• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Vatanını seviyosan izle

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bu paylaşılmıştı ama her izleyişimde kanım donuyor deliriyor insan bu adiler hesap verecekleri zaman geldiğinde acıyan ...... olsun.

Bunlar sadece pkk değil yüzlerini öyle gizleyenler malum örgütlerdir.

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu paylaşılmıştı ama her izleyişimde kanım donuyor deliriyor insan bu adiler hesap verecekleri zaman geldiğinde acıyan ...... olsun.

bunlar hizmeti haketmiyor.vergilerimizle hala oralara hizmet veriyolar .ben bi akp li olarak bu hükümete lanet ediyorum yazıklar olsun.hala taviz veriyolar ne deyim

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bugün ben vermistim neden isledigin videou tekrar upload ediosun anlamiyorum.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
bunlar hizmeti haketmiyor.vergilerimizle hala oralara hizmet veriyolar .ben bi akp li olarak bu hükümete lanet ediyorum yazıklar olsun.hala taviz veriyolar ne deyim

Her nekadar videodakilere ve yandaşlarına lanet yağdırsam bile...

Senin bu yorumuna dur bakalım..Derim.

Sen böyle düşünürsen o adiler amaçlarına ulaşmış olurlar.Ne demek oralara yatırım yapılmasın yaa...

istanbulda binlerce serseri var istanbula yatırım yapılmasın mı?

Sen bu yorumunla tam da teröristlerin istediği gibi konuşmuşsun.Vatanı bölmüşsün kendi kafanda..

Vatansever kürt vatandaşımızla pkk lı kürt arasındaki ayrımı iyi yapmazsanız kaybeden yine Türkiye miz olacak..

Bu ülkede yaşayan 15 milyon kürt vatandaşın hepsi pkk lı olsaydı çoktan ayrı bir ülke kurmuşlardı..

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Her nekadar videodakilere ve yandaşlarına lanet yağdırsam bile...

Senin bu yorumuna dur bakalım..Derim.

Sen böyle düşünürsen o adiler amaçlarına ulaşmış olurlar.Ne demek oralara yatırım yapılmasın yaa...

istanbulda binlerce serseri var istanbula yatırım yapılmasın mı?

Sen bu yorumunla tam da teröristlerin istediği gibi konuşmuşsun.Vatanı bölmüşsün kendi kafanda..

Vatansever kürt vatandaşımızla pkk lı kürt arasındaki ayrımı iyi yapmazsanız kaybeden yine Türkiye miz olacak..

Bu ülkede yaşayan 15 milyon kürt vatandaşın hepsi pkk lı olsaydı çoktan ayrı bir ülke kurmuşlardı..

zorhak şimdi şöyle bir durum var Türkiyenin her karışına hizmet gitmek zorunda gitmesi taraftarıyız tabi ama onlara hizmet yapıldıkça daha doğrusu o bölgeye yapılan yatırımlar haricinde örneğin kürtçe tv açılması bu hizmet yanlış bir hizmet nedenmi çünkü daha Türkçe konuşmasını bilmeyen bir kesime Türkçe'yi öğretmeden kürtçe tv ve eğitim yollarsan yanlış olur çünkü esas ayrımcılık farkında olmadan o zaman başlar, adamların etnik kökenini kabul etmiş oluyorsun o bölgeyi ve dilini ayırmış oluyorsun, işte bu yüzden daha ileri gidip buna yorum bile yaptılar bugün dilimizi tanıyan yarın ülkemizi tanımak zorunda kalacak dediler, sonuç buraya çıkıyorsa yanlış oluyor.

Yapılan bu hizmetler birlik beraberlik için yapılıyor ama karşı taraf başka algılıyor, hizmetin doğru bir yolu bulunmalı!

Artı zana yine konuştu 2010 yılında apo aramızda olacak diyor, nasıl bir etki nasıl tepki bu sonuç hiç hoş değil.

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
izleyemedim valla yazıklar olsun bunlara bu ülke bunları hak etmiyor içimize atılan nifak tohumlarının yeşermesi bunlar yazıklar olsun başka türkiye yok bu ülke bölünse ne olacak daha mı?iyi olacak acaba güvendikleri kişiler eğer bu ülke bölünse onları acaba yaşatırlar mı sanıyorlar boşa hayel kuruyorlar ALLAH hepsini kahretsin inşallah(Hain olanları)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35

Bol keseden lanet ediyorsun. Lanet okumak çok tehlikeli bir şeydir bunu da bil. Tamam üzgünsün ama tüm insanları bir kefeye koyamazsın.
Bazıları hatalı, soysuz vs. diye tüm doğulu halkı mahrum bırakamazsın.
Hükümete sataşıyorsun ama önceki hükümetler senin gibi düşündüğü için bu insanlar terörist oldu.

Senin gibi insanlar olduğu müddetçe huzur olmayacak!...

Pafter: "Bugün dilimizi tanıyan yarın ülkemizi tanıyacak" diyenler kürtçe tv ye karşı çıkanların ta kendisi. Senin haberin yok ama kürtçe tvye karşı kampanya başlattılar. İnsanların izlememesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sukunetimizi koruyalım arkadaşlar lütfen doğru bazı yanlışlar olabilir fakat bunu genelleme yapmayız her doğulu kardeşimize terörist diyemeyiz mutlaka yanlış yolda olanlar vardır fakat onlarda doğru yolu bulacakalrdır umarım yusuf kardeşim sen akıllı bir insansın dediklerinde haklısın fakat düşmanlarımızın istediği bizi birbirimize düşürmek onlara istediklerini vermeyin hepimiz kardeşiz bunu unutmayın bu ülke hepimizin başkasının değil hep birlikte sahip çıkalım selam ve dua ile.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Arkadaşlar sizlere bir şey sormak isterim..

Siz yine aynı görüş ve aynı kişilikle şuan doğduğunuz yerde değil de ''oralar'' diye bahsettiğiniz herhangi bir güney d.anadolu şehrinde doğsaydınız.

Acaba aynı yorumları yaparken seçeceğiniz her kelimeye yapacağınız her yoruma 10 kat daha fazla ehemniyet göstermez miydiniz?

Ben ELazığ lıyım..Bayrağımın alına üstündeki Hilal e sevdalıyım.Sevdalıyız..
Siz kaç defa doğuda ya da güney doğuda bulundunuz?
O bölgelerden kimseyi tanıma fırsatınız oldu mu:?

O bölgede yaşayan bilinçli kürt kökenli Türk vatandaşların kendilerine olan önyargıdan bunaldıklarını dinlediniz mi?

Buna şahit oldunuz mu?

Kusura bakmayın ama böylesine hassas bir konuda hiç de ince düşünülmemiş yorumlarınıza katılamayacağım.

MHP genel başkanı BAHÇELİ nin bile uarısı var.Kürt kökenli vatandaşımızla PKK lıyı iyi ayırt edin...

PKK lı .....lerin sesleri çok çıktığı için siz bütün kürtleri terörist sanıyorsunuz..

Halbuki sesi çıkmayan,vatanına hizmet eden milyonlarca kürdü de kurunun yanında yakıyorsunuz..

Keşke siz de şuanki düşüncelerinizle ama batmanlı ya da şırnaklı bir ailenin çoçoğu olarak doğmuş olsaydınız da dediklerimi daha iyi anlasaydınız..

NOT:Ben Kürt kökenli değilim ama olsaydım da hiç farketmezdi..

Saygılar ...Daha da bu konuya yorum yazmam....

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bol keseden lanet ediyorsun. Lanet okumak çok tehlikeli bir şeydir bunu da bil. Tamam üzgünsün ama tüm insanları bir kefeye koyamazsın.
Bazıları hatalı, soysuz vs. diye tüm doğulu halkı mahrum bırakamazsın.
Hükümete sataşıyorsun ama önceki hükümetler senin gibi düşündüğü için bu insanlar terörist oldu.

Senin gibi insanlar olduğu müddetçe huzur olmayacak!...

Yorumunuzda tehlikeli bölümler var, bu insanlar dediğiniz zaman vatanını bir düşünen insanlar giriyor içine, hiç bir şey masum bir bebeği ve kadını daha doğrusu bir insanı öldürme hakkını vermez, öyle olsaydı memlekette insan kalmaması gerekirdi herkes alırdı eline bir silah kendisine haksızlık edene sıkardı.

Bizler ve sizler yada onlar her kim olursa olsun bu topraklar bizim ve kıymetini bilmeliyiz, içimizi karıştıranlara fırsat vermemeliyiz.

Önceleri doğuya okul ve hastane yapıldığı zamanda yıkıldığını ve gönderilen öğretmenler ile doktorların öldürüldüğünü düşünürsek oraya gerçek anlamda hizmet istemeyen birileri var demektir.

O insanlarımızın çoğu okumamış ve ne duyarlarsa ona inan bir kesim, bizler hiç bir zaman ayrım yapmak istemedik halende istemiyoruz eğer öyle olsaydı bu ülkede iç savaş çıkardı artık kim kime dum duma.

O bakımdan kürt vatandaşlarımızda pkk desteklemeyenlerden bahsediyorum eğer desteklemiyorlarsa seslerini duyursunlar biriside kalkıp birşey söylesin ama malesef susuyorlar ve izliyorlar o zaman hangisi terörist hangisi değil nereden bileceksin, bu bakımdan kendi içlerindeki kavram kargaşasınıda çözmeliler bunlar karşılıklı olursa hız kazanır tek tarflı malesef hiç birşey çözülemez.

Ayrıca batı kanallarına ropörtaj verdiklerini biliyoruz, orada şehir içine bomba atmadıklarını sivillere zarar vermediklerini sadece dağda askerle savaştıklarını iddia ediyorlar bunları izledik gördük bunlar yanlış bilgiler 40.000 şehit var ve bu şehitlerimizin içinde malesef kürt vatandaşlarda var! doğal olarak kendi insanlarınada zarar veriyorlar.

Ne olursa olsun hiç bir dava bir insanı öldürmek için sebep değildir heleki masum ve savunmasız bir insanı, lütfen biraz daha insani düşünelim, zaten devletin bu konuda bir hatası varsa bunlar demokratik yollardan çözülmeli bizler toprak istiyoruz vermezseniz sivilleri dahil canımız istediği zaman öldürürüz gibi bir yolla olmaz bu ülke toprakları ve bayrağı altında yüzyıllarca yaşadık ve öyle yaşamak zorundayız aksi düşünelemez bile.
Son olarak sizin demiş olduğunuz gibi bu yağmacılara sesleri çıkaran masum tarafın susmasıyla huzur olmaz olan yine onlara olur, asıl siz bu yağmacılara ses çıkarmadığınız ve göz yumduğunuz yada haklı bulduğunuz sürece huzur olması imkansız, durduk yere kabakuvvet gösteren ve masum canlar dahil mülkiyetleri yakıp öldüren tarafın huzur en son tanıdığı şeydir, 40.000 şehit bir kıyımdır, soykırımdır içlerinde ölen kendi insanları olmasıda işin ne kadar çığırsız olduğunu kanıtlıyor, bu ayrıntıyı iyi bilmek gerekir.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar sakin olunuz..
Önce dinimize saldırdılar..
Şimdi ise Bizi bölmeye çalışıyorlar..
Ünlü bir yahudi atasözü der ki:
"Parçala;böl ve yut..."
Bakınız orda eylem yapanlarla diğer kardeşlerimizi bir tutmayalım lütfen..
Askerlik yapanlar bilirler.
En çok terörist İstanbuldadır..
Slogan:
Türkiyede yaşayan ve Bütün Müslüman olanlar kardeştir..
Bizi kimse bölemez.
İMZA:
İslamiyet Ruhumuz ..
Türklük Bedenimizdir...
...BAŞBUĞ...

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bakın arkadaşlar cezanın yeni bir klibi vardı izlediniz mi parçanın adı (benim)kürdüm,lazım benim çerkezi benim biz kardeşiz bunu unutmayın bu ülke bizim sahip çıkalım (tabi ben parçayı biraz değiştirdim)..:D