleleriyle ilk dakikalarda gol şansı vermedi. İlerliyen dakikalarda Yusuf ve Serdar Özkan devreye girmeye başladı. Beşiktaş'ın golünde de bu ikili başroldeydi. Siyah-beyazlılar golü bulduktan sonra baskısını biraz azalttı. Ali Turan'ın kırmızı kart görmesiyle rahatlayan Beşiktaş, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Tolunay Kafkas, Ali Turan kırmızı kart görünce 37. dakikada değişikliğe gitmek zorunda kaldı. Aghahowa kenara gelirken, Durmuş oyuna dahil oldu.

KAÇAN KAÇANA...
Beşiktaş ikinci yarıda Kayserispor yarı sahasından neredeyse hiç çıkmadı. Rakibinden bir kişi eksik olan Kayserispor ise Cangele'yle çıktığı kontra ataklarla gol şansını yokladı. Beşiktaş ikinci yarıda sayısız fırsattan yararlanamadı ve tek gollü galibiyete razı oldu.

BEŞİKTAŞ İKİ FİRE VERDİ...
Siyah-beyazlılar, Kayserispor'u mağlup ettiği karşılaşmada iki oyuncusunu kaybetti. Bu maç öncesinde sarı kart sınırında bulunan İbrahim Toraman ve Serdar Özkan birer sarı kart daha görünce cezalı duruma düştü. Bu iki futbolcu da Beşiktaş'ın ligin 27. haftasında Kocaelispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

DELGADO YOK, TELLO YEDEK...
Beşiktaş'ta ülkesinin milli takımından dün dönen Şilili futbolcu Rodrigo Tello, Kayserispor karşısında yedek soyundu. Yol yorgunu Tello'nun yerine ilk 11'de Serdar Özkan görev yaptı. Genç futbolcu, böylece 4 hafta sonra ilk 11'de sahaya çıktı. En son Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmada forma giyen Serdar, daha sonraki 4 karşılaşmada oynamamıştı. Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Yusuf Şimşek, ilk 11'de sahaya çıkarken, henüz sakatlığı geçmeyen Matias Delgado ise 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Siyah-beyazlılarda yedek kulübesinde Hakan, Serdar Kurtuluş, Uğur, Erkan, Tello, Holosko ve Zapotocny yer aldı. Mustafa Denizli ikinci yarıda Serdar, Yusuf ve Bobo'yu kenara alırken, Holosko, Tello ve Uğur İnceman'ı oyuna sürdü.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
8. dakikada Ernst'in ara pasında savunmanın arkasında topla buluşan Bobo, sağ çaprazdan ceza alanına girerken kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak Bobo'nun vuruşunda, kaleci Souleymanou meşin yuvarlağı kornere çeldi.

22. dakikada Bilal Aziz'in soldan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde İbrahim Üzülmez'den seken topu önünde bulan Mehmet Topuz'un şutunda, meşin yuvarlak yan direğe çarparak auta gitti.

27. dakikada Serdar Özkan'ın sağdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Yusuf, meşin yuvarlağı gelişine düzgün bir vuruşla filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

38. dakikada Ernst'in pasıyla ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Nobre'nin dönerek şutunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

40. dakikada Ernst'in sağ çaprazdan sert şutunda, meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.

41. dakikada yine Ernst, meşin yuvarlakla rahat bir şekilde ceza alanına yöneldi. Savunmanın müdahale edemediği Alman oyuncu, ceza yayı üzerinde kaleyi cepheden gördüğü sırada sert vurdu, ancak top yine kalenin yanından auta çıktı.

42. dakikada Ernst'in ara pasında Serdar Özkan'ın atladığı topu Bobo yakaladı. Bobo'nun, rakibinden kurtardıktan sonra kaleye göndermek istediği meşin yuvarlağı kaleci Souleymanou, ayaklarıyla önleyip ardından kontrol edince takımını mutlak bir golden kurtardı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

48. dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında Yusuf'un organizasyonu sonrası Serdar Özkan, sağ çaprazdan ceza alanına girerken daha müsait durumdaki Ernst'e bıraktı. Bu futbolcunun ortasında altı pasta bomboş pozisyonda topla buluşan Bobo, meşin yuvarlağı boş kaleye

göndereceğine kafayla auta attı.

53. dakikada etkili noktalara topları bırakan Yusuf, bu sefer meşin yuvarlağı sağ çaprazdan ceza alanına giren Ekrem'e aktardı. Ekrem'in ortasında altı pasın önünde topla buluşan Bobo, yine kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı auta gönderdi.

55. dakikada Yusuf, sağ tarafta ceza alanına yakın bir yerden kullandığı serbest vuruşta, topu Serdar Özkan'ın önüne bıraktı. Bu futbolcunun sert şutunda, kaleci iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

58. dakikada Turgay'ın sağdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Cangele'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

71. dakikada Cangele'nin sağdan ortasında ceza alanı içinde İbrahim Üzülmez, topu göğsüyle kaleci Rüştü'ye bırakmak istedi. Rüştü, direğin dibinden filelere giden meşin yuvarlağı son anda uzanarak kontrol etti.

82. dakikada Holosko'nun sol çaprazdan şutunda, savunmadan seken topu kaleci Souleymanou kontrol etti.

84. dakikada Cisse'nin ceza alanın önünde şutunda, top üstten auta gitti.

86. dakikada İbrahim Üzülmez'in soldan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Nobre'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yerden sekerek yandan az farkla auta çıktı.

KAYNAK
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,007
Puanları
113
Yaş
40
Oh be yenmişiz :D
 

ZorhaK

Müdavim
Katılım
24 Kasım 2008
Mesajlar
10,757
Reaksiyon puanı
259
Puanları
63
Bobo boş kaleye iki metreden nasıl dışarı atttın offf:S

Neyse sonuçta güzel bir maç sonunda galip geldik..

Ekrem diye de bir yıldızımız oldu..Terimotti artık çağırsın milli takıma..
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,007
Puanları
113
Yaş
40
özet görüntüleri izleyebileceğimiz bi yer var mı arkadaşlar. video koyarsanız süper olur.
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Beşiktaş şampiyonluğa mı koşuyor ne? :D

Şimdilik golün videosu var...
 

Mai Nai

Müdavim
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,627
Reaksiyon puanı
157
Puanları
63
Gs ve fb de puan kaybederse değmeyin keyfimize:happy:
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Nasılsa haftaya biri ya da ikisi kaybedecek. :D
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,007
Puanları
113
Yaş
40
Zevkli maç olmuş. Teşekkürler video için.
 

malatya

Müdavim
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
tebrik ederim Beşiktaşı ama o maçtan önce Polislere yapılanlar hiçte hoş değildi.eline ne geçtiyse attılar yazık Valla.
 

mnalilarry

Asistan
Katılım
28 Ocak 2006
Mesajlar
162
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
polislere yapılanlar hoş değilmiydi arkadaşım sen nerede yaşıyorsun

gazete alıp okumuyorsun al bari resimlere bak dağdaki köpekleri destekleyenlere yapılmayan olay bizlere yapıldı dün

Resim Galerisi
 

amesfa

Müdavim
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,863
Reaksiyon puanı
150
Puanları
63
Kazanmak güzel, istenmeyen olaylar oluştu ama umarım herkes bundan bir ders çıkarır.
 

malatya

Müdavim
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
Ya polisin bize yaptıkları ????

kardeş sonradan gördüm 5 -10 embesilin yüzünden o kadar adam göz yaşartıcı bomba falan attılar..peki siz o 5-10 kişiyi durduramadınızmı..yazık altı üstü maç adam tutmuş stadın dışında meşale yakıyor taşkınlık yapıyor polis napsı.dün görmedinizmi 50 tane kanı bozuk tuttu Urfayı ayaga kaldırdı.polis vurmasın asker vurmasın Valla getirir adamın gözü ününde adamı bile dograr bizim millet..ben bunu demek istiyom..yanlış anlamasın kimse..
 

mnalilarry

Asistan
Katılım
28 Ocak 2006
Mesajlar
162
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
off ya niye bilinmeden yorum yapılırki sanki orada 15 -20 kişi varmış gibi niye 5 kişiye sahip çıkmadınız deniyo en azından 6 bin kişi olduğu söyleniyor sen 5 kişiye sahip çıkmadınız mı diyon Türk polisini tanımıyor musun hiç olayı olan arkadaşın olmadımı bi olay oldumu ilk önce yunus abiler herkesi döüyor sonra kim haksızsa onu bi daha dövüyor burada öyle bi olay yaşandı tabi gücleri yetmedi onca kişiye gazla fln müdahale ettiler
 

besiktask1903

Asistan
Katılım
27 Mart 2009
Mesajlar
272
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
kardeş sonradan gördüm 5 -10 embesilin yüzünden o kadar adam göz yaşartıcı bomba falan attılar..peki siz o 5-10 kişiyi durduramadınızmı..yazık altı üstü maç adam tutmuş stadın dışında meşale yakıyor taşkınlık yapıyor polis napsı.dün görmedinizmi 50 tane kanı bozuk tuttu Urfayı ayaga kaldırdı.polis vurmasın asker vurmasın Valla getirir adamın gözü ününde adamı bile dograr bizim millet..ben bunu demek istiyom..yanlış anlamasın kimse..

Arkadaşım 3-5 embesil diyosun 5000 kişi arasında hangi birine sahip çıkıcaksın ve inan o taşkınlığı çıkartanlarıda kimse tanımıyor.Tribünde hiç görülmemiş insanlar hele ki semtin çoçukları hiç değil.Bizim amacımız şampiyonluk yolunda beşiktaşımıza destek çıkmaktı.Ayrıca 3-5 kişinin yaptığı birşey için beşiktaş taraftarının (ÇARŞI) karalanması çok kötü ve orada polisin uyguladığı güç çok orantısızdı kadınların çocukların önüne sis bombası atıldı.Olayları bizzat yaşayan birisi olarak sadece medyanın lafına inanmayın.Tarafsız medya kalmadı artık ve nedense( Aziz Yıldırım ) hepside bize karşı.Bizzat yaşamış birisi olarak bu kadarını söylüyorum.

SEMT BİZİM
 

mnalilarry

Asistan
Katılım
28 Ocak 2006
Mesajlar
162
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bu arada araya 3-5 kişilik karışmış bi grupta yok polisin durduk yere biber gazı attığı haliyle bizimkilerin can havliyle olay çıkardığı ortaya çıktı o değilde beni en çok düşündüren polisin biber gazından kaçan insanlara dolmabahçe sarayındaki askerlerin silah uzatması oldu sadece uzatmakla kalmayıp emniyetilerini çekip ateş pozisyonuna geçmeleri oldu

YAKARIZ BU GEZEGENİ YAKARIZZ

semttiyaktk.jpg
 
Üst