Türk_6445
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Merhaba, iyi sosyaller.
18 yaşındayım. Meslek lisesi Makine Teknolojisi / Bakım Onarım mezunuyum ve şu anda aynı alanda ön lisans Makine eğitimi alıyorum. 1. yarıyılım tamamlandı.
Lise eğitimim ve staj sürecimde ağır şartlarda çalışarak işin pratiğini öğrenme fırsatım oldu.
Bu süreçte;
El tesviyesi
Torna, freze, vargel
Argon, gaz altı, demir ve krom kaynağı
Metal kesme ve biçimlendirme
Temel düzeyde su tesisatı
gibi alanlarda aktif olarak çalıştım.
Üniversitede ise işin daha çok teknik ve teorik tarafına odaklanıyorum. Şu anda;
AutoCAD
CNC
Malzeme bilgisi
Hidrolik ve pnömatik
Bu gibi derslerli ve dahasını alıyorum ve bunları günlük hayatta da geliştirmeye devam ediyorum.
İngilizcem şu an temel seviyede, ancak düzenli olarak geliştirme sürecindeyim.
Hedefim; Amerika’da küçük, ormanlık/dağlık bir kasabada, küçük ölçekli bir bakım-onarım atölyesinde veya makine imalat fabrikasında çalışmak. Uzun vadede maddi olarak güçlenip kendi makine bakım-onarım atölyemi açmak istiyorum.
Bu süreçte:
Çalışma izni
Kalıcı oturum (Green Card vb.)
Gerekli mesleki ve yasal izinler
konularında nasıl bir yol izlemem gerektiği, ayrıca eksik gördüğünüz veya eklememi önerdiğiniz noktalar hakkında görüşlerinizi rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
18 yaşındayım. Meslek lisesi Makine Teknolojisi / Bakım Onarım mezunuyum ve şu anda aynı alanda ön lisans Makine eğitimi alıyorum. 1. yarıyılım tamamlandı.
Lise eğitimim ve staj sürecimde ağır şartlarda çalışarak işin pratiğini öğrenme fırsatım oldu.
Bu süreçte;
El tesviyesi
Torna, freze, vargel
Argon, gaz altı, demir ve krom kaynağı
Metal kesme ve biçimlendirme
Temel düzeyde su tesisatı
gibi alanlarda aktif olarak çalıştım.
Üniversitede ise işin daha çok teknik ve teorik tarafına odaklanıyorum. Şu anda;
AutoCAD
CNC
Malzeme bilgisi
Hidrolik ve pnömatik
Bu gibi derslerli ve dahasını alıyorum ve bunları günlük hayatta da geliştirmeye devam ediyorum.
İngilizcem şu an temel seviyede, ancak düzenli olarak geliştirme sürecindeyim.
Hedefim; Amerika’da küçük, ormanlık/dağlık bir kasabada, küçük ölçekli bir bakım-onarım atölyesinde veya makine imalat fabrikasında çalışmak. Uzun vadede maddi olarak güçlenip kendi makine bakım-onarım atölyemi açmak istiyorum.
Bu süreçte:
Çalışma izni
Kalıcı oturum (Green Card vb.)
Gerekli mesleki ve yasal izinler
konularında nasıl bir yol izlemem gerektiği, ayrıca eksik gördüğünüz veya eklememi önerdiğiniz noktalar hakkında görüşlerinizi rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.