Bir onceki Doçent basliginda olanlarin tekrarlanmamasi umuduyla diyerek baslayalim.
Evet,
Maraton devam ediyor ve yine kullanici seviyemiz Profesör olmus,
Peki bu bir rutbemi?
Degil.
Bir faydasi var mi?
Bilinen yok
O halde niye surekli baslik aciyorum her seviyede?
Bu sureci yeni katilan uyelerle paylasmak icin.
Altinda baska anlam arayan olmazsa zaten anlamini buluyor basliklar.
Nedir bu tilkiler?
En meshur dordu...
Aslinda sadece yeni gelen uyecik arkadaslara bu seviye yukselmelerini gostermekten baska amaci yok.
Hosuna gitmeyen okumaz, forum kurallarina aykiri goren Sikayet eder, begenmeyen yine begenmez ama bunu igneli yorumlarla degil normal sekilde yazarsak tartisma olusmaz.
Yeni gelen butun arkadaslara nice nice Asistanliklar, Doçentlikler, Profesör'lukler diliyor, katilmak isteyenlere korkmayin bu forum tam size gore diyor, Moderator ve Admin amcalara selam ederekten bitiriyorum.:mrgreen:
Katilan butun uyeciklerin kalici ve faydali falan olmasi dilegiyle :mrgreen:
Armut nasil olgunlasmadan dusmez ise, kedilerde miyavlamadan agaca cikamaz.
:turned:
Yeni katilan uyeleri Kanada'nin yaptigi fok katliamini protesto etmeye davet etmeyide ihmal etmeyelim, buradan...
Evet,
Maraton devam ediyor ve yine kullanici seviyemiz Profesör olmus,
Peki bu bir rutbemi?
Degil.
Bir faydasi var mi?
Bilinen yok

O halde niye surekli baslik aciyorum her seviyede?
Bu sureci yeni katilan uyelerle paylasmak icin.
Altinda baska anlam arayan olmazsa zaten anlamini buluyor basliklar.
Nedir bu tilkiler?
En meshur dordu...
- Kimi sevindirik oldu demeye kalkiyor.
- Kimisi hava atmak gibi goruyor.
- Kimisi forum kirliligi olarak nitelendiriyor.
- Bazilari hepten yaratici...
Aslinda sadece yeni gelen uyecik arkadaslara bu seviye yukselmelerini gostermekten baska amaci yok.
Hosuna gitmeyen okumaz, forum kurallarina aykiri goren Sikayet eder, begenmeyen yine begenmez ama bunu igneli yorumlarla degil normal sekilde yazarsak tartisma olusmaz.
Yeni gelen butun arkadaslara nice nice Asistanliklar, Doçentlikler, Profesör'lukler diliyor, katilmak isteyenlere korkmayin bu forum tam size gore diyor, Moderator ve Admin amcalara selam ederekten bitiriyorum.:mrgreen:
Katilan butun uyeciklerin kalici ve faydali falan olmasi dilegiyle :mrgreen:
Armut nasil olgunlasmadan dusmez ise, kedilerde miyavlamadan agaca cikamaz.
:turned:
Yeni katilan uyeleri Kanada'nin yaptigi fok katliamini protesto etmeye davet etmeyide ihmal etmeyelim, buradan...